Черен списък - Пловдив

• 1 094 018
  • 2 045
  •   2
Отговори
# 1 860
Здравейте ще разкажа една дълга история надявам се да имате търпението да се  го изчетете и да ме посъветвате как и по какъв начин мога да си търся правата .Така започвам с това,че след като се връщахме този вторник от морето детето започна да повръща в колата за около час може би  беше минало толкова повърнад над 8 пъти . Реших ,че трябва да посетим детско спешно отделение ,тъй като излезнем ли на магистрала и това дете продължи ли да повръща ,а то продължаваше няма какво да го правя в колата ,а вече бях дала натриев цитрат и бях сложила свещичка . Няма да коментирам Бургас  спешното отделение .Чаках 2 часа детето повърна още 5 пъти  чаках да слезне докторката 2 часа от отделението  слезна влезна в спешния кабинет и затвори отвори след около половин час .Отношението към детето и към нас няма да коментирам никакъв подход и ни изпрати с диета и че детето нищо му няма само беше повърнало над 15 пъти За отрицателно време . Тръгнахме си от там като им казах ,че това не е отделение и то спешно и че госпожата може да си скъса дипломата помежду другото детето повръща едва едва се прибрахме до Пловдив става въпрос за 2 годишно дете . Прибрахме се беше заспала и я сложих да спи видимо вече беше отпусната и нямаше вече какво да повръща само се надуваше и й се гадеше  няма около час и се събуди нямаше какво да чакам  тръгнахме за ВМИ спешен кабинет това се случва в 4 часа сутринта .Там нова порция заяждащи се сестри  какво правя там детето не било обезводнено ,да съм ходела при личната лекарка ,какво сме търсили на морето ,какво съм обикаляла спешните кабинети и т.н .В крайна сметка с мое позволение и биха Деган  и въпреки ,че и нямало нищо иначе да съм отивала в инфекциозна може ли да ме приемат ,но иначе нищо и няма де . Отиваме в инфекциозна в 5 сутринта час и половина чакахме ,звъняхме на звънец никой не се появи . Детето отново  беше заспало в крайна сметка никой не отвори прибрахме се . На другия ден вече положението беше зле звъня на личния лекар праща ни в Медлайн на системи в медлайн ми казват ,че нямат педиатри да отиваме в първа градска. .Отивам там отново заяждащи се бабки , но ни приемат .Сложиха абокат директно на системи ,разрешиха таткото да остане при нас  лекар разреши .Отношение нулево ,болницата е под ключ ,защото няма охрана .В стаите при болните деца е над 38 градуса  събуждаш се мокър и си вечно изпотен ,на болното ми дете с разстройство ,повръщане и температура вече висока ,обезводнено се носеха някакви помии за ядене .Лекарства няма трябва да си ги купиш сам каквото ти кажат имат само панадол и системи .Не позволяват да излизаш ,защото трябва да си размърдат задниците и да отключат . Сърдят се ,че всеки ден им даваме мокри чаршафи от пот и че искаме нови .Най -фрапиращото  оставят специализанти на смяна незавършили без лекар при тях ,тъй като няма и лекари само 2,3 ма ,които не знаят какво правят и едната при температура 39.6 на детето видимо не знаеше какво да прави и за нея всяко състояние беше свързано със система .Сестрата свали температурата с увиване в одеало .Днес отново специализант не лекар ни вдигна скандал ,че бащата нямал работа там ,въпреки че лекар ни позволи .Назначи сутринта на детето система ,въпреки че то живна и вече се хранеше  дойдоха и й прекъснаха яденето ,за да  й сложи система от моята нямаше нужда .Спукаха й вената 20 Мин виках  да дойдат ,тъй като глюкозата изтичаше той не се появи дори не знаеше че и е спукана вената като го попитах каза че не знаел какво е ,не бил видял ,развика се на мъжа ми й каза ,че ако не напусне ще извика охрана ,а той беше вече 4 дена при нас . В крайна сметка помолих да ни подготвят документите за изписване и напускам това подобие на болница ,където няма лекари ,а учащи  и че ще си водя детето на частно поисках документи с какво е лекувана отказаха заплаших ,че ще подам сигнал и тогава решиха ,че ще дадат документите изписаха ни без никакви рецепта без нищо ,но и да бяха аз нямаше да се водя този път по тях ,защото са некадърници .4 дена седя 4 различни диагнози чух и никоя не беше вярна .В крайна сметка прегледаха ми детето на частно абсолютно излишно е било антибиотик и толкова системи плюс грешна диагноза .Какви са правата ми ,къде да подам сигнал ,че там няма лекари ,а са оставени учащи да наглеждат болни деца без лекарски надзор .Моля насочете ме.
Извинявам се за грешките под афект съм още .

# 1 861
Радвайте се, че не са ви отворили в инфекциозна.....
Иначе след подобни кошмари човек ( и аз) се научава и за Т, разстройство и повръщане не допускам да се обезводни, преглед на частно за успокоение, и чакаш да мине вируса.
Винаги имам вкъщи  в аптечката ентерол, хидрасек, капсули  стоперан и имодиум, защото вече е по-голяма,
...и така, диета, за Т даваш и чакаш. Обикаляне по спешни кабинети особено ако и се наредиш на спешнотото със 100 събратя чакащи , то излиза че е по-добре вкъщи.
Иначе  за подаването на сигнал, конкретно незнам, нека друг да се изкаже, но сигнал за кое и за какво, то няма вече кой да работи. Та след време ще се радваме и на специализанти......
Иначе добре, че сте добре и ви е поминало, успокойте се и се гушкайте.
Успех.

# 1 862
Радвайте се, че не са ви отворили в инфекциозна.....

Условията там са потресаващи, с моето момче на 2 и 9 месеца лежахме преди месец.
Въпреки мизерията, в която се работи обаче лекарите и сестрите бяха доста адекватни.
Също главно специализанти се вясваха, доктори само на визитация. Но точно от специализантите получих супер готино отношение, отговаряха на всичките ми въпроси и се държаха много дружелюбно с малкия.

Но по нощни смени всички спят, аз бая тропах и звънях, за да махнат свършила система. Явно затова не са ви отворили.

Отклоних се от темата, но пожелавам на авторката на поста спокойствие и сила да търси правата си. Бъдете здрави!

# 1 863
  • Пловдив
Искам само да поясня, че специализантите са дипломирани лекари.След няколко години работа в  определено отделение се явяват на изпит за  специалност- детски болести, кардиология, очни , УНГ, неврология и т.н.

# 1 864
С моето дете (да чукна на дърво) само веднъж се е налагало да влезем в болница заради стомашен вирус, но бяхме в детското отделение на болницата в Асеновград. Приеха ни следобед, пуснаха му система и през цялата нощ минаваха лекари и сестри, за да ни проверяват. Храната, която даваха винаги беше съобразена със състоянието на детето (варени картофи, сухари, сирене).

# 1 865
Аз искам да добавя частна клиника в София. " Панацея" и д-р Генов. Пълен потрес, лошо отношение, на говорени куп глупости и груби думи, 200лв за преглед и нищо. Не ходете там и ако има други дами с подобен опит нека споделят.

# 1 866
Женска консултация при Мая Михова във  2 ДКЦ гр.Пловдив.
Никога до сега не ми се бе случвало да попадна на такъв д-р.Силно разочарована съм от отношението и към пациентите и спрямо работата и!
Крещи,изпада в изстерии,може да те разплаче нищо че си бременна,хули предишни пациенти пред други,оплаква се че и е писнало от бременни.Не обяснява почти нищо дори да я питаш тя ти отговаря че в интернет пише!
Кръвно не мери защото апарата и е развален незнайно от кога!
Може да те прати да си записваш час за секцио без да имаш индикации за това(предлежанието на плода,високо кръвно,и т.н.).За мен поведението и е непрофесионално и неетично.За секунда не съм била спокойна при нея.

# 1 867
  • гр.Пловдив
Женска консултация при Мая Михова във  2 ДКЦ гр.Пловдив.
Никога до сега не ми се бе случвало да попадна на такъв д-р.Силно разочарована съм от отношението и към пациентите и спрямо работата и!
Крещи,изпада в изстерии,може да те разплаче нищо че си бременна,хули предишни пациенти пред други,оплаква се че и е писнало от бременни.Не обяснява почти нищо дори да я питаш тя ти отговаря че в интернет пише!
Кръвно не мери защото апарата и е развален незнайно от кога!
Може да те прати да си записваш час за секцио без да имаш индикации за това(предлежанието на плода,високо кръвно,и т.н.).За мен поведението и е непрофесионално и неетично.За секунда не съм била спокойна при нея.

Няма да я търпя и 5мин !Това е недопустимо !
Защо не сте се преместила при друг АГ?

# 1 868
Подкрепям за Боянов. Отвратително държание, грубиян от класа, с ултра махленски маниери. Може даге добър диагностик, но като човек не струва 5 стотинки.

# 1 869
Красимира Чалова, това не е никакъв професионалист, не вдига телефон при спешност, месеци наред ме въртя и ми съсипа здравето! Просто съм без думи, гледат да ти вземат парите и до там

# 1 870
Сафет Кулов се държи много надменно с пациентите. Лежи на стари лаври, когато се е работило по вече остарели методи, но новите методи, при които има много по-добри ефекти са му чужди, защото отдавна е спрял да се развива.

# 1 871
Др Елкова ренгенолог, не ходете при нея.

# 1 872
"Не бих препоръчал и аз доктор Росица Бакалова поради непрофесионалното ѝ поведение към мен и моето дете по време на преглед. Тя говореше на висок тон и изпращаше етнически нападки поради моя произход. Такова поведение е неприемливо и дискриминационно и не трябва да се толерира в медицинските практики."

# 1 873
Здравейте! Искам да оставя негативен отзив за шрот терапевт Йорданка Николова във Физиомед - Пловдив. Тя е първият човек, на когото попаднахме, след като забелязахме, че дъщеря ми е прегърбена. Току-що се беше преместила в Пловдив от София - сертифициран шрот терапевт е и към днешно време мога да кажа, че видя в нас възможност да се наложи в клиниката, в която току-що е започнала работа и да изкара пари. С градуси 10-11 така ни наплаши, че категоричната й препоръка беше да ходим 3 пъти в седмица, като таксата й беше 45 лв. на посещение. Не мога да ви опиша притеснението ни за това, какво се случва с детето ни и неистовите ни усилия да направим всичко, което тя ни казва, за да й помогнем. Това продължи повече от година. За излизания от работа, за пътуване, за абсолютното пренасочване на финансовия приоритет към лечението на дъщеря ни, няма да споменавам. Всеки родител би го направил. Последните месеци дъщеря ни започна да споделя, че идват други деца в индивидуалното време за нея, че си гледа в телефона през повечето време. Няколко пъти се случи да закъснее за часовете, а когато една събота сутрин не дойде изобщо и замръзнахме чакайки я в колата пред клиниката, не само не се извини, а се държа така, сякаш нищо особено не е станало и като ни е забравила, голяма работа.
Разбира се, ние сме си виновни, че й се предоверихме. Но това категорично е злоупотреба с притеснението на родителя за детето му и злоупотреба с времето и финансите му. В момента правим консултации един път в месеца с шрот терапевт, който я наблюдава, сменя й упражненията, а тя ги прави всеки ден вкъщи. Не сме спрели битката с изкривяването, но искам родителите да знаят, че има хора, които виждат във вашите проблеми възможност да се облагодетелстват, което, особено когато става дума за дете е абсолютно престъпление!

# 1 874
Здравейте. Искам да изкажа моето  негативно мнение за Д-р Семра Халил. Посещението ми при нея в МЦ 6-150 бе по повод желанието ми тя да следи бременността  ми. След като вече знаех, че бременността е вътре маточна (от преглед в спешно)  аз отидох при нея на 14.11.19. По време на прегледа тя заяви, че вижда ембрион, но не и жълтъчно мехурче (което на практика е невъзможно) и каза да дойда пак след седмица.  На 20.11.19 аз пак съм при нея и при самия преглед тя ми казва, че сака е прекалено голям и заема цялата матка,   много е деформиран и че няма нищо вътре!  При тази големина на сака не било възможно да няма ембрион! Заключението и беше кухо яйце, при  положение, че няколко пъти повторих, че съм с късна овулация и реално тогава съм била в 6г.с. +3 (казах, че знам приблизителната дата на зачеване, понеже мъжът ми беше командировка през останалото време) . При въпроса ми: Не може ли да се изчистя сама? Тя заяви, че ще кървя дълго и вероятността от инфекция е голяма. Можело да изчакаме още една седмица, но нямало смисъл, колкото повече чакам ставало по-зле. Взех си направлението за болница с диагноза missed abortion, но твърдо бях решила да изчакам 10 дни и тогава да предприемам каквито и да е действия. И така на 30.11.19 Д-р Матев установи моята нормално протичаща бременност, която можеше да е прекъсната поради прибързаните заключения на Д-р Халил.
Напълно подкрепям.Не препоръчвам д-р Халил. Д-р Халил "видя"разкритие , което нямах, а бях в 5 месец. Представете си какъв стрес беше за мен и за близките ми хора.Мислехме си, че няма как да изтрая до термина в този случай-стигнах до депресия дори. След дълги безсънни нощи в рев нещо обаче ме подтикна да потърся и друго мнение. Тогава попаднах на д-р Борислав Иванов- не само страхотен професионалист , но и човек с главно"Ч".Винаги готов да помогне и да те успокои.Родих при него в 39г.с.+4- секцио, без НИКАКВО разкритие.Сега моята принцеса спи до мен и ощастливява дните ми.

Общи условия

Активация на акаунт