Черен списък - Пловдив

• 1 093 625
  • 2 043
  •   2
Отговори
# 915
Ходех при д-р Мерджанов на ЖК.Супер безхаберно отношение нямам думи,да не говорим че отивайки за болничен ме е писал че съм минала на консултация,а той изобщо не ме гледа,не му се и говори много.

# 916
Д-р Керменлийска ДКЦ ТРАКИЯ
Изобщо не обяснява за заболяването и лечението

# 917
Искам да добавя в черния списък доктор Бачуров! След негова операция претърпях 2 лапароскопии и още една коремна операции и другите доктори не могат оправят кашата,която остави в корема ми!

# 918
 newsm78 Ама че на странен черен списък попадам.

Тая толкова обсъждана д-р Ели Илиева ми водеше консултацията - и честно казано съм много доволна, направила е каквото е необходимо. И останах с впечатление че е доста знаеща. Все пак ходя при нея "на лекар" ...

# 919
за д-р Груева -ДКЦ 3,бул. Марица нищо хубаво не мога да кажа. Закъснява всеки път за детска консултация повече от 30мин. Не ни информира за ваксини, които не са включени в имунизационния календар,за хранителния режим на бебето,не може да се справи със здравословен проблем когато възникне такъв(например за запек -нищо не ни посъветва).Много е зле,освен да казва "Сладурче..." за нищо друго не става,даже селските фелдтшери знаят повече от нея!!!Вземайки предвид ,че тя е педиатър от  много години компетентността и е много ниска и смятаме да я сменим. Моята препоръка е: не поверявайте здравето на децата си в ръцете на непрофесионалист като нея!

Последна редакция: ср, 13 яну 2010, 22:57 от maminka_super

# 920
Аз също искам да се включа в коментарите за клиника ''Торакс'' и по спецялно за доктор Велевски.Аз вече съм си изразявала мнеието за там,но не съм казвала до сега имена.Аз също съм изключително недоволна от този''лекар''.За бебчето може би сте прави,не знам не искам и да знам в подобна ситуация какво бих искала аз самата и как бих реагирала,но да оперираш някой,след това да не му отделиш една минута време поне при изписването за да му кажеш поне един прост антибиотик да пие ами вече това си е истинска небрежност.Този ''човек може би е бил някога много добър специалист защото за него чувам и хубави неща,но със сигурност има нужда от почивка,явно му идва в повече и това му пречи да си върши съвестно работата и допуска изкючително много грешки,като някой от тях са доста сериозни.Обедена съм че за да станеш лекар се изисква много труд,но явно по трудно се оказва  това да останеш човек.

# 921
  • Пловдив
Аз също искам да се включа в коментарите за клиника ''Торакс'' и по спецялно за доктор Велевски.Аз вече съм си изразявала мнеието за там,но не съм казвала до сега имена.Аз също съм изключително недоволна от този''лекар''.За бебчето може би сте прави,не знам не искам и да знам в подобна ситуация какво бих искала аз самата и как бих реагирала,но да оперираш някой,след това да не му отделиш една минута време поне при изписването за да му кажеш поне един прост антибиотик да пие ами вече това си е истинска небрежност.Този ''човек може би е бил някога много добър специалист защото за него чувам и хубави неща,но със сигурност има нужда от почивка,явно му идва в повече и това му пречи да си върши съвестно работата и допуска изкючително много грешки,като някой от тях са доста сериозни.Обедена съм че за да станеш лекар се изисква много труд,но явно по трудно се оказва  това да останеш човек.
Ами може нещо да се е възгордял прекалено и да не си гледа работата за това. Аз лично останах с лошо впечатление още по-рано. Бях отишла на преглед със снаха ми и при положение че се познават чрез тяхни близки, той мина и не поздрави нито нея , нито другата жена която чакаше. А и двете ги вика той в Торакс иначе ги преглежда в МЦ в Гранд.  Лекаря, при който ходех аз дори и да не е виждал някоя пациентка, от добро възпитание поздравява всички подред. Да не говоря, че като отидох на преглед няколко месеца след като родих ме помнеше много добре и ме разпитва дълго как е минало раждането.

# 922
Във всяко здравно заведение има и некадърници,но има и професионалисти  Peace  ( по въпроса за клиника Торакс)

# 923
 др танев в дкц 2- имах гъбички(в последствие разбрах) прегледа ме за 2 секунди изписа ми нещо което не ми каза какво е  и дори не ми каза че и моя приятел  трябва да се лекува

# 924
  • Пловдив
Добавям в черния списък доц. Илиан Дойков от Пловдив, Каспела.
Съжалявам, че хората се заблуждават по едно ДОЦ пред името му.
Пълен комерсиалист!

# 925
  • Пловдив
Добавям в черния списък доц. Илиан Дойков от Пловдив, Каспела.
Съжалявам, че хората се заблуждават по едно ДОЦ пред името му.
Пълен комерсиалист!
Такова е и моето мнение за него!

# 926
  • София / Пловдив
Мда, прехваленият в други теми Дойков миналата зима тъпчеше дъщеря ми със зверски антибиотици, защото имала синузит, а се оказа, че детето е с увеличена трета сливица. На многократните ми молби да види дали няма проблем именно с третата сливица, той почти крещейки ми обясняваше, че детето няма такива проблеми  Tired

# 927
Цитат на: Мюрвет Ахмедова
д-р Ели Илиева , гинеколог, от МЦ " Надежда", никой да не стъпва.
ПОТВЪРЖДАВАМ!!!
newsm10

# 928
zlatnata, защо поне не напишеш какви са твоите аргументи да даваш такъв съвет ...

# 929
  • Пловдив
Още един глас за д-р ГРУЕВА .Смених е отдавна и не съжалявам.

Общи условия

Активация на акаунт