Черен списък - Пловдив

• 1 107 869
  • 2 061
  •   1
Отговори
# 630
  • Пловдив
Да не е доц. Малинова?

Аз мисля, че доцент Малинова е над 30 години, иначе е доста груба -спор няма!

# 631
  • Пловдив
Да не е доц. Малинова?

Аз мисля, че доцент Малинова е над 30 години, иначе е доста груба -спор няма!

Бях пропуснала това за годините  Embarassed

# 632
  • Пловдив
iskam da popitam vav foruma nqkoi znae li q taq doktorka s 4ervena kosa na okolo 30 god raboti vav vmi plovdiv rodilnoto dosta gruba
д-р Иванчева ли? Какво за нея освен, че е груба?

# 633
  • Пловдив
iskam da popitam vav foruma nqkoi znae li q taq doktorka s 4ervena kosa na okolo 30 god raboti vav vmi plovdiv rodilnoto dosta gruba
д-р Иванчева ли? Какво за нея освен, че е груба?
Ами и тя не е на около 30  Confused
Иначе като отношение отговаря на описанието. Ако питаш за нея - не я препоръчвам! Писала съм по-горе защо.

# 634
И какво за докторката с червената коса не разбрах?Тя пък да беше единствената груба такава.Знам я,от няколко години е докторица,доколко добра незнам,живее в кичука.

# 635
  • Пловдив
И ко е въпросната лекарка все пак , че не разбрах. newsm78 newsm78
Иванчева не живее в Кичука

# 636
Аз раждах при Иванчева - още изтръпвам като се сетя за раждането си. Предния ден бях на консултация и доктора ми ми каза, че детето е най-малко 3.200 кг и че е под въпрос дали ще мога да родя нормално, а на другия ден като отидох да раждам се падна Иванчева и според нея това дете нямало и 3 килограма, какви са тези глупости за 3.200. Накрая след като аз бях почти в безсъзнание, а те с Коларов ми скачаха по корема се наложи да счупят ключицата на беба, за да я изродят. Беше 3.300 килограма, а аз още имам болки от лошо зашитата епизиотомия.

# 637
  • Пловдив
Аз раждах при Иванчева - още изтръпвам като се сетя за раждането си. Предния ден бях на консултация и доктора ми ми каза, че детето е най-малко 3.200 кг и че е под въпрос дали ще мога да родя нормално, а на другия ден като отидох да раждам се падна Иванчева и според нея това дете нямало и 3 килограма, какви са тези глупости за 3.200. Накрая след като аз бях почти в безсъзнание, а те с Коларов ми скачаха по корема се наложи да счупят ключицата на беба, за да я изродят. Беше 3.300 килограма, а аз още имам болки от лошо зашитата епизиотомия.
Ха, още едно бебе със счупена ключица. Явно това е специалитет на д-р Иванчева!  Sick

# 638
d-r Petar Stefanov - "Nadejda" / sega - "Avrora" / - [i]NE SE DOVERQVAITE!![/i][/color][/size]

# 639
Давайте и за други градове  Confused

# 640
Давайте и за други градове  Confused
Има и за други градове, просто си направи труда да използваш търсачката!

# 641
  • Пловдив
"""Д-р"""Цветан  Златев - Кършияка -личен лекар -изключително некъдърен  #2gunfire .

# 642
ДРЕНСКИ НИЩО НЕ РАЗБИРА.ЩЕШЕ ДА МЕ УМОРИ ПРЕДИ 7-8години

# 643
Аз се сещам за една,но не знам името и....с тъмночервена коса,чуплива,някъде до раменете....Ако става дума за нея-да,груба е .Бях във ВМИ с извънматочна бременност,която се опитваха да "оправят" с медикамент,и както всичко "вървеше по план",аз получих световъртеж.Всички ми казаха,че няма страшно,само въпросната докторка ми каза равнодушно и спокойно:"Пуква ти се тръбата.Трябва да я махнем"С часове не можеха да ме успокоят след това изказване,мъжа ми се обърна и към завеждащия.Никой не я подкрепи,казаха че всичко е О.К. .........Вечерта вече бях с нетърпими болки,и съответно оперирана по спешност.Тръбата се беше спукала и имах кръв в корема си. Та тази наистина груба(и честно казано неприятна) жена,беше единствената която взе някакво адекватно решение,но всички "негруби" специалисти не я послушаха! А колкото до Иванчева-с такова пренебрежение и демонстративна незаинтересованост се отнесе към мен,сякаш бях животно...

# 644
  • На гарата
д-р Иванова от Здраве 2000

Общи условия

Активация на акаунт