Черен списък - Пловдив

• 1 121 786
  • 2 059
  •   5
Отговори
# 825
Е шапка му свалям на доцент Пехливанов .който дойде и ми каза .че за него случая остава без коментар. И аз като мед.лице го талкувам така вината е изцяло в колежката Димитрова.но и Д-Р Ямаков беше втрещен от действието на Димитрова

Предполагам, обаче тя се изживява като голямо светило и се мисли за много велика, явно обича и да се налага. Аз четох какво беше казала за "Марица" след твоето оплакване - че тя с нищо не била виновна, по нищо не личало преди това, че ставало въпрос за толкова едро бебе, че  това ти било второ раждане и в крайна сметка проблемът се оказал диспропорция между раменете и главата на бебето. Чудя се къде е съвестта на тая жена и как спи изобщо?!  #Crazy Не знам как не и е увряла главата, като е видяла, че нещата не стават нормално, да назначи секцио!  #Crazy
Ами ако си беше платила, нещата нямаше да стоят така. Толкова сложното секцио го разрешава професор Милчев. За съжаление, докато лежах там за задържане, видях как стават тези неща. Не си ли платиш, не ти обръщат внимание. На нейни протежета, които и се бяха отчели, или се очакваше нещо от тях, а това си личи по отношението и към тях, всичко се уреждаше с професор Милчев. Те си мислят, че са много потайни, а не знаят, че ние не сме в затвор и споделяме за това на коя как и е била бременността и какво и е струвало. Сигурно дава и по някой лев на Милчев да разреши секциото. Ами това е в държавните болници - уж безплатно, ама така, че сам да се сетиш да си платиш на разни изкуфели корумпирани простаци.

# 826
Мама на Вале, всеки път дъвчим все едно и също нещо.  ooooh!
Разберете, че винаги ще има доволни и недоволни.  Peace  Все пак никой не отива във ВМИ насила, а по собствено желлание, нали така?  Wink

Съжалявам за това което ви се е случило.  Confused
Не знам какво да ви кажа, не познавам въпросната лекарка, за да коментирам каквото и да било.

Ами аз лично попаднах там, съвсем случайно в 2 часа през нощта - по спешност в 16-та седмица с бъбречна криза, но добре че стана така, поне видях с очите си за какво става въпрос, та бързо ми мина желанието да раждам там.  А Димитрова ми я препоръча колежка на свекърва ми-акушерка, но моята преценка не съвпадна с нейната и си намерих друг лекар, за което изобщо не съжалявам. Hug  Peace

Те акушерките се убедих, че много препоръчват лекари в отделението, на които работят или са им началници не за нещо друго, а да им се подмажат и да трупат точки пред тях. Веднъж отидох при така препоръчан ми лекар от позната акушерка на майка ми  - той започна да се уговаря с мен за пари за операцията, защото съм все едно вътрешна. На края на прегледа разбрах, че най-важното е било да си платя и да кажа кой ме праща, за което той "случайно" се сети, за него аз бях просто 50 лева към надницата за деня. А когато обясних на приятелката на майка ми как е протекло всичко, тя взе да извърта и да се прави на изненадана.

# 827
Това последното написаното от Ана Никол не е вярно. Мога да го твърдя със сигурност - моя приятелка, която искаше да си плати и въобще не ставаше въпрос за колко пари, й беше отказано.
Така че леко се пооляхте с глупостите.
За там могат да бъдат обвинени във всичко друго, но не и че делят на пациентите на такива, които си плащат и такива, които не.

# 828
Скъпа ANA NIKOL не раждам за първи път и имах уговорка Димитрова да ми води раждането и да си платя.Но в някой случай с пари нищо не се постига
няма връщане назад.Цяла бременност при нея на частно,парите изобщо не бяха проблем. Тук говорим за фатални лекарски грешки. newsm78И защо Милчев трябва да разреши ,тя е на смяна тя преценява ситуацията.и съответно върху нея пада вината.

# 829
И преди 15 години Димитрова си беше същата некадърница.За съжаление явно нито опита нищо нещо друго са я променили.

# 830
Слагам най-отговорно в Черния списък Клиничната Лаборатория на ВМИ на Васил Априлов.
Във вторник сутрин ми беше взета кръв за общо 6 изследвания, от които 2 най-важни, всъщност заради които отивах при тях.
Първо беше едно чакане пред кабинет, пред който няма никой  - 10 минути, 5 човека.
После дойдоха две и започнаха да влизат колежки - да се разправят коя трябвала да вземе цветя, откъде щели да тръгват, едната тръгнала на погребение, кой щял да я сменя, как спирали платените и тн т. Дойде и една госпожа цивилна и си влезна, на което й направих забележка да си изчака реда, а тя ми отговори, че е началника на лабораторията...
И измежду всичкото разправяне и суетене се върши работа. Пишат се бележки, взимат се пари, препращат се насам, натам, отивам взима ми се кръв, прегледаха се бележките и ок. Едната е останала у мен, но тази лаборантка, която ми взимаше кръв я видя и ми я върна.
Вследствие на перфектната им организация и професионализъм изследванията, най-важните, не са направени. За което съм си платила - 140 лв общо за всичките. Сега трябва да чакам още 5 дни. 5 дни, през които можеше да се действа, ако изследванията покажеха проблем. А въпросът наистина не търпи отлагане. Но наистина не търпи.
Не можеше ли да ми обясни, къде коя бележка да оставя?
Тази, която ми взимаше кръв не можеше ли да погледне и направи сигурно, че всичко по списъка е направено?
И със всичката си наглост ми казват проблемът си е ваш, че единият лист е останал у вас, при положение, че го погледна и ми го върна.
Поне едно извинявайте да бяха казали. Да сте си дали листа  Shocked

Няма да оставя този въпрос така. Ще напиша жалби за немърливост и неизпълнение на задълженията.
То е ясно, че ще е до ръководството да лабораторията, но тя е като тях, една от тях.
Ще напиша до ръководството на ВМИ, но и кой друг е отговорен за безхаберието и непрофесионализма на не знам определението...
Кажете ако се сетите, защото определено не са познали и няма да оставя този въпрос така.

# 831
Слагам най-отговорно в Черния списък Клиничната Лаборатория на ВМИ на Васил Априлов.
Във вторник сутрин ми беше взета кръв за общо 6 изследвания, от които 2 най-важни, всъщност заради които отивах при тях.
Първо беше едно чакане пред кабинет, пред който няма никой  - 10 минути, 5 човека.
После дойдоха две и започнаха да влизат колежки - да се разправят коя трябвала да вземе цветя, откъде щели да тръгват, едната тръгнала на погребение, кой щял да я сменя, как спирали платените и тн т. Дойде и една госпожа цивилна и си влезна, на което й направих забележка да си изчака реда, а тя ми отговори, че е началника на лабораторията...
И измежду всичкото разправяне и суетене се върши работа. Пишат се бележки, взимат се пари, препращат се насам, натам, отивам взима ми се кръв, прегледаха се бележките и ок. Едната е останала у мен, но тази лаборантка, която ми взимаше кръв я видя и ми я върна.
Вследствие на перфектната им организация и професионализъм изследванията, най-важните, не са направени. За което съм си платила - 140 лв общо за всичките. Сега трябва да чакам още 5 дни. 5 дни, през които можеше да се действа, ако изследванията покажеха проблем. А въпросът наистина не търпи отлагане. Но наистина не търпи.
Не можеше ли да ми обясни, къде коя бележка да оставя?
Тази, която ми взимаше кръв не можеше ли да погледне и направи сигурно, че всичко по списъка е направено?
И със всичката си наглост ми казват проблемът си е ваш, че единият лист е останал у вас, при положение, че го погледна и ми го върна.
Поне едно извинявайте да бяха казали. Да сте си дали листа  Shocked

Няма да оставя този въпрос така. Ще напиша жалби за немърливост и неизпълнение на задълженията.
То е ясно, че ще е до ръководството да лабораторията, но тя е като тях, една от тях.
Ще напиша до ръководството на ВМИ, но и кой друг е отговорен за безхаберието и непрофесионализма на не знам определението...
Кажете ако се сетите, защото определено не са познали и няма да оставя този въпрос така.

Според мен пиши до друга инстанция, до който и да пишеш във ВМИ, хич няма да се трогнат, нито ще накажат някой, нито нещата ще се променят. То от толкова години кервана си върви, кучетата си лаят, а немарливостта на служителите си остава непроменена.  Peace

# 832
Е, кажи я тази инстанция, де?  Simple Smile
Няма да стане тази, докато седим и мълчим, те ще се самозабравят съвсем.

# 833
  • Пловдив
АЗ затова не обичам да си правя изследванията в тази лаборатория точно. Каспър , съжалявам  Hug, дано няма проблеми .И аз се чудя  към коя институция трябва да се обърна в подобна ситуация ?

# 834
На тях не им пука, те са на заплата, вали, гърми, взимат си я. Даже по-добре да не се ходи - по-малко работа за тях.
И абсолютното им чувство за недосегаемост - кара ми се и казва "оплачете се на който си искате".
Рядко съм виждала подобна наглост. Да си виновен и да се караш да другите.
И според нея не били толкова важни тези изследвания, можело да се чака, да, бе, аз си ги правя за разнообразие.

# 835

РЦЗ, РЗОК, ако е било мръсно или са те манипулирали без нужните консумативи, може и в РИОКОЗ.

# 836
РЗОК не става, защото са платени изследвания.
РЦЗ обаче ще получат.

# 837
  • Пловдив
Аз не съм убедена, че не могат да вземат отношение от РЗОК. Нищо не губиш, ако изпратиш едно копие от жалбата и до тях. Стискам палци с изследванията ти всичко да е ОК! baby_neutral

# 838
Според мен и в Съюза за защита на потребителите- все пак са нарушени правата ти на потребител, плащаш за услуга и не я получаваш   Thinking  . А  и те, мисля, проверяват подадените сигнали...

# 839
Мислех си го това, защото е вид услуга, но не става. Не е от тяхната компетенция. Мога да ги захвана, че няма изложени ценоразписи, работно време и други неща, перфектно знам какво, неща, които са от компетенцията на КЗП. Но чак такава кучка не съм. Искам само да си вършат работата както трябва.
В интерес на истината трябва да кажа, че след като им обясних каква е ситуацията - предложиха да дойдат до вкъщи да ми вземат кръв втори път - е да, ама за 3 дни ми е вземана венозна кръв 5 пъти, е, разбира се, мъжът ми да ги вземе и да ги върне. Не че не си загуби целия ден и нерви по тях.
Сега са ме изправили на на нокти за друго, моля се резултатите им да не са верни и ако е така, леле....

Общи условия

Активация на акаунт