Черен списък - Пловдив

• 1 093 545
  • 2 043
  •   5
Отговори
# 345
  • София / Пловдив
Д-р Елена Димитрова, завеждаща на АГ-то във ВМИ, ...

Шеф на АГ-то във ВМИ не е ли проф.Милчев?

# 346
Доколкото и аз знам,все още си е проф.Милчев.
Но въпросната госпожа,нали открай време е все компетентна по въпросите на ВМИ,бърза да се изкаже.
А и какво я грее нея дали Димитрова е направила гаф,или е за пенсия.
Пуста злоба.....Сори!

# 347
Ок, малко неточно съм се изразила, Милчев наистина е шефът, а въпросната Димитрова му е подчинена,  като отговаря за родилното отделение, а Пехливанов за отделението по задържане, но не това е важното в случая.
Какъв гаф, как въобще не те е срам да оправдаеш ЗАДУШАВАНЕ на 5 килограмово бебе, абсолютно здраво, това си и чисто убийство от некомпетентност! Ама нали не си ти майката, гаф било... пази боже! Не за първи път пиша, че тази Димитрова е супер некомпетентна, на мен не ми видя 6 сантиметров миомен възел, вместо това допусна, че имам двурога матка, направо смешно, ако не е толкова жалко. Предупреждавала съм и друг път в този форум, не се доверявайте на тази бабичка, тя трябва да си ходи! Не й прави чест да се оправдава с глупави обяснения, при положение, че фактите са налице, не знам въобще как е погледнала майката в очите, е имала е късмет, че жената явно е кротка, че ако е случила на някоя като мен, главата й откъсвах!

# 348
да шеф на аг отделението е професор милчев

# 349
Не съм запозната със случая,не мога да взема отношение.Виждам само,че ти имаш изразено лично отношение към д-р Димитрова и в частност,към ВМИ.
Не се старай да предупреждаваш във форума и да налагаш мнението си,защото е видно,че доволните от нея са повече от недоволните.Но това не е и моя работа.Дразни ме агресията,с която плюеш всички гинеколози в Пловдив,освен любимият ти Минев.
Апропо,за да бъдеш другият път по-конкретна,ще ти цитирам какво гласи проучването ми.Шеф на АГ-то е проф.Милчев,Пехливанов завежда консервативна гинекология.Шеф на родилна зала е д-р Паскалева,на родилно-Малинова,а Димитрова завежда патологична бременност.

# 350
И още нещо-ако всяка от нас започне да разказва за всички неудачи ,за които е чула в различните болници,ще се получи много интересна дискусия.
Пу,първа!

# 351
Не съм запозната със случая,не мога да взема отношение.Виждам само,че ти имаш изразено лично отношение към д-р Димитрова и в частност,към ВМИ.
Не се старай да предупреждаваш във форума и да налагаш мнението си,защото е видно,че доволните от нея са повече от недоволните.Но това не е и моя работа.Дразни ме агресията,с която плюеш всички гинеколози в Пловдив,освен любимият ти Минев.
Апропо,за да бъдеш другият път по-конкретна,ще ти цитирам какво гласи проучването ми.Шеф на АГ-то е проф.Милчев,Пехливанов завежда консервативна гинекология.Шеф на родилна зала е д-р Паскалева,на родилно-Малинова,а Димитрова завежда патологична бременност.

Виждам, че си добре осведомена относно длъжностите в отделението, не за първи път ще кажа, че за мен ти също работиш в това отделение, толкова си привързана към тези хорица...
Ами прочети утре разказа на майката и ще се осведомиш относно случая. Мисля, че подобно деяние изобщо не може да се квалифицира просто като гаф, все пак говорим за човешки живот! Наистина има много заблудени, които смятат, че въпросната доктор Димитрова е "голям капацитет", майката загубила детето си, явно също е била подведена, самата тя е медицинска сестра в Св. Мина. Ако тази Димитрова има поне малко доблест, след този случай ще напусне, така се прави, а не да мънка, че на ехографа по нищо не личало, че бебето било толкова едро. Пак ще кажа Димитрова има нужда да си смени очилата, а най-добре ще направи, ако се махне и спре да заблуждава пациентите, вече е станала и опасна, какво още трябва да се случи според теб?
Въобще не плюя всички гинеколози, изказвала съм много положителни мнения за много лекари, уви от ВМИ имам само лоши впечатления, уви, те се затвърждават...  Peace

# 352
Безкрайно съжалявам за майката и за бебето и и я разбирам  дотолкова,че и аз съм майка.
За жалост,подобна ситуация би могла да се случи навсякъде,пази Боже.
Не съм фен на д-р Димитрова,грешиш,но и не я плюя навсякъде.
Просто при мен ВМИ беше мястото,където родих и двете си деца,след проблемни бременности.
Иначе,слухове-много.
Не,не работя там,но има кого да попитам.

# 353
  • Пловдив
До сега не съм се намесвала по темата за ВМИ, но вече става смехотворно това оплюване на всички лекари там.
Много ми е интересно как НЕ медицинско лице може да дава квалификации за това кой го бива като гинеколог и кой не. А това, че нещо ще бъде публикувано във в. Марица още повече подлага на съмнение истинността на историята. Извинявам се много, но като си говорим за професионализъм мисля, че най-елементарното за един журналист е да се запознае с фактите и да се постарее да не бърка имената на участниците в дадения материал. Извинявам се за отклонението от темата.
Монетата винаги има две страни и истината никога не е една.

# 354
Няма отделение или клиника, където да не се случват такива неща.
В медицината 2 плюс 2 не прави 4.
Може и от ожулено коляно да си умре човек. Зависи от обстоятелствата.

# 355
Няма отделение или клиника, където да не се случват такива неща.
В медицината 2 плюс 2 не прави 4.
Може и от ожулено коляно да си умре човек. Зависи от обстоятелствата.

Ми да, обикновено така се казва... На мен обаче ми прави впечатление, че ежегодно има смъртни случаи в това отделение. По миналата година, малко след като бях там, почина жена с планова операция, и пак така казаха, че на всеки можело да се случи. А това, че жената е направила алергичен шок от упойката, естествено е без значение.... newsm78

# 356
Mama na Vale, можеш да имаш мнение за ВМИ ако лично си раждала там или си била лекувана. Но такива квалификации за хората, които работят там не можеш да даваш ако лично не си пострадала от лечението им.  Аз лично съм лежала там три пъти, родих там и искам да ти кажа, че благодарение на д-р Димитрова и проф. Милчев сега се радвам на моето бебе. Аз също като майката на петкилограмовото бебе бях застрашена от фатален край, но благодарение на д-р Димитрова се задействаха светкавично и бях оперирана и родих бебе 4,710 кг. При престоя ми там всички от персонала са се държали с мен изключително добре, не мога да кажа нищо лошо за никой, а към лиглите и капризните имаха малко по-друго отношение. Не може при тази стресова работа с толкова много пациенти някой да си позволява да се лигави и да мрънка цял ден и да иска някой да е много любезен с него. Така че недей да пишеш неща, които не знаеш, защото от темата е видно, че на всички стана много смешна!

# 357
  • Пловдив
Ели Илиева - прочетох около 22 негативни мнения за нея и 3 положителни, и мисля че е редно да ви информирам, че вече работи в ДКЦ Св Георги - ВМИ - на трети етаж.
Прочетох и няколко негативни неща за  Атмаджова - може ли да пишат и други ако имат наблюдения за нея.
Може ли да се смени АГ-доктора когато решиш или щом си почнал при един трябва да изкараш бременността си при него?
За Атмаджова мога да кажа,че не си върши работата.Водеше ми бременността и освен елементарни кръв и урина в 9 месец,никакви други изследвания не ми направи.Понеже бях в болница 5 месеца,там ми направиха всичко.
Мисля,че можеш да смениш гинеколога,но не знам каква е процедурата.

# 358
Mama na Vale, можеш да имаш мнение за ВМИ ако лично си раждала там или си била лекувана. Но такива квалификации за хората, които работят там не можеш да даваш ако лично не си пострадала от лечението им.  Аз лично съм лежала там три пъти, родих там и искам да ти кажа, че благодарение на д-р Димитрова и проф. Милчев сега се радвам на моето бебе. Аз също като майката на петкилограмовото бебе бях застрашена от фатален край, но благодарение на д-р Димитрова се задействаха светкавично и бях оперирана и родих бебе 4,710 кг. При престоя ми там всички от персонала са се държали с мен изключително добре, не мога да кажа нищо лошо за никой, а към лиглите и капризните имаха малко по-друго отношение. Не може при тази стресова работа с толкова много пациенти някой да си позволява да се лигави и да мрънка цял ден и да иска някой да е много любезен с него. Така че недей да пишеш неща, които не знаеш, защото от темата е видно, че на всички стана много смешна!

Да, бях "лекувана" там в началото на 5-ти месец от бременността ми, доколкото може да се нарече лечение биенето на инжекции но-шпа при бъбречна криза и контракции.
Преди това Елена Димитрова ми беше изписала в 3-я месец инжекции прегнил, така и не разбрах защо, понеже не можа да установи дали имам миомен възел или двурога матка. Понеже ми писна от глупости ходих на преглед в Майчин дом - София при д-р Дяволов от патологична бременност, който беше изумен от невежите писания на Елена Димитрова и особено от факта, че ми е изписала прегнил, хормонален препарат, без да имам нито кървене, нито болки.
И първо прочети разказа на майката, преди да се заяждаш напразно. Да, в болниците има смъртни случаи, но тук става въпрос за груба лекарска грешка, имала си късмет, че ти лично не си сред потърпевшите от "специалистката" Димитрова.
Щом на някой подобна некомпетентност му се струва смешна, нека се замисли, ако е била проявена спрямо него, пак ли така щеше да се заяжда.   Peace

# 359
Ели Илиева - прочетох около 22 негативни мнения за нея и 3 положителни, и мисля че е редно да ви информирам, че вече работи в ДКЦ Св Георги - ВМИ - на трети етаж.
Прочетох и няколко негативни неща за  Атмаджова - може ли да пишат и други ако имат наблюдения за нея.
Може ли да се смени АГ-доктора когато решиш или щом си почнал при един трябва да изкараш бременността си при него?
За Атмаджова мога да кажа,че не си върши работата.Водеше ми бременността и освен елементарни кръв и урина в 9 месец,никакви други изследвания не ми направи.Понеже бях в болница 5 месеца,там ми направиха всичко.
Мисля,че можеш да смениш гинеколога,но не знам каква е процедурата.

Безпроблемно можеш да смениш гинеколога, на мен ми се наложи да го сменям към 3-я месец на бременността. Взимаш си направление от личната лекарка и отиваш при друг гинеколог, на стария нищо не си длъжна да обясняваш, нито да го информираш, че го сменяш.
Аз лично от 5-я месец нататък посещавах д-р Петров от поликлиниката в Смирненски и останах много доволна, благодарение на него се оправих от бъбречната криза, добре че ми изписа магнерот за конкракциите и се почувствах много по-добре, че ония от ВМИ щяха да ме държат с месеци на инжекции с но-шпа.

Общи условия

Активация на акаунт