Черен списък - Пловдив

• 1 094 194
  • 2 045
  •   1
Отговори
# 765
  • Пловдив
Аз също трябва да изразя разочарованието си от доктор Димитрова. Бременността ми беше проблемна от самото начало . Ще излъжа,ако кажа че не е била внимателна по време на прегледите . Вероятно многото пациенти са причина така и да не ме запомни, въпреки че ме викаше на консултация няколко пъти в месеца. Не взе под внимание заболяванията ,които бяха проблем за забременяването и износването на плода. И въпреки, че бебето беше едро и заболяванията ,които  имах , тя беше против секциото #CrazyИ аз като Изабела  я смених и всичко завърши успешно .Съжалявам само , че инвестирах време и средства при нея.

# 766
Знам какво имате предвид за Димитрова, толкова е натоварена, само тези дни във ВМИ всяка сутрин имаше операции, раждания, амниоцинтези, всички тичат за всичко при нея. Направо й се чудя как издържа.
Но все пак успява на много момичета помогне да задържат бебета си. Не е само да гледа парите, както повечето млади доктори. Свидетел съм как се отнася еднакво и с мен, която си плащам, и другите, които и хабер нямат.
Анели, ти знаеш колко доктора смених, не успяха да ми помогнат и вече много избор нямам. Дано успее да ми помогне да стигна до раждане, пък за него ако трябва - доктори бол... За съжаление, знам ги всичките.

# 767
Аз пък не мога да ги рабера тия във ВМИ-то к'во толкова се дърпат за секциото?  Rolling Eyes
Вчера питах лекарката ми дали има секцио пожелание там и тя ми каза, че няма. Това било държавна болница, видиш ли.  Tired
Само ако има показания за такова тогава ще благоволят да го направят.

# 768
да момичета така е за жалост във вми , но аз се съмнявам ще момичетата раждат нормално а те го пишат секцио,защото нали знаете че здравната каса плаща повече за тези който са родили секцио,така е по клинична пътека , просто вече на нищо не се учудвам. момичета не ходете във вми да раждате.има и други болници . и не ходете при ДИМИТРОВА . момичета преди да родя се бях уговорила тя да ми води раждането и вече бях в роилното когато тя каза на един студент пред мен ,че няма да си тръгне докото не родя. е аз родих но с фатален край за бебчо.а ДИМИТРОВА така и повече не я видях ,подви си опашката нали е виновна. #2gunfire #2gunfireтози който не е приживял такова нещо не може да разбере какво е,но на никой не го пожелавам.давайте си момичета кураж аз сега се радвам на моя малък сладък бебчо Ники newsm30 ,който е на 10 мес и на кака ПОЛЯ на 8 г. мислех си че след шока няма да мога да забременея ,но след пет месеца забременях и родих прекрасния си син да ,но този път със секцио в мбал свети мина -ВЕСЕЛА.ДА И ТОЙ СЕ РОДИ 4600.БЛАГОДАРНА СЪМ НА Д-Р КРЪСТЕВА .НО ЗА ЖАЛОСТ ТЯ ВЕЧЕ НЕ СРЕД НАС.

# 769
Хайде, стига анонимки, моля!
Стига и подобни твърдения, че нормалното раждане се пише секцио, заради здравната каса.
Това е тъпо и само хора, които не са запознати със системата, могат да го кажат.

Защо не се регистрираш и не разкажеш всичко.
Аман от анонимни потребители!

# 770
ДРАГИ В ТОЗИ БРАНШ СЪМ И ПРОСТО ЗНАМ ЗА КАКВО ГОВОРЯ.ЗА СЪЖАЛЕНИЕ Е ТАКА МАКАР И ДА НЕ ТИ СЕ ВЯРВА.МОЛИ СЕ САМО ДА НЕ ТИ СЕ СЛУЧВА.

# 771
 И ВСИЧКО Е КАЗАНО СТИГА ДА СИ ГО ПРОЧЕЛА . БЯХ ГО ПУБЛИКУВАЛА ВЪВ ВЕСТНИК МАРИЦА ПРЕЗ 2007 ГОД.

# 772
Добре, но тук се регистрирай с името си, ако искаш да звучиш достоверно.
В противен случай, напомняш за една съфорумка, крайно некоректна, която също имаше някакви си позиции във в-к Марица.
А ти собствено, какво общо имаш с бранша.

# 773
Добре, но тук се регистрирай с името си, ако искаш да звучиш достоверно.
В противен случай, напомняш за една съфорумка, крайно некоректна, която също имаше някакви си позиции във в-к Марица.
А ти собствено, какво общо имаш с бранша.
Тук няма имена, има никове...
Всеки за себе си решава кое колко е достоверно...
Не е възпитан тонът Ви и разводнявате темата  Whistling

# 774
За разводняването на темата се извинявам.
Не съм фен на Димитрова и друг път съм го казвала.
Но се дразня от анонимни потребителки, които повтарят едно и също и напомнят на една , която плюеше Димитрова и ВМИ, просто така, за спорта.
Съжалявам за потърпевшата мама, ако това е тя, разбира се.
И не мисля, че това е начинът да изразиш недоволството си.След толкова време....

# 775
Аз пък не мога да ги рабера тия във ВМИ-то к'во толкова се дърпат за секциото?  Rolling Eyes
Вчера питах лекарката ми дали има секцио пожелание там и тя ми каза, че няма. Това било държавна болница, видиш ли.  Tired
Само ако има показания за такова тогава ще благоволят да го направят.

Само в бг го има това с решението на пациента за секцио... Да не го обръщаме за и против секцио, но аз бих направила всичко, за да мога да родя нормално. Не е това темата.
Само ще кажа, че сестра ми я мъчиха 21 часа три акушерки да роди нормално и чак на 22рия час лекарят е решил секцио,резултатът е вляво на аватара - хубавец  Simple Smile. Това в Италия. Да не говорим, че беше бебето с увита пъпна връв и уж бяха казали, че се е оправило. Другите страни не е по-различно.

# 776
АКО СЕ ВЪРНЕШ НА ПРЕДИШНАТА СТРАНИЦА ЩЕ РАЗБЕРЕШ ЧЕ СЪМ МЕДИЦИНСКА СЕСТРА.И НЕ ИМЕТО Е ВАЖНО А ДЕЙСТВИЯТА НА ДОКТОРИТЕ В ЧИЙТО РЪЦЕ СМЕ СЕ ОСТАВИЛИ.ЗНАМ ЧЕ ВСИЧКИ ГРЕШИМ ,НО ТУК ГОВОРИМ ЗА ФАТАЛНИ ГРЕШКИ ОТ СТРАНА НА ДОКТОРИТЕ,И МИСЛЯ ЧЕ НА НИКОЙ НЯМА ДА МУ Е ПРИЯТНО ДА СТАВАТ ТАКИВА ГАФОВЕ И ТО ПРЕЗ 21 ВЕК,ПРИ ТАЗИ НАПРЕДНАЛА МЕДИЦИНА.НЕ ГО ПОЖЕЛАВАМ И НА НАЙ-ЗЛИЯ СИ ВРАГ.ЗАЩОТО ЗНАЙТЕ ЧЕ БОЛКАТА Е ОГРОМНА И ТОЗИ ,КОЙТО НЕ ГО Е ИЗПИТАЛ НЕ ЗНАЕ КАКВО Е ДА ЗАГУБИШ ДЕТЕ.ДАНО С ТОВА ДА БЪДА ПО КОРЕКТНА

# 777
Във ВМИ,освен доктор Димитрова,работят още един куп акушер-гинеколози и то все добри лекари.
Нека не ги слагаме всички под общ знаменател.Не че и Др.Димитрова не е специалист и не е помогнала
на много жени с проблемни бременности.Просто не бих се оставила в нейни ръце когато става въпрос
за раждането.

....
момичета не ходете във вми да раждате.има и други болници ...

Има наистина много други болници.Аз самата пък съм потърпевша от една от тях,така че .....
Ако мислим за децата си,избора ни се свежда само до ВМИ и Окръжна болница.

# 778
Мама на Поли и Ники, рабирам че си огорчена от ВМИ и лекарите там, но моля остави и другите потребителки да имат мнение по въпроса. Всеки има право да ражда там, където сметне за добре.  Simple Smile
Не съм раждала, но когато му дойде времето съм решила, че ще е там. Факт е, че ВМИ и ОКръжна болница са единствените болници, разполагащи с достатъчно специалисти и апаратура, за да могат да реагират адекватно при всяка една ситуация.
Първоначално се ядосах като ми казаха, че няма секцио по желание, но в крайна сметка явно си имат прични да не желаят да го правят.

П.П: Писането с големи букви не е желателно!!!

# 779
Да ти кажа честно аз също като теб разсъждавах и след като бъх родила дъщеря си нормално бях против секциото,но ако се наложи и има показания за секцио съм ЗА  с две ръце.Не може да оставят родилките докрай да се мъчат нормално и вече ако не стане тогава да секцират. Просто е смешно ,а както е в моя случай безпроблемна бременост,и какво стана накрая завърши с exitus. Къде бяха докторите,къде беше апаратурата.Помислете си добре. Е и зълва ми ражда там и то при ДИМИТРОВА,на нея и направи секцио и мен ме остави да раждам нормално. Незнам кой би родил нормално бебе 5560кг.и имайте напредвид че се бях уговорила да и плащам.

Общи условия

Активация на акаунт