Черен списък - Пловдив

• 1 094 587
  • 2 045
  •   1
Отговори
# 840
Аз да попитам това лабораторията на ДКЦ-то  ли е?Защото ако е така може да се сигнализира ръководството, а най-добре някоя местна телевизия!Умират си за такива случай на накърнени права на пациент.
На теб здраве ти желая!И да не се налага да ги посещаваш!

# 841
Телевизиите освен да си правят предаванията за друго не се трогват! Не мисля че е добра идея, но за съжаление не мога и да дам по-добър съвет  Sad
Каспър, дано всичко да е нормално при теб Hug

# 842
 Да ще се вдигне шум първите няколко дена и след това пак ще го карат ей така все едно нищо не се е случило.Желая ти много здраве Каспър  ОТ ВСЕ СЪРЦЕ

# 843
Моята история има продължение
От въпросната лаборатория на ВМИ, не на поликлиниката, ми излезна положително изследване за токсоплазмоза и то показателя, който е най-опасен и показва скорошна инфекция. Нямам антитела, другият показател е отрицателен. Кошмарните събота и неделя, които сме изкарали, ние си ги знаем.
Днес се повториха изследванията в две други лаборатории - отрицателни.
Е, какво ги правиш тези -
не стига че ти забравят изследвания
не стига че ти се карат като са виновни
ами и грешни накрая

# 844
От въпросната лаборатория на ВМИ, не на поликлиниката, ми излезна положително изследване за токсоплазмоза и то показателя, който е най-опасен и показва скорошна инфекция. Нямам антитела, другият показател е отрицателен. Кошмарните събота и неделя, които сме изкарали, ние си ги знаем.
ами и грешни накрая
sudi gi,tova na ni6to ne prili4a #Cussing out

# 845
Радвай се, че са грешни резултатите! Hug
 За другото ти си знаеш какво ще предприемеш!
Спокойствие и много щастие  bouquet

# 846
ами и грешни накрая
Това трябва да е Паразитологична лаборатория на ВМИ, а не Клинична...
Токсоплазмозата се прави в разстояние на 2 седмици 2 пъти в една и съща лаборатория(ако се изследва титъра), за да се види има ли развитие, сегашна ли е инфекцията или предишна и т.н.Много хора са я прекарали в миналото и имат антитела до края на живота си...
Интересно, че и при мен по време на първата ми бременност във ВМИ пробата ми излезе положителна(четирицифрена стойност.След раждането се изследвах в ХЕИ и резултат беше 1:80, т.е отрицателен... Така и не разбрах как стана това, но поне аз си го обясних, че някаква вирусна (примерно грипна) инфекция може да повлияе на изследването  Thinking

# 847
ами и грешни накрая

Оплачи се в редакцията на в."Марица", занеси грешните изследвания и повторните точни от другите лаборатории. Опиши как са те разигравали, поне от публикацията хората ще знаят къде да НЕ СИ правят изследвания. Пък може някой началник да се трогне и да има наказания. От вестника ще звъннат и на други инстанции, бъди сигурна, проблемът ще се раздуха.  Wink
Звънни на телефона на екип общество: 603-437, случаят си е за водещ материал.  Peace

# 848
Пумукъл, баш Клинична лаборатория си е
Както казах отидох за други, а токсоплазмозата я пуснах между другото
IgM ми беше положителна, а днес в други две лаборатории е отрицателна, IgG отрицателна навсякъде
Като говорих с паразатилог това означава скорошна, в рамките на 2 месеца инфекция, която е най-опасна. И логично най-лесно да се покаже. Две други лаборатории дават отрицателно
Сега стъпката е да отиде изследването в София в Национален център за заразни и паразитни болести, ако искам да се занимавам с тях.
А да повторя изследването при тях, или което и да е, абсурд. Всички други изследвания си ги пуснах другаде.
Просто трябва да видиш дезорганизацията, която цари там. Дори не могат да ми вземат правилно изследванията. Представи си колко зле трябва да са, щом компютър го прави и пак са объркали.
Щом аз го казвам, където не съм медицинско лице, представи си някой, който разбира. Сигурно ще се хване за главата.

# 849
За д-р Топалова нищо добро не мога да кажа.Лекуваше ми гъбички, но нямаше резултат. На втория преглед се опитах да й задам въпрос, но тя ми отговори да дойда следващия път, за да говорим.Това означаваше да си платя нов преглед. Никога повече няма да отида при нея.

# 850
Съжалявам много за това, което Ви се е случило, но като медиценско лице не Ви ли е било ясно , че  катедрата по АГ- ВМИ е най-слабото звено в АГ в Пловдив!? Там няма адекватно обезболяване на раждането. Общо взето това е един модерен селски родилен дом със старо разбиране от 50-те години за акушерството и гинекологията въобще. Аз бях със стерилитет 7 години и също ме насочиха към ВМИ. Но тъй като бременността ми я води АГ -не от ВМИ, аз му се доверих и родих със секцио с епидурална анестезия при него в друго държавно АГ-отделение и останах с прекрасни впечатления от целия екип и от престоя си въобще.

И след като родихте  в друг родилен дом, как разбрахте че катедрата по АГ-ВМИ  е най-слабото звено? newsm78 newsm78
От майка ми, която я орезелиха на оп. маса и от 2 мои приятелки, които са раждали там и от приказките им за цялото поведение в клиниката.Възмутени са е меко казано. На едната от тях се наложги да и махнат матката по-късно в друга б-ца, заради Димитрова.

# 851
Пиша тук от името на майка ми, не е доволна от д-р Д.Василев, кардиолог в МЦ Филипополис.Понеже тя искаше само консултация, а не изследвания, които вече беше правила миналата седмица, даде 20 лева за 10 минути, при което въпросният лекар изобщо не й отговори на въпроса защо получава тези хипертонични кризи, а просто потвърди лечението, предписано вече от негов колега.Това е просто срамно да вземеш пари и нищо да не направиш, е, ако майка ми си беше платила 60 лв за пълно изследване при него с ЕКГ и ел.ехография на сърце, може би щеше да й обърне повече внимание, възмутена съм от такива лекари като него, но повечето в БГ са такива. #Cussing out

# 852
Някой попадал ли е на д-р Б. Керезиев? Аз имах този лош късмет да попадна на него още в декември 2008. Отидох с направление, работеше във Военна болница. Взе ми направлението, прегледа ме, установи, че имам някаква инфекция и раничка на маточната шийка и преди да си тръгна от кабинета ми каза- "ами вижте сега, аз вече няма да работя тук другия месец и за контролния преглед и цитонамазка ще ми се обадите на личния телефон да се уточним къде да ви приема". Странно защо ли ми го каза това след като ми взе направлението и направи прегледа и вече пое ангажимент с мен като пациент. И знаете ли какво стана като му се обадих за контролния преглед.........той си бил прекратил договора със Здравната каса и трябвало да отида в частния му кабинет, за да ме прегледа отново и да ми направи цитонамазка и естествено за всичко това трябваше да си платя. Бях толкова възмутена, че ми идваше.. #2gunfire Изобщо не го посетих повече, останах си така - без контролния преглед и цитонамазката, ама и направлението ми "изгоря" ей така........Не че не можех да поискам отново направление от личния лекар, но за мен това е изключително некоректно отношение. Защо ме пое без да ми каже, че ще се наложи да премина после в частната му практика?!
Нямам конкретни впечетления от медицинските му способности, защото нямах възможността докрай да се убедя в тях, но за мен беше досатъчно това, което направи - излъга ме!

# 853
ЗДРАВЕЙТЕ, МОМИЧЕТА. Учудвам се как така не срещнах името на д-р Ставракев /кабинета му е на ул." Данаил Николаев "/ СТАВРАКЕВ[/b] - ужас. Той също трябва да е в черния списък - гадно, надменно отношение, чакане най-малко 1ч. пред кабинета му, изписва хапчета на бременните за щяло и нещяло - ужас!!! Не ходете при него - ще сгрешите...

# 854
Аз искам да добавя я черния списак доктор Печилкова.Ужасна жена моля не ходете при нея!

Общи условия

Активация на акаунт