Черен списък - Пловдив

• 1 093 335
  • 2 042
  •   1
Отговори
# 315
xodila sam i priianakiev za luksatsia no otnosno lekari ortopedi sam xodila navsiakade i vsofia vsi4ki kazvat 4e triabvalo niakolko operatsii i ne e garantsia edinstveno dr jivkov lekuva po metod na edin amerikanski lekar i ospe6no e vsi4ko ako iska6 ostavi si imeila za da ti pi6a telefona na lekara i da ti dam moia ako iska6 da me pita6 ne6to i da ti obiasna vsi4ko

# 316
Гласувам за д-р Сурлекова в черния списък.

# 317
Feni, az bih iskala da te popitam ne6to ako moje6 mi pi6i na li4ni.

# 318
Искам да прибавя в черния списък доц Мая Кръстева от ВМИ заради грубото и ужасно отношение към майките чиито бебета са в интензивно отделение.

# 319
Добавям в черния списък Д-р (педиатърка) от поликлиниката в Тракия -МИТЕВА

Абсолютно неосведомена личност за една седмица два пъти водиха при нея близначетата на съседката ми с оплакване че много пие вода едното и много пишка,втория път и аз бях със тях!И двата пъти им каза че е нормално да пие много вода!Било страшно над 2 литра!И така от мърливост и не пускане на изследвания в края на седмицата детето направи кома и е с диагноза диабет!Можеше да не се стига до кома и 2 дена в интензивно ако беше пуснала една урина като и се оплакват хората че много пие вода!
След случката(нестига че заслужава за съд и за жалби) тя каза на бащата който правеше изследвания за другото близначе,ПАРЕН КАША ДУХА,тоест ,че вече веднъж се опарил и сега прави и за другото изследвания!След това за направлението за глюкомер,питала майката
0Ами кой му бие инсулинааааа?-Ами аз не съм ви изписвала инсулин от къде го взехтеее?-А това направление какво еее ,аз до сега не съм имала диабетни деца и незнам какво се правииии?
Ами П.тко с п.тките интересувай се ма!Със всичкото си уважение към лекари и педиатри,тази е Ужас над ужасите! Crossing Arms

# 320
Ей, не мога да разбера, какво им се свидят тези направления, как рискуват живота на децата ни.. Водих децата си в тази поликлиника, при друга педиатърка, но се махнахме, Митева не се сещам коя е. Дано се оправи детенцето.

# 321
Ели Илиева - прочетох около 22 негативни мнения за нея и 3 положителни, и мисля че е редно да ви информирам, че вече работи в ДКЦ Св Георги - ВМИ - на трети етаж.
Прочетох и няколко негативни неща за  Атмаджова - може ли да пишат и други ако имат наблюдения за нея.
Може ли да се смени АГ-доктора когато решиш или щом си почнал при един трябва да изкараш бременността си при него?

# 322
Възмутена съм от отношението на д-р Пейчева в Университетската болница в Пловдив /Клиника лицево-челюстна хирургия/ - заведох сина си  с огромна, надута буза от зъбобол, защото личната ни зъболекарка ни я препоръча, но не само, че не получихме очакваното отношение /посрещна ни все едно сме отишли да я притесняваме/, а и в последствие се оказа, че съвсем излишно е извадила постоянен зъб, който може да се лекува. На моя въпрос защо се държи по такъв начин ми отговори, че трябва да си знам мястото, защото тя била представете си СПЕЦИАЛИСТ!

# 323
Momicheta ne hodete pri Armenetsa ot vtora gradska  AGO perforira mi matkata pri abort izteglil mi 2 metra cherva prez dupkata ne kazal nishto na rodninite mi dokato ne se sabudih s izvedeno chervo na korema Niakoi pat ste ia razkaza tsialata istoria

# 324
# 325
Ели Илиева - прочетох около 22 негативни мнения за нея и 3 положителни, и мисля че е редно да ви информирам, че вече работи в ДКЦ Св Георги - ВМИ - на трети етаж.
Прочетох и няколко негативни неща за  Атмаджова - може ли да пишат и други ако имат наблюдения за нея.
Може ли да се смени АГ-доктора когато решиш или щом си почнал при един трябва да изкараш бременността си при него?
имах в предвид, че илиева е пълен некадърник.изпатила съм си от нея два пъти

# 326
на мен ми каза пола още в началото на 3 месец, беше категорична.
А това че е била подсъдима изобщо не ме учудва, а също и това че е оправдана.
 #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire
предполага - не , след като съпругът и е шеф на надежда?

# 327
кажете ми , може ли да отиваш за лечение на бяло течение при Илиева, и тя да ти сложи спирала.че като започна да тече едно ръждиво.било нормално.това продължи един месец.после отидох при друг лекар да ми я махне.оказа се у че съм имала някакво възпаление , а спиралата допълнително предизвиква такова.освен това тя/Илиева/се изявява и в друга област.преди доста време  ми каза , че имам камъни в жлъчката, бъбреците.аз така си и живеех с тази диагноза.скоро реших да си направя профилактични изследвания.оказа се , че нямам никъде камъни.изчезват ли от само се беси?особено тези в жлъчката?

# 328
  • София

Не съм специалист, но сме свободна държава. Вие си плащате данъците. В този смисъл мисля, че
може - вземете си картона за наблюдение, ако са ви правили такъв и ако го дадат. Уведомете ги. Отидете при избрания от вас лекар и кажете, че искате да наблюдава бременноста ви.
Ако има проблем оплачете се на шефа на болницата.
Няма да се мъчите я. Simple Smile

# 329
По повод смяната на гинеколога - няма проблем. Понеже при всяко посещение се издава амбулаторен лист, който се подписва от пациента, в следващия месец ЗК ще го плати на новия лекар (там ще се подпишеш), а стария си остава с посещенията досега, тъй като повече при него няма да има нови посещения и нови амбулаторни листи с подписи от мамата. Иначе засичането на пациента става по ЕГН, ако не се лъжа.
Проблемът по-скоро е с направените изследвания и резултатите от тях. Доколкото имам опит - точно тях си ги пазят и не ги дават на пациентите, за да не им бягат...

Общи условия

Активация на акаунт