Черен списък - Пловдив

• 1 093 073
  • 2 041
  •   2
Отговори
# 1 605
Тези кисти ги проверете да не са от паразити, че се лекуват с инжекция от 400 лв. вместо с операция. Роднина така оправиха, а мислеха, че е рак.
Ако е така пишете на лични да  дам координати на добър паразитолог за консултация.

# 1 606
  • Карлово/ Пловдив
Добри паразитолози в Пловдив
Д-р Масарлиева
И доц. Вучев
Клиника по инфекциозни и паразитни заболявания на УМБАЛ Св Георги

# 1 607
Д-р Елена Мечкарова
Педиатър и личен лекар, рекламира се като хомеопат.
Не се лъжете от визитката й - толкова е ангажирана, че един нормален преглед при нея (за детето ми, не за мен) е отнемал и 3 часа чакане.
Тя не прави първия преглед на новороденото у дома, както другите лекари. Петдневни бебчета идват без час за първа консултация и чакат!
Тя е лекар-хомеопат, който не се интересува от нормалната медицина и ако се наложи все пак да прибегнете до традиционни лекарства, тя не е запозната с тях: изписва най-известните клацид и аугументин и не може да запомни, че едното съдържа Аспартам.... как лекар хомеопат си позволява да изписва лекарства с аспартам не разбирам. Тя никога за 7 години не назначи на дъщеря ми антибиограма. Пет шест дена се мъчим с фалшивите хомеотопчета и накрая изписва антибиотик, който не помага и следва друг след седмица...
Тя е дистрибутор на Аквасорс, което е доста досадно, ако си решил, че не ползваш водорасли, а на всяка среща ти се предлага да си закупиш.
Тя не дава направления дори и за децата по някога. Само за тази година ще ви дам пример - родих миналото лято и не съм ходила на профилактични нито на гениколог, нито ендокринолог - имам хашимото. Миналата пролет помолих за направление поне за едното, каза да ида след края на юни, че тогава имала - юли излезе в отпуска, а заместничката каза само по спешност. Синът ми тогава беше на годинка почти и поисках направление за ортопед, защото не стъпваше на цяло стъпало. Заместничката й - едно мълчаливо бабе - каза, че не е педиатър и да я изчакам нея... на есен (защото си продължи отпуската до тогава) Мечкарова ми каза, че нищо му няма и не даде направление. Детето ми в момента е на година и половина, още не се е пуснал да ходи...аз не съм била на гинеколог от година и три месеца (на третия месез бях в болницата, където родих, и ми направиха прегледа без направление)
Отказва да пише болнични. Не разбирам какъв й е проблема за това, но си плащаме осигуровки, а заради нея не можем да ползваме болнични - винаги има проблем да напише сега, ще напише по-късно и за по- малко дни...а че ние през това време не работим, но се осигуряваме в пълен размер и не ползваме болнични е без значение за нея.
Слаб диагностик е. Тази зима дъщеря ми си остана у дома за близо 3 месеца *с малки прекъсвания), от които имаме отпуска за 20 дни, няколко пъти сменени диагнози и лекарства и накрая насочени към комисия с пневмония и за рентгенова снимка, при което колегите й отказват да потвърдят необходимостта от облъчване, тъй като такава няма и въобще не е пневмония...

Преди бях решила да лекувам децата си с хомеопатия, след леченията на д-р Мечкарова съм забранила тази дума у дома.

Последна редакция: ср, 06 фев 2019, 13:02 от s.kov

# 1 608
Алерголог Евтимова-арогантна, надменна, нагла. Държи се все едно е кралица в царството си в нейния кабинет. Първо помещението не беше затоплено насред зима, скара се на 3 годишната ми дъщеря, че плаче и когато трябваше да я тестува се затвори в стаичката си и каза да напуснем, че детето не спирало да  плаче. А за няколкото прегледа си плащахме всеки път.

# 1 609
Леле, какво отношение! По ЗК ли бяхте?

# 1 610
Не, тя не рабони със ЗК. Плащахме си и трите прегледа.  Повече не стъпих при нея.

Тук виждам, че повечето пишат за акушер-гинеколози, но аз бих искала да пиша за алерголожката, при която е диспансеризиран моя син. Синът ми от малък има много често дълги периоди на кашлица, сега е на 7г. и 8м., и миналата година попаднахме след като ото-рино-ларинголог ни я препоръча на въпросната алерголожка Д-р Стефка Евтимова. Тя категорично реши, че детето има астма и започна да го лекува мощно с кортикостероиди и бронходилататори, кашлицата си продължи, защото очевидно не е била бронхиална. Всички изследвания на детето за функционалното дишане си показваха 100 и над 100%. А изследването на кръвта показваше, че има леко повишени езофили ( или нещо подобно), което не означава 100%, че е астма. Та въпросната Д-р Евтимова се държеше винаги изключително грубо и арогантно, заяви ми, че не може да ми обяснява задълбочено, защото ако съм искала обяснения трябвало всеки ден да има само по 5 прегледа за които да и се плаща по 30лв. А всъщност при нея прегледите протичат по следния начин: идваш в определеното време, чакаш 10мин, дава ти се анкета, която попълваш в чакалнята, след 10 мин те вика, престояваш в кабинета 5 минути, в които тя поглежда анкетата, преслушва детето, издава лист и те отпраща, ако зададеш въпрос, ти припомня ценоразписа си или че си средноинтелигентен човек и те отпраща. Във въпросната анкета има еднотипни въпроси и един от въпросите е дали детето се е закашляло през последните 4 седмици, аз винаги пишех "да", защото така си беше, като е "да" си продължавате с Фликсотид и все едно и също. За носа непрекъснато Фликсоназе, в един месец нямах възможност да му го купя, след което като и казах, че не го е приемал, тя ми се развика, че не провеждам лечението и, че говорим на различни езици и е добре да си намеря друг алерголог за детето ми. А най-безумното нещо в цялата история е, че преди два дни реших да заведа детето при професор Мандулова, която е специалист по алергични и белодробни болести, и тя каза, че според нея детето няма астма, а алергията е съсредоточена в горните дихателни пътища, като кашлицата е реактивна от страна на бронхите, поради стичащия се назален секрет. Още няколко уточнения за Евтимова, обикновено, когато ми трябва е на почивка, дори март месец имахме час, отиваме, сестрата казва ами докторката няма да я има цяла седмица, сега 2 седмици се опитвам да я намеря пак я няма. Също така повече от 6 месеца на дете страдащо от астма не беше правила ФИД, защото не си носехме тръбичка, някакъв консуматив, който съм убедена, че не е за многократна употреба, но винаги в листовете пишеше, че е провела изследването, както и че ни е обучила да работим с инхалатора, което не беше вярно, защото аз се обадих на зълва ми, за да разбера как става.
   Какъв е изводът? Изводът е майките много да внимават в това, което им казват лекарите, за да не си тровите децата.
Ето намерих още отзиви за тази особа. Абсолютно същото и при нас. При всеки въпрос ти казва,че няма време. Че прегледа изтече и така.

Последна редакция: сб, 16 фев 2019, 18:05 от bubanka

# 1 611
А касова бележка даде ли?

# 1 612
Не естествено Simple Smile толкова бях притеснена, че не се и замислих. Първия път платихме 30, втория-20, за измерване на дишането 10 и пак 10 лв

# 1 613
Добавям д–р Георги Иванов  –патолог. Ако резултатът от цитонамазката ви е ПАП3Б, ЦИН 2 , подпечатан с това име –най–вероятно нищо ви няма....
По някаква причина умишлено завишава групата...

# 1 614
Къде работи този патолог?

# 1 615
Ако не се лъжа във ВМИ , но на Пещерско шосе. Когато попитах и ми отговориха още бях в еуфория от отличния резултат от биопсията ми и не съм сигурна какво съм чула. В края на април пак ще ходя на цитонамазка, пак ще питам и ще си запиша. Ще искам да не ми я пращат при него.

# 1 616
  • Пловдив
Когато не сте доволни от личния лекар може да го смените два пъти в годината /юни и декември / Не търпете такова отношение !

# 1 617
Моята история с д-р Стефка Емилова Пейчева Пловдив лицево челюстна херургия.

Първо отидох в УМБАЛ „Свети Георги“ Пловдив по препоръка от зъботехник в Хасково.
Там се срещнах с Пейчева която беше началник на отдел лицево челюста херугия, това се случи в началото на 2017г.

Първо
След като я запознах с проблема който беше легнал мъдрец, ретинирал мъдрец, тя съвсем хлъднокръвно ме
излъга, че болницата не разполага с нужната и апаратура и може да ме приеме в Каспела гр. Пловдив, ул. „София“ 64  мисля че беше част 2 и не работи със здравната каса.Ако мислите, че е алчна и става въпрос само за пари, продължете да четете!

Здравноосигурените лица могат да ползват и специализирана дентална по-
мощ, която може да бъде специализирана детска и специализирана хирур-
гична дентална помощ
. Достъпът до детска дентална помощ е свободен, а
за хирургичната е необходимо насочване с направление (бланка No119А-
МЗ).
При необходимост здравноосигурените лица се насочват за хоспитализация
в болнично заведение от лекар по дентална медицина или от общопрактику-
ващ лекар, като за целта трябва да им бъде издадено от тях направление за
хоспитализация (бл. МЗ-НЗОК No7).

Второ

Тъй като смятах, че мъдреца може да е свързан със възпалението на нервус фациалиса ми се навих
на сумата от 300лв.  с намерение възможно най-бързо да си реша проблема.
   И така операцията започна, упоиха ме стабилно, започна да пили зъбът да си направи място да го извади и
когато се реши, че е достатъчно мястото започна да дърпа.Дърпа пъшка и опъва, зъбът се непоклаща
обеди се, че е достатъчно некомпетентна и практически ограничена(некадърна) продължи с пиленето на зъба.Отново се обади някакво чуство на сигорност в нея и отново започна да дърпа.Дърпа пъшка и опъва, зъбът се непоклаща.Започна да сменя пилещите инструменити и отново се усъмни в способностите си,продължи тя да пили.Ето казах си аз пробужда се пак това чуство на сигорност в нея-дано да е права този път.Дърпа пъшка и опъва ала зъбът се счупи.Ужаст казах си аз, тя също на глас но отново така хладнокръвно ме излъга, че е съвсем нормално и често се случвало да се чупят зъби защото били изгнили.
     Две седмици преди операцията си направих снимка на зъбът и усната кухина-ясно се виждаше, че зъбът е напълно здрав но тъй като беше израснал на криво(ретинирал) трябваше да се извади за да не бута останалите и също така има голяма вероятност да възникнат възпалителни процеси.

Трето

След около час дърпане и пъшкане операцията завърши с успешно отстраняване на частиците(останките от натрошения ми зъб).И ето сега мисля че е момента да поздравя всички които смятаха, че става въпрос за пари.
След операцията отново съвсем хладнокръвно излъга и измоли от родителите ми още 100лв. тъй като аз не бях способен да взема каквото и да е решение, като им показа няколко инструмента и как те се били износили по време на операцията.Искам да спомена, че се занимавам с металообработващи инструменти които са сходни със зъболекарските и най-вече знам, че няма как да се износи инструмент та дори няколко от един зъб.

Час и половина след операцията изпаднах в треска и силни гърчове които ме държаха около 30мин. след което
незнам кое е по-правилно да се каже заспах или припаднах.

Моля ако има някое компетентно лице да вземе под внимание случаите(не само моя)
и да се потърси заместник на изпълняваната от нея длъжност.
Може би е била способна да я изпълнява но вече определено не е!

# 1 618
Доктор Елица Анастасова (част от екипа на доктор Еленски в медицински Център Брод)

Първо ме изгуби с грубия си и висок тон. Не ми се понрави и че напълно непознат човек ми говори на "ти" и "бе", най-малкото доктор, който би трябвало да предразполага пациентите си( не бях ходила при нея, но доктор Еленски го нямаше и нямах избор). След дълга караница защо чак сега съм се сетила да ида при нея чак сега, отказа да ми даде направление и реши сама да извърши гинекологичен преглед. Диагнозата и лечението с медикаменти нямаха нищо общо с моя проблем, както разбрах в последствие. След една дълга лекция от врели-некипели най-накрая успях да си тръгна разтреперена. Поне това е моя опит с нея.

За жалост доктор Еленски също не е цвете. След упорит здравословен проблем майка ми ходеше при него около 4 месеца, след всеки преглед казваше "ще измислим нещо" и "много бързаш" ,  и най-накрая след много мислене й даде направление за УНГ.

Мисля, че засега приключвам с този медицински център.

# 1 619
Доктор Елица Анастасова (част от екипа на доктор Еленски в медицински Център Брод)

Първо ме изгуби с грубия си и висок тон. Не ми се понрави и че напълно непознат човек ми говори на "ти" и "бе", най-малкото доктор, който би трябвало да предразполага пациентите си( не бях ходила при нея, но доктор Еленски го нямаше и нямах избор). След дълга караница защо чак сега съм се сетила да ида при нея чак сега, отказа да ми даде направление и реши сама да извърши гинекологичен преглед. Диагнозата и лечението с медикаменти нямаха нищо общо с моя проблем, както разбрах в последствие. След една дълга лекция от врели-некипели най-накрая успях да си тръгна разтреперена. Поне това е моя опит с нея.

За жалост доктор Еленски също не е цвете. След упорит здравословен проблем майка ми ходеше при него около 4 месеца, след всеки преглед казваше "ще измислим нещо" и "много бързаш" ,  и най-накрая след много мислене й даде направление за УНГ.

Мисля, че засега приключвам с този медицински център.

Напълно подкрепям мнението ви за д-р Анастасова! Няколко пъти се е налагало да общувам с нея, като всеки път се държи грубо, не дава човек да се изкаже. Последния път заведох детето при нея, държа се грубо, ядоса се, че детето плаче. На мен ми се разкрещя, понеже си позволих да задам въпрос.

Общи условия

Активация на акаунт