Черен списък - Пловдив

 • 996 431
 • 1 951
 •   3
Отговори
# 45
 • Пловдив
 • Мнения: 580
И аз да добавя в черния списък д-р Бадев - гинеколог в поликлиниката на Събота пазар. Изобщо що за лекар е този,който пуши(полу на прозореца,но дима си влизаше), 4акайки бременна пациентка да се приготви за гинекологичен преглед  #Crazy
Присъединявам се.И моята бременност ми е води той и последният път излезнах разревана от кабинета,защото ме натисна ниско под корема и изохках,а той като се развика-всички бременни били лигли,ще видите като отидите да раждате.а по повод за пушенето #2gunfire

           И аз съм с вас. Ходих при него само заради болничните и за изследванията. Заедно със сестрата не ми разрешиха да отида в лаборатория по мой избор иначе нямали да ми дават направления - само в лабораторията на поликлиниката, защото и тя все пак трябвала да функционира. В резултат на нереалните стойности на общия ми белтък след раждането се наложи приливане на плазма няколко пъти на мен и на едното от бебетата ми.  А за пушенето .. #Cussing out  думи нямам.

# 46
 • малкия йеросалим
 • Мнения: 841
и аз искам да добавя д-р панчев-ортопед към черният списък.държа се много грубо с мен и с бебо/ние сме с луксация/и така разкрачи малката че има прекъснати кръвоносни съдове и мускулни влакна.

# 47
 • Мнения: 1 077
Д-р Суренкова - кожна клиника Пловдив
Защо  - ще пиша като ми мине бясът

Все още не ми е минал бясът, но тъй като наскоро обясних случката копи-пействам си собственото ЛС

Здравейте,
За Сурлекова ще си спестя епитетите, ще разкажа това, което се случи в нейния кабинет, в работното и време, пред очите на сестрата, мен и майка ми.

Заведох малката, тогава нямаше 2г., на консултация при завеждащата кожния диспансер Дякова със съмнения за молуски. Тя първо не постави диагноза, после погледна диагнозата, поставена преди нея (от хирург ) и се съгласи. Прати ни, за да станело по-бъзо (аз не бързах) при Сурлекова, която в момента беше там, да се махнат, евентуално, молуските.
Аз бях немалко паникьосана и все пак недотам убедена, че трябава да ги махнем.
Изчакахме пред кабинета на С., влязохме към 12ч (смяната и свършва в 13.30) и тя прегледа МНОГО НАБЪРЗО Ида, по-точно видя една част от молуските и каза "Ооо, това при нас е ежедневие, ей-сега ще ги махнем аз 5 мин., дори не боли толкова...". Аз настоявах да знам колко точно продължава процедурата, дали не е по-ефективно пълна упойка, за да не се травмира детето, при това на място, което е много чувствително - около срамните устни.  Има ли вариант да не се махат изобщо... Не, ставало лесно, бързо, нямало проблем. Е, съглсаих се, с ясаната уговорка, че това е първа, последна и единствена интервенция.
Събух детето, очаквах да обезболи повърхостно - не. Започна с кюрета да махва една по една молуските. Махна 3-4, детето пищеше неистово, мястото се разкървави. Сурлекова се изнерви, хвърли кюретата и заяви "Много съм уморена, правила съм 3 биопсии, смяната ми свърши,стига толкова, елате другата седмица пак" Ето тук ми идеше да скоча и да я удуша. Най-слабата дума, която е подходяща е подвеждане. Каза едно, направи абсолютно обратно в пълен разрез със всякаква етика - лекарска, човешка. Естествено и казах точно това и настоях щом е почнала, да свърши. Отаказа. Казах точно какво мисля за поведението и. В отговор ме обвини, че, виждаш ли, не стига дето ме приела без направление (направление, естествено мога да и занеса всякакво и когато поиска), по препоръка на позната (разбирай завеждащият ме праща при нея и това е препоръка ), и вместо да и благодаря задето се погрижила за детето, щото друг не бил досега.... ами съм и държала тон. Говорех на Вие, започнах с изречението "При цялото ми уважение към вас като лекар, смятам за недопустима да ме уверявате, че се касе за бърза, лесна и почти безболезнена еднокртна интервенция, а по средата   да кажете "Съжалявам, смяната ми свърши, елате пак" докато детето ми пищи от болка и страх."
Сестрата гледаше като напикано мушкато, защото много добре преценяваше ситуацията, майка ми се опитваше да оправдае Сурлекова, че била уморена, изнервена...
С една дума, за чисто професионалните качества на Сурлекова не мога да кажа много (макар да смятам за зверщина да не обезболиш локално дете), но като поведение, смятам, че няма място в нито един лекарски кабинет.

# 48
# 49
 • Мнения: 639
Беля, настръхнах от прочетенот.Ясно защо толкова те държи бясът.Какво е молуски?

# 50
Бягайте от "д-р" Маруся Иванова, от ДКЦ-то на гърба на Военна болница. Благодарение на топлите й и компетентни грижи хремата на нашия потомък беше успешно култивирана в синузит.
Добре, че майка му е спря, инак до сега да съм й извил пилешкия врат на тая  Twisted Evil  #2gunfire
И от мен един глас за нея. Бесен съм, за най-малкото нещо изписва антибиотици. Не те изслушва, кара се . Изобщо....По -далече...
Както и за д-р Заимова от поликлиниката до понеделник пазара. Бебето беше с 38.5 температура, тя му я измери и каза че няма и даже искаше да му бие ваксина!!!

# 51
 • Мнения: 3 175
Потвърждавам за д-р Сурлекова. Имам дерматит и когато отидох при нея на преглед, ми продаде един крем, с който да се мажа. Не лекарство, просто ежедневен крем за лице. Да, кремът е хубав, но не ми изписа нищо друго, а дерматитът не може да изчезне без лечение. За прегледа платих 15 или 20 лева, не си спомням. След 10 дни отидох при нея в същия вид. Естествено нямаше никакво подобрение. Каза ми, че ми няма нищо и ме пита дали съм знаела хора с какви проблеми има, а цялото ми лице беше на червени петна, които се лющеха. Извика и сестрата, за да пита и нея дали ми има нещо на лицето. Говори ми нахално и с тон и това при положение, че съм отишла в частния и кабинет.

# 52
Един глас и от мен за д-р Ели Илиева от ДКЦ "Надежда". Благодарение на нея родих в 34 седмица.

# 53
 • Мнения: 99
д-р Ели Илиева , гинеколог, от МЦ " Надежда", никой да не стъпва.

"Д- р" Ели Илиева- "гинеколог", ДКЦ "Надежда", опасна за здравето !!!
Д- р Стратев- "гинеколог", най- висша цел- печелене на пари за сметка на пациента !!!

# 54
 • Мнения: 99


"Д- р" Ели Илиева- "гинеколог", ДКЦ "Надежда", опасна за здравето !!! Лоша като човек !!! Благодаря на екипа от 2-ро АГ, Окр. б-ца, които оправиха бакиите на Д- р Илиева и помогнаха на сестра ми да роди живо и здраво бебе /със секцио по спешност/ !!!
Д- р Стратев- "гинеколог", най- висша цел- печелене на пари за сметка на пациента !!!

# 55
 • Мнения: 313
за д-р Сурлекова гласувам с две ръце за черния списък. #Cussing out #Cussing out #Cussing out

# 56
Бих се присъединила към възмущението от доктор Илиева от " Надежда ". Моя приятелка беше нагрубена още с влизането си в кабинета. При положение , че я вижда за първи път започва да и говори грубости че била дебела и от тези телеса щяла да унищожи плода.Може да е добра като лекар, но е редно да има разбиране към нас , бъдещите майки. Та ние с нетърпение чакаме някой да ни каже някоя мила думичка- и без това сме объркани и поне малко уплашени.

# 57
 • Мнения: 418
На Ели Илиева отношението и към пациентите е абсолютно безпардонно и грубо . Няма да я наричам доктор , защото не смятам , че въобще е такава . Добре , че мъжа и е шеф на ДКЦ - то , то от там и е и голямото " Добро утро ". Иначе щеше да умре от глад с нейния професионализъм  Mr. Green.

# 58
 • Мнения: 1 102
Аз чух че шефа на ДКЦ-то не и е мъж,а ....

# 59
 • Мнения: 99
Мъж и е, на 100% съм сигурна.

Общи условия

Активация на акаунт