Черен списък - Пловдив

• 1 093 300
  • 2 041
  •   1
Отговори
# 330
  • София
Днес бях в ДКЦ "Свети Георги". Сайта им приятен, а реалността - драстично различна. Това е болница или поликлиника от соц. време, на която не са направили ремонт или някакво подобрение освен регистратурата където с известна нелюбезност за преглед ми взеха 15 лв, като в частна клиника. Отивам на третия етаж и там маса народ, мирише съмнително. Отворената врата на тоалетната лъха...
Исках да ми върнат парите, но не - приключили били касата.
Пазарувах час и половина и дойдох към 4ч. Празно. Вътре кушетка  на 30 години. Кабинета е като от преди 30 год също. Един чаршаф и възглавница  с космите и калта от обувки  #Crazy, защото не се сменя цял ден / питах/. Мажат ме с вода по корема от една чашка, която не се сменя и повече от цял ден / питах/ и имаше косъм в нея  Sick. Риски е работата с др. думи.
Иначе лекаря и сестрата бяха любезни и прегледа беше ок, но не ви препоръчвам да ходите там, освен ако не се налага, поради лошата хигиена и многото чакане.

# 331
jiva , права си. Атмосферата там е отвратителна. Обаче Ща не Ща аz ходя там при моя ендокринолог. Важното zа мен е, че си раzбира от работата.

# 332
  • Пловдив
Да,атмосферата е ужасна,но специалистите са им добри и изненадващо,поне за мен като знам как се държат в държавните болници,мили и отзивчиви.

# 333
Ели Илиева (за Бога! спрете да я наричате доктор) е виновна за това, аз да нямам дете. За 5 години лечение, как не ми пусна едно изследване на "женските" хормони, та да се види, че имам проблем с пролактина. Сега освен този проблем- имам и прилично голям аденом на хипофизата, плюс болест на щитовиндната жлеза- пак благодарение на некадърното лечение. Как да не и благодари човек! Всеки има право да избира лекарите, които го лекуват и моята грешка е, че се предоверих на капацитета на госпожа Илиева. Жал ми е за многото заблудени момичета и жени, които висят пред кабинета и с надеждата, че ще получат сърдечно и компетентно отношение и лечение. Уви! Дори и  любезността в кабината и не е на ниво. Имах неблагоразумието да заведа при нея и своя приятелка, на която след първия преглед и заяви в лицето, че най-вероятно има тумор в мозъка, затова трябва да си снима главата. И нищо повече. Нито пусна някакви изследвания, нито я упъти как трябва да продължи нататък при така стеклите се обдтоятелства. НИЩО! Гинеколожката, при която ходя сега, може да няма една стена дипломи, но винаги е мила и усмихната и още при първата ни среща ми пусна изследвания за пролактин и ми даде неправление за ендокринолог. Не съм и позната, не съм протеже. Просто имах късмет да попадна при нея. Бог си знае работата! На това разчитам!

# 334
# 335
Ели Илиева (за Бога! спрете да я наричате доктор) е виновна за това, аз да нямам дете. За 5 години лечение, как не ми пусна едно изследване на "женските" хормони, та да се види, че имам проблем с пролактина. Сега освен този проблем- имам и прилично голям аденом на хипофизата, плюс болест на щитовиндната жлеза- пак благодарение на некадърното лечение. Как да не и благодари човек! Всеки има право да избира лекарите, които го лекуват и моята грешка е, че се предоверих на капацитета на госпожа Илиева. Жал ми е за многото заблудени момичета и жени, които висят пред кабинета и с надеждата, че ще получат сърдечно и компетентно отношение и лечение. Уви! Дори и  любезността в кабината и не е на ниво. Имах неблагоразумието да заведа при нея и своя приятелка, на която след първия преглед и заяви в лицето, че най-вероятно има тумор в мозъка, затова трябва да си снима главата. И нищо повече. Нито пусна някакви изследвания, нито я упъти как трябва да продължи нататък при така стеклите се обдтоятелства. НИЩО! Гинеколожката, при която ходя сега, може да няма една стена дипломи, но винаги е мила и усмихната и още при първата ни среща ми пусна изследвания за пролактин и ми даде неправление за ендокринолог. Не съм и позната, не съм протеже. Просто имах късмет да попадна при нея. Бог си знае работата! На това разчитам!
Съчувствам ти за изживяното, но за мен тя е наистина добър специалист. Приминах през много кабинети на "усмихнати" , както ги наричаш ти, но те не ми поставиха диагноза, а само ме пращаха на изследвания - ми..нищо ти няма  - с усмивка.  Д-р Илиева постави диагнозата  и ми предписа лекарства и сега имам Едно Прекрасно Слънчице. На нея го дължа!
ООО, ама чак сега виждам, че дори не си регистрирана...

# 336
Цитат
ООО, ама чак сега виждам, че дори не си регистрирана...
Какъв е проблемът? Дали съм регната или не- фактите са си факти. Дори и да се регистрирам, дори да се подпиша със собствените си имена, това по никакъв начин няма да промени така стеклите се обстоятелства. Моят живот е объркан и празен. Радвам се, че госпожата на теб поне е помогнала. Да е живо и здраво детенцето ви и много да ви радва.  Praynig Надявам се скоро да мога и аз да се похваля с Едно Прекрасно Слънчице Praynig

# 337
илийка елева , Ще се похвалиШ. Аz имам съЩия проблем като теб. Надявам се гореЩо, че посеЩаваШ ендокринолог. Аz zабременях с таzи диагноzа. За съжаление zагубих бебето, но по друга причина.  Peace

# 338
в никакъв случай не ходете при карагьозян от втора градска в кичука
ако не  бях отишла в окръжна сега нямаше да имам това мало съкровище
следеше ми бремеността от 5-я месец. дотук добре горе долу
мина ми термина на 29.06 и ме извика чак на 3.07 ако дотогава не съм била родила
е не бях прегледа ме и вместо да ме приеме каза че нямам разкритие и да дойда на следвщия ден
на другия ден сутринта пак съм там
прегледа ме пак същото
каза ми ела довечера в 18 и ще ти сложа едно хапче
вечерта ми сложи хапчето кой зне какво е било и каза че до няколко часа ще ме хванат контракции и ще получа разкритие,неговата смяна свършвала, ама да дойда , ако не на сутринта пак ще се видим
всичко беше за пари, очакваше да му се обадя през нощта и да му платя
хванах аме контаркциите още след два часа
но не можех да разбер апрез колко минути са защото не почваха от през 30 мин а бяха през 8
до час-два станаха през 4
отидох в 2 градска-карагьозян не е на смяна
дежурната, съжалявам че ен попитах за името не искаше да ме приме като разбра че нямам договорка с карагьозян
видя че съм си правила иследвания на сърцето, а те бяха профилактичини
после погледна в картона ми който ми е от раждане и видя че в 7 клас съм контактувала с хепатитно болне и може да съм носител а там си пишеше че съм здрава
изгониха ме с две думи
в 1 часа посред нощ да се чудиш къде да отидеш
в окръжна
там доста ми се караха защото арменеца доста често правел така
и ми направиха секцио по спешност защото имах контракции на 2 минути и 1 см разкритие, и ими казаха че дори и половин час е щял да бъде фатален за бебето
всичко мина добре слава богу
и имам едно кросиво и здраво детенце
мислех да съдя карагьозян и втнро градска , вече съжалявам че не го направих за да не случи това на друго момиче
но

# 339
Изкам да добава към черния списък д-р КАРАГЮЗЯН,гинеколог,водеше бременноста, ми изобщо не ми спомена че може да си направа биохимичен скрининг и аминоцентеза  и родих дете със синдром на даун.Силно съм разочарована от него,пуши в кабинета,нищо нети обяснява,през цялата бременност ми викаше бебето е добре,а накрая като родих се видя колко е добре, НЕКАДЪРНИК.

# 340
Относно д-р Светла Дионисиева - в ДКЦ до хотел "Лайпциг" и в онкото: като специалист е добра, но като лекарска етика май и помен не е останало. Бях при нея за един проблем, излъга ме, че нещата са много по-сериозни, отколкото в действителност са, за да мога да ходя поне 2-3 пъти да ме излекува на частно естествено. Аз й казах, че в момента нямам възможност, защото проблемът търпеше отлагане, насочих се към друг лекар и нещата си дойдоха на мястото. Повече при нея не бих отишла, защото е много АЛЧНА!!! За нея бях чела и в един антикорупционен сайт, че искала за ехограф от пациентка да си плати, а не било редно. Аз също си платих при нея, но дано повече не й виждам мазната физиономия, голяма е мърда, едвам мърда от стола с тоя голям задник, иначе самочувствието е безбожно!

# 341
Здравейте, и аз да се включа др.Маркова -алерголог казват че е добра,аз не съм с такива впечатления ,но най лошото е това че докато преглеждаше детето ми пушеше.Това ме възмути защото е недопустимо първо защото е лекар и после кабинета и алергичен.За др-Евтимова също не мога да кажа нищо добро бяхме при нея с направление ,но ни взе много повече от потребителската такса после за всеки преглед искаше ново направление,и ни постави диагноза която се оказа абсолютна безпочвена.

# 342
И аз не съм доволна от д-р Маркова, алерголог в окръжна болница! Че пуши в кабинета -да , но по страшното е че искара сина ми с алергия / и то много силна/ а се оказа че няма! Освен това се изключително груби при тестуването, сина ми толкова беше наплашен че едва успях да го убедя да разреши да го тестуват, когато го заведох в София!

# 343
Много се радвам за вас г-жо Стоева, но и за мен Ставрев, чийто кабинет е на Пешерско шосе е един алъчен и безкруполен тип. Преди да родя дъщеря си, при друг лекар разбира се направих огромната грешка да му се доверя два пъти. Първия път ходих  по повод течение, за което ме караше да ходя той да ми поставя глобулите, които купих от аптека  Rolling Eyes. Естествено всеки път си плащах. Като в крайна сметка не ми реши проблема. Втория път при първата ми бременност много рано прокървих, отидох силно притеснена и се почна през три дни ехограф единия път има тонове единия път няма. За отрицателно време добре ме одруса. На петия път вече реших да направя консултация с друг лекар. Още като ме видя на ехографа и констатира, че всичко отдавна е приключило и е започнал разпад на тъканта. Посъветва ме да побързам с аборта, защото става опасно и за мен.При това си направи труда да ми покаже на ехографа това, за което говори. Това става в един ден с последното ми посещение при Ставрев който, същия този ден ми назначи ново посещение, за да ми каже дали ще го бъде или не.Така че определено ми е легнало много по скъпо и дори опасно отколкото където и да било другаде.

# 344
Д-р Елена Димитрова, завеждаща на АГ-то във ВМИ, ако питате защо, прочетете в утрешния вестник "Марица" на 9-та страница разказът на една майка,  загубила бебето си във ВМИ, и то при прехвалената д-р Елена Димитрова. Петкилограмово бебе, безпроблемна бременност, второ раждане и накрая... Нямам думи, за пореден път се убеждавам колко НЕКЪДЪРНИ са във ВМИ. За мен това си е убийство, дете без проблеми и да го загубят толкова нелепо! Тази Димитрова отдавна трябва да е в пенсия, явно съвсем е изкукала.

Общи условия

Активация на акаунт