Черен списък - Пловдив

• 1 094 392
  • 2 045
  •   2
Отговори
# 930
Още един глас за д-р ГРУЕВА .Смених е отдавна и не съжалявам.
д-р Груева - детското джи пи ли? И аз миналата година я смених, защото не бях доволна.

# 931
  • Пловдив
Аз като чета за частните клиники май съм си била много добре в Окръжна. Лекарите бяха много учтиви /освен д-р Кръшкова/, акушерките също, е имаше една сърдита сънитарка но се срещнахме само веднъж. И там беше чисто в стаята, храната ми я носеше съпругът ми, защото от там не ядях. Децата ги къпеха, миеха, сменяхя се памперси. Всеки педиатър, който дойдеше обясняваше подробно ако някой пита.
 В този списък съвсем спокойно мога да сложа д-р Кръшкова. Отидох да раждам втория път и ми се падна тя. Сърдита на целия свят и тръгна да крещи и на мен. Обясних и че не аз съм и виновнаи ако може с по-спокоен тон да ми говори. Добре, че дойде д-р Патишанов който познавах от първото ми раждане и седя човека при мен до като родя. Лекърката беше хванала на някъде да скитори и се появи по едно време. Д-ра и каза че раждането започва, а тя каза че нямало такова нещо. Накрая дойде и видя и каза да се преместя в родилна зала.
Сега като бяхме в Торакс при снаха тя дойде за секциото с д-р Велевски. Лика прилика просто.

# 932
Абе говорим си с приятелки и познати и явно навсякаде има някви издънки ,някви некадърници...Направо да не дава Господ.Просто към всичките ми познати които са с проблеми давам съвет да станат на половина доктори преди да отидат някъде за няква маниполация няма значение къде и каква и при кой.Просто нямам думи и най лошото е че тези хора които си играят с животите на едни други хора отчаяни хора си спът спокойно всяка нощ без да има закони срещу тях.Те за тва си правят квот си искат.

# 933
elintze и аз родих при др.Кръшкова миналата година.Вярно е че не винаги е на кеф. Но не виждам смисъл от лекар който постоянно да ти говори мили думи и да не знае какво върши. Все пак както и ние така и лекарите са хора,не винаги сме на кеф. Или може би ти си изключение  newsm78 Crazy При мен др.Кръшкова стоя от 7 часа следобед до 12 часа вечерта (в 21 и 40 бях родила) На следващия ден дойде в 7 без 20 сутринта да ме види.  Peace

# 934
  • Пловдив
elintze и аз родих при др.Кръшкова миналата година.Вярно е че не винаги е на кеф. Но не виждам смисъл от лекар който постоянно да ти говори мили думи и да не знае какво върши. Все пак както и ние така и лекарите са хора,не винаги сме на кеф. Или може би ти си изключение  newsm78 Crazy При мен др.Кръшкова стоя от 7 часа следобед до 12 часа вечерта (в 21 и 40 бях родила) На следващия ден дойде в 7 без 20 сутринта да ме види.  Peace
Не в никакъв случай не казвам, че на всички постоянно трябва да им е на кеф. Но все пак да се държи професионално и да говори нормално. Аз не съм виновна, че някакъв мъж я набутал с някакви пари /за това ставаше въпрос тогава/. А и то в такъв момент лично на мен не ми беше до мили думи, не съм отишла за това. Но да ми крещи и да ми се кара чак, че детето ми било много преносено. Аз си казвам термина който са ми казали. Не мога да знам дали е много или малко преносено. При положение, че ме приемат в 8.20 с 8см разкритие и в 9.45ч. родих нормално.Тя в 9 часа ми каза да внимавам  ако още един час нямало родова дейност ще ме мести в другата зала.Но след раждането изобщо не е дошла да ме види, може просто да не е била на смяна една седмица. Simple Smile

# 935
Не в никакъв случай не казвам, че на всички постоянно трябва да им е на кеф. Но все пак да се държи професионално и да говори нормално. Аз не съм виновна, че някакъв мъж я набутал с някакви пари /за това ставаше въпрос тогава/. А и то в такъв момент лично на мен не ми беше до мили думи, не съм отишла за това. Но да ми крещи и да ми се кара чак, че детето ми било много преносено. Аз си казвам термина който са ми казали. Не мога да знам дали е много или малко преносено. При положение, че ме приемат в 8.20 с 8см разкритие и в 9.45ч. родих нормално.Тя в 9 часа ми каза да внимавам  ако още един час нямало родова дейност ще ме мести в другата зала.Но след раждането изобщо не е дошла да ме види, може просто да не е била на смяна една седмица. Simple Smile
Знам ли и аз вече  newsm78 Но винаги ще твъря че е редно да има и доволни и недоволни Peace

# 936
за д-р Груева -ДКЦ 3,бул. Марица нищо хубаво не мога да кажа. Закъснява всеки път за детска консултация повече от 30мин. Не ни информира за ваксини, които не са включени в имунизационния календар,за хранителния режим на бебето,не може да се справи със здравословен проблем когато възникне такъв(например за запек -нищо не ни посъветва).Много е зле,освен да казва "Сладурче..." за нищо друго не става,даже селските фелдтшери знаят повече от нея!!!Вземайки предвид ,че тя е педиатър от  много години компетентността и е много ниска и смятаме да я сменим. Моята препоръка е: не поверявайте здравето на децата си в ръцете на непрофесионалист като нея!
Споделям. На мен забрави да ми каже да давам Вигантол на зимно бебе и аз рабрах съвсем случайно за това. Няма лошо да забравиш, ама поне си признай. Тя твърдеше, че е казала, ама ние бяхме 3ма човека на първа консултация и никой не я чул. Освен това не дойде вкъщи, както би трябвало.

# 937
Добавям в черния списък доц. Илиан Дойков от Пловдив, Каспела.
Съжалявам, че хората се заблуждават по едно ДОЦ пред името му.
Пълен комерсиалист!
Такова е и моето мнение за него!
И моето също.

# 938
Добавям и д-р КЕТИ ТОКМАКОВА - ЕДВА НЕ ОСАКАТИ ДЪщЕРЯ МИ. Това е един ужасен лекар. Моля ВИ майки не ходете там с децата си, моля Ви

# 939
Kremena_23 очакваме повече информация, че така написано и с първа публикация изглежда несериозно  Peace

# 940
  • Пловдив
Но не е първото мнение за д-р Токмакова. Назад има поне още 3, едното е мое  Peace

# 941
Аз пък съм много доволна от Ели Илиева.В момента тя ми води бременноста и нямам оплакване.

# 942
Аз пък съм много доволна от Ели Илиева.В момента тя ми води бременноста и нямам оплакване.
За тази цел има "Бял списък"  Peace

# 943
# 944
Теодор Мерджанов - мил като човек, но не и добър специалист. Каза ми че имам полип на матката и че трябва да се махне в най-скоро време. Изплаших се и отидох при 3-ма други лекари които бяха категорични че такова нещо няма. Слабото кървене м/у менструации се оказа причинено от фоликул в яйчника - отново потвърдено от 3-мата. А и разбрах че е абсурдно да се взима вагинален секрет колкото и слабо да е това течение, а Мерджанов направи точно това.

Общи условия

Активация на акаунт