Черен списък - Пловдив

• 1 093 829
  • 2 045
  •   1
Отговори
# 690
  • Пловдив
За добронамереността ДА,но за обективността не винаги.Пример Д-р Даскалов е спряган за един от най-добрите гинеколози в града,но май и доста жени не са доволни от него... Wink

Такива примери има много и не само с д-р Даскалов.И защо да не са обективни , винаги и навсякъде ще има доволни и не до там.Значи ли , че ако някой не е доволен от даден лекар не е обективен.Това е неговия случай и неговата обективност.

# 691
Не винаги можеш да прецениш дали лекарят е подходил професионално и дали всичко е наистина наред.Отиваш на профилактичен преглед-той е любезен,вежлив и ти казва всичко е ОК,а след време стане ясно ,че не е съвсем ОК...Другото,което не е обективно е да казваш половината истина:"Той е много добър лекър,постъпи така и така... с мен",обаче,че си му дала 100лв. на ръка вместо да минеш по здравна каса.Дали ще е наистина толкова добър ,ако не вземе пари...
Цитат
Това е неговия случай и неговата обективност
си е чиста форма на субективизъм  Grinning
Обективността идва от това,че колкото повече са мненията,толкова е по-малко субективното-като в статистиката  Wink

# 692
  • Пловдив

Цитат
Това е неговия случай и неговата обективност
си е чиста форма на субективизъм  Grinning
Обективността идва от това,че колкото повече са мненията,толкова е по-малко субективното-като в статистиката  Wink

Субективизъм за околните и негова обективност  Peace.За мен професионализма не се състои само в  любезостта и вежливостта , а също много субективно ми звучи-Той казва половината истина?И цялата истина да каже ,  пак може да е субективна за околните и обективна за него и разлика не виждам, просто това са някакви химерически понятия.Четеш много положителни и отрицателни мнения за даден доктор , търсиш истината за себе си и я намириш и ти избираш , на кой да се довериш , къде е субективно и къде не е и пак за себе си и избираш как да постъпиш .А това дали да отиде по ЗК или иска да си плати е избор на пациента и няма общо с мнението  за добър лекар.Аз избирам добър специалист и ако той не работи със ЗК това няма да ме спре и не ме интересува дали съм си платила за да го получа, при все че се касае за здравето ми.И по ЗК не ми е много по ЗК , защото внасям една камара осигуровки , а използвам малко неща , изчислено пак приема ми е платен.

# 693
То естествено ,че частните лекари вземат пари,аз говоря за тези,които вземат и по пътека от ЗК и от пациента на ръка.Всеки е готов да плати за здравето си,стига това да му гарантира лечение.
Обективността е нещо извън нас,тя не е начин на мислене,а факт,може би в случая е по-добре да се използва ЧЕСТНОСТТА и добронамереността на майките.

# 694
Много лошо мнение  за прегледа при д-р Паскалева !Записах си час за частен преглед с голям зор.Когато отидох заварих дома /по обстановката и непрекъснатото влизане  и излизане на едно момиченце предполагам,че това е жилището и/ в ужасно мръсен вид защото се прави основен ремонт.Докторката обаче никак не се притесняваше от мръсотията и си приемаше пациенти!Когато влзох за преглед и обясних проблема си тя много "любзно" с общи приказки ми обясни причините на проблема без изобщо да спомене за някъкав преглед!Накрая си прибра парите и поиска тази седмица пак да отида за консултация без да ми е предписала лечение!Просто съжалявам,че отидох на този преглед,а толкова ми я хвалеха като гинеколог.Не си заслужава да си губете времето и парите! Twisted Evil

# 695
Може би няма да плащаш следващия път  newsm78 ,ама надали това е имала предвид.Ти смяташ ли да ходиш?Незнам като професионалист каква е,но аз също имам лошо мнение по 2-3 пункта.Отидох по спешност заради родилни контракции(тя беше дежурна същата вечер).Оказах се с 2 см. разкритие,при което нейното мнение беше да ме остави до сутринта.Имах изрични показания за секцио по няколко причини.След моето настояване и отбелязване,че това чакане е излишно след като ще ме оперират така или иначе все пак събра екип.След операцията дойде да ме види едва на 4-я ден,лошото беше,че имах и усложнения(които не приписвам само на нея),а тя даже не беше в течение и въпросът,който ми зададе ни в клин,ни в ръкав направо ме разби :Какво си направила ти сега?" #Crazy

# 696
Много лошо мнение  за прегледа при д-р Паскалева !Записах си час за частен преглед с голям зор.Когато отидох заварих дома /по обстановката и непрекъснатото влизане  и излизане на едно момиченце предполагам,че това е жилището и/ в ужасно мръсен вид защото се прави основен ремонт.Докторката обаче никак не се притесняваше от мръсотията и си приемаше пациенти!Когато влзох за преглед и обясних проблема си тя много "любзно" с общи приказки ми обясни причините на проблема без изобщо да спомене за някъкав преглед!Накрая си прибра парите и поиска тази седмица пак да отида за консултация без да ми е предписала лечение!Просто съжалявам,че отидох на този преглед,а толкова ми я хвалеха като гинеколог.Не си заслужава да си губете времето и парите! Twisted Evil

Мисля, че нещо си сгрешила имената.Сигурна ли си, че това беше Паскалева.

# 697
Бях на преглед при д-р Виолета Паскалева /Пловдив/ преди около месец. Кабинетът й е в апартамент на първия етаж, но не е жилище, в което живее и тя със сигурност няма дъщеря. Не забелязах мръсотия. Е, не е от най-луксозните, които съм посещавала, но не е мърляв в никакъв случай. Прегледа ме експедитивно и компетентно. Нямам причини да подкрепя включването й в черния списък. Напротив, смятам да я посещавам отново.
GSM 0888 49 27 12

# 698
Да не се окаже сега,че е бил някой друг в кабинета  Shocked Thinking

# 699
  • София / Пловдив
Бях на преглед при д-р Виолета Паскалева .... и тя със сигурност няма дъщеря. ....

Д-р Паскалева има дъщеря  Wink но не в това е въпросът. Не мога да повярвам по никакъв начин на твърденията за мърсотия в кабинета и непрофесионално отношение от нейна страна  Naughty

# 700
pepi2616,не е коректно да правиш така-пална фитила и избяга... Peace

# 701
Здравейте! Знам,че по принцип нещата,които ще напиша са за белият списък,но не мога да остана безмълвна пред нападките ,които Пепи отправя към д - р Паскалева. Нейна пациентка съм от 7 години и нито за миг не съм съжалявала за това,камо ли да се опитам да я сменя. Д - р Паскалева има дъщеря ,това е факт, но ако действително сте била на този преглед нямаше как да не забележите ,че помещението в което преглежда е пригодено за кабинет с всичките там мед. принадлежности. А също така хигиената при нея никога не може да се критикува. Преживяла съм мног ,само ще ви кажа ,че имам 2 починали деца и 1 спонтанен аборт в 6 месец. Лежала съм доста по болници,срещала съм се със много лекари,но такова човешко отношение като нейното много рядко се среща,казвам го от опит. Я ЩО СЕ ОТНАСЯ ЗА НЕЙНИЯ ПРОФЕСИОНАЛИЗЪМ  - НЯМА ЗАБЕЛЕЖКА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

# 702
  • Пловдив
Предполагам, че ПЕПИ  е чула някъде нещо и си е доразкрасила историята .Още повече , че написа един пост и повече не се появи .

Д - р Паскалева има дъщеря ,това е факт, но ако действително сте била на този преглед нямаше как да не забележите ,че помещението в което преглежда е пригодено за кабинет с всичките там мед. принадлежности. А също така хигиената при нея никога не може да се критикува,но такова човешко отношение като нейното много рядко се среща,казвам го от опит. Я ЩО СЕ ОТНАСЯ ЗА НЕЙНИЯ ПРОФЕСИОНАЛИЗЪМ  - НЯМА ЗАБЕЛЕЖКА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
А с това съм напълно съгласна Peace

# 703
  • София / Пловдив
pepi2616 е влизала за последно във форума ва 25 Май 2009, в 13:46:10 часа.
Дано скоро се появи и стане ясна ситуацията, защото е меко казано неприятно, да се хвърля кал върху името на доказал се професионалист.

# 704
Peace
Дано скоро се появи и стане ясна ситуацията, защото е меко казано неприятно, да се хвърля кал върху името на доказал се професионалист.
Peace

Общи условия

Активация на акаунт