Черен списък - Пловдив

• 1 094 516
  • 2 045
  •   2
Отговори
# 855
А също и доктор Маринова,която работи във "Вива".Такъв непрофесионалист не съм виждала другаде,никакво внимание ,претупва прегледите едно такова надменно отношение.НЕ ВОДЕТЕ ТАМ ДЕЦАТА СИ!

# 856
  • Пловдив
И аз да си дам мнението - Д-р Тракова - гинеколог. От 4-5 години ходя при нея на прегледи 2 пъти в годината. Последното и заключение беше б. о. значи всичко е ОК. Цитонамазка 1-ва група. Два месеца след това ми откриха миомен възел 2,5 см. Най-некадърния гинеколог, на моя колежка също и откриха миома и тя ходеше при нея.

# 857
Аз също искам да споделя мнение за д-р Б. Керезиев. Също като ahura бях на преглед при него декември 2008. Когато дойде време за контролния преглед, той вече не работеше с направления. Отидох в частния му кабинет, като бях готова да заплатя прегледа. Той обаче ми взе само 7лв-толкова би му заплатила Касата за контролен преглед. Останах безкрайно приятно изненадана от неговата коректност. Все пак, съгласете се, че преглед, вземане на изследване и ехограф струват много повече от 7лв!Продължих да ходя при него и не съжалявам, защото разреши здравословен проблем, който ред други "именити" гинеколози не успяха.Искам да се обърна лично към ahura: разбирам, че се чувстваш излъгана, но смятам, че просто е станало някакво недоразумение. Пък дори и да трябва да си заплатиш цената на прегледа - струва си. Аз съм убедена в неговите способности на лекар, в неговата коректност и човешко отношение. Надявам се, че все пак си посетила гинеколог за контролен преглед, защото това е нещо, което задължително трябва да излекуваш ако не искаш да се сблъскаш с далеч по-страшни неща.

# 858
За доктор Мечкаров - пълно куку и изобщо не е доктор. След прегледа при него останах с впечатление, че щитовидната ми жлеза е на корема и гърдите, тъй като ми опипваше тях, а не жлезата, и ми каза, че може да съм "ялова" за довиждане. Повече не отидох там, но не останах и длъжна. Казах му в очичките, че е долен мазен стар мухльо

# 859
НИКОЛА ДРЕНСКИ.УЖАС.ЩЕШЕ ДА МЕ УМОРИ.

# 860
д-р Михнев ,д-р Велевски пък е пълен никъдърник и нищо не разбира заради него жена ми  пометна

# 861
Към този списък мога да добавя още лекари д-р Велевски,д-р Димитрова,д-р Кръшкова-тази пък е пълна смрад,д-р Михнев  пък е младок който въопще не е много в час.

# 862
ЗДРАВЕЙТЕ, МОМИЧЕТА. Учудвам се как така не срещнах името на д-р Ставракев /кабинета му е на ул." Данаил Николаев "/ СТАВРАКЕВ[/b] - ужас. Той също трябва да е в черния списък - гадно, надменно отношение, чакане най-малко 1ч. пред кабинета му, изписва хапчета на бременните за щяло и нещяло - ужас!!! Не ходете при него - ще сгрешите...

О, аз също смятам че Д-р Ставракев в за този списък... картинката описана горе ми е много позната, но не чакането ми беше проблема а това че във 2я месец имах кървене и той набързо отписа "плода" ... добре че попаднах на свестен лекар и сега този плод е на 2 и половина годинки   Wink

# 863
Доктор Тракова - гинеколог. Моя колежка всяка година ходи при нея и изобщо не е забелязала 4 миомни възела... Друга колежка пак заради нейна грешка е бездетна. 

# 864
Искам да споделя за клиника Селена.Гледат на пациента като на ходеща касичка.А като ти свършат парите,които им даваш.... ,а не знам оправяй се.Крайно възмутена и огорчена.

# 865
  • Пловдив
Искам да прибавя към черния списък Д-р Хагоп Карагьозян-акушер-гинеколог в ДКЦ Кючук Париж. През месец март отидох на преглед при него за потвърждение на бременост.Зарадвах се,че ще си имаме бебе.На следващия месец започна много леко прокървяване и ми изписа Но-шпа и Утрогестан.Не ми препоръча болнични или пролежаване в болница.На 30.04.2009 получих обилен кръвоизлив и реших че най-лощото се е случило,но Д-р Карагьозян каза че бебето си е на място.Последва още един преглед  и на втория на 13.05 ми каза ,че съм за кюртаж.Реших да потърся и второ мнение,след което ме препратиха до две болници,където казаха че аборта е пълен и няма нужда от изчистване.За да получа болничен лист без да съм лежала в болница се наложи да се лутам на още един гинекологичен преглед в ДКЦ. За 2 дни бях прегледана от 7 различни гинеколога,като дори започнаха да ме питат изобщо била ли съм бременна или просто цикъла ми е закъснял.Оказа се че не мога да го докажа-теста за бременност не е нещо което се пази.Дори и сега като се сетя и мъката ме стисва за гърлото.Не казвам,че е можело да се предотврати спонтанния аборт,но от цялата 2-месечна бременност имам 2 амбулаторни листа с много постно описание за броя на бремеността в седмици,големината на матката,кръвно налягане-което не ми бе измерено,килограми- по мои данни,и липса на движение на плода.Нямях налице ехография.Досега не се бях сблъсквала с с лекар ,който нищо не ти обяснява ,особено когато е налице проблем.Оказва се ,че пациентките му са подложени на естествен подбор.Защото нормалната бременност и с проследяване и без завършва с раждане.А за да си специалист трябва да можеш да се справиш и с проблемната бременност,ако не физически поне психологически да подходиш към пациентката.Затова за мен Д-р Карагьозян се провали.

# 866
по повод на карагьозян петдесет страници назад писах за него и за 2 градска откъдето ме изгониха посред нощ. никога няма да си простя , че ни ги съдих тогава, защото преди седмица моя позната ми каза, че приателката и родила мъртво дете при него.
благодаря на господа , че ме изгониха от тази болница, защото Алекс сега нямаше да го има
за всички момичета , които мислят да раждат там-НЕ ГО ПРАВЕТЕ
и аз като вас си мислех, че като е малка болница, ще ти обърнат внимание, но не дай си боже да има усложнения
там става само за раждане без проблеми-но кой може да гарнтира това
според мен окръжна и вми са най-добрия вариант
могат да ти викат, да се държат кофти с теб-но поне са професионалисти, разбират си от работата и най-важното имат нужната апаратура
в частните клиники-освен, че е луксозно и се държат мило няма за какво друго да се отиде
всички бебета с проблеми ги изпращат в окръжна- е какъв е смисъла тогава да даваш 1000лв
лично мнение, естествено

# 867
О да във ВМИ имат апаратура ама е пълно с некадърни лекари особено Д-р Димитрова.Чудя се как тази жена още е там.колко гафа е направила и как спи спокойно незнам.Съжалявам,че не я съдих през 2007г.ама господ си знае работата,бави но незабравя. Много малко са вече професионалистите, а некадърниците са много.

# 868
И аз съм лежала в консервативна генекология , но за съжаление раждането ми там бе голям кошмар.Не го пожелавам на никого.Не може да те карат да раждаш нормално,при бебе 5560кг.И ме зкараха  диабетичка,а аз не съм.Как може да допуснат такава голяма грешка.Къде им бяха професионалистите незнам.Но вече си имам бебчо на 1 г.и то се роди 4600кг,но вече секцио и то в родилен дом Весела. И съм много благодарна на целия екип,който присъстваше на секциото.А  в ВМИ  имах уговорка и щях да плащам на прословутата Димитрова.  #2gunfire Тя е за #2gunfireИ това ми беше второ раждане.

# 869
  • До хладилника, който обичам
Да ви напомня, дами, че тук не е Четвъртък пазар.

Общи условия

Активация на акаунт