(след 6м с Диане 35 тестостерона ми е много над предните изследвания и нормите) просто ми смени хапчетата и ми говори че след години като реша, че искам бебе- няма да имам

. Да не говорим,че въпреки непрекъснатите контракции,които имах и пиех No Spa и папаверин всеки ден по 3 пъти,всеки преглед включваше и вагинално туширане.3 дни след последния ми преглед при него ми се наложи да ида да си взема болничния от прословутата д-р Ели Илиева,която просто ме накара да легна на кушетката,за да ме види на ехографа,въпреки,че й обясних,че друг ми следи бременността.И тогава бях изумена-не пулсации на сърцето видях, а самото сърце-тя така завъртя трансдюсера на ехографа,че се видяха двете камери,предсърдията и се проследи движението на кръвта (нейният ехограф беше далеч по-стар от другия между другото).След това ми направи снимка на бебо как си смуче пръстите-определено се виждаше и от неспециалист. Последва последивателно броене на пръстчетата на двете ръце и на двата крака.Аз и приятелката ми,която беше с мен за компания се просълзихме от емоция. Жената просто знаеше какво да гледа.И за разлика от другите прегледи,след които ревях по 1 седмица в къщи от страх да не загубя бебето,след нейния преглед се почувствах за първи път щастлива от бременността си.Препоръчани теми