Черен списък - Пловдив

• 1 093 407
  • 2 042
  •   2
Отговори
# 225
Д-р Суренкова - кожна клиника Пловдив

# 226
Сурлекова-има и частен кабинет,намира се на гърба на психо-диспансера,учудващо защо винаги има хора в чакалнята newsm78

# 227
Защото не знаят явно колко е зле Mr. Green

# 228
без никакво колебание- д-р Ангел Ставрев!

# 229
без никакво колебание- д-р Ангел Ставрев!

И ти ли си разочарована...Ще споделиш ли защо ... Аз го бях избрала да ми следи бремеността, но набързо избягах...

# 230
За Ставрев ли? Ами то не е трудно да се разочарова човек от него. За мен това не е лекар, а безскруполен и безсърдечен печалбар.Мисля си,че такива хора не би трябвало да практикуват. Няма нищо по-благородно от желанието на една жена да има дете и е недопустимо отношението на въпросният "доктор". За времето, през което го посещавах не ми даде резултат от нито едно изследване, а накрая се оказа,че съм платила за изследване,което изобщо не си е направил труда да направи,въпреки че беше достатъчно нагъл на другия ден да ми съобщи резултат...Бясна съм!!! А има достатъчно много наивни жени,които в името на бъдещето си дете са готови да дадат всичко, искам просто да им кажа,че Ставрев не е човека,който ще им помогне...За него ние сме просто касички,които трябва да изтръска. Не ми се говори повече за този човек,ако те интересува цялата ми история пиши ми на лични...

# 231
За Ставрев ли? Ами то не е трудно да се разочарова човек от него. За мен това не е лекар, а безскруполен и безсърдечен печалбар.Мисля си,че такива хора не би трябвало да практикуват.................................................................................................За него ние сме просто касички,които трябва да изтръска. Не ми се говори повече за този човек,ако те интересува цялата ми история пиши ми на лични...
Много добре казано Peace!Аз съм на същото мнение за въпросния "Лекар",имах нещастието да попадна на него и останах безкрайно разочарована от отношението му,прегледите протичаха за не повече от 2 мин.,взимаше си парите и никакви обяснения за нищо,по-комерсиален човек от него не съм срещала!

# 232
  • Германия
Покрай малката ми внучка искам и аз да споделя няколко впечатления от разни доктори.
Първо, през време на бременността я наблюдаваше д-р Иванчева, от ВМИ. Всичко хубаво, разбраха се да присъства на раждането, пое ангажимента, като разбира се, щеше да се плати. Започнаха контракциите вечерта, обадихме се по телефона, каза - " рано е още, обади ми се сутринта." Сутринта се покри, беше си изключила телефона, не се появи изобщо.
Добре че на смяна беше д-р Димитрова, та всичко си завърши добре, за което сме и много благодарни.
С прекрасни впечатления съм от д-р Хазбун - хич не си губете времето да клечите с талон при д-р Кети Токмакова. При първия прегледът е удоволствие и за детето и за близките, при втората - мъка и неприятно изживяване за всички. Д-р Хазбун е един млад и приятен  човек, който спокойно обяснява и показва всичко. Спазва си часовете, ама не дава един и същи час на 5 бебета, както беше при колежката му и си има време и да прегледа обстойно детето, да обясни на родата всичко, а и да напише подробно това, което е видял.
Прегледът на тазобедрените стави се прави до 40 ден, ние си го направихме при д-р Хазбун, защото личната ни педиатърка рече, че те го правели по здравна каса в четвъртия месец. И понеже даде талон, с който трябваше да отидем при д-р Токмакова, че тя работела с касата. Както се полага, обадих се по телефона, записах час и си мислех, че като отидем точно навреме, ще бъдем и приети така. Да, ама не - оказа се, че с такъв час има още 3 бебета и още няколко, с предишни. На въпроса ми защо така се получава, докторката ми се озъби, че иначе трябвало да ни запише за другата седмица, ако не ни се чакало, да си отиваме. Прегледът беше абсолютно про-форма, най - важното и първо нещо беше да се подпишем на амбулаторния лист, за третия екземпляр на който се рече, че няма време да го пише сега, та да сме дойдели някой друг път да го вземем. Много ми беше чудно, като претупа сума ти народ, без да пише нищо, как ще попълни после амбулаторните листове и как ще се сети, кое за кого се отнася. Като всичките деца, които прегледа преди нас, нашето включително, се захласнаха в рев при прегледа.
Ми като не може да сколасва, да си вземе сестра или помощник, който да пише, какво значи това - да дойдем в друг ден, ами, ако живеем в другия край на града, пак ли ще се разкарваме?
Много съм разочарована. Мисля, че така се получава тогава, когато лекарят гледа на професията си като на бизнес, а не като начин на лекуване на хората.

# 233
честно казано аз не съм чувала нищо лошо за д-р Иванчева,напротив знам от познати,че е отговорна и не е комерсиална,мисля че нещо се е случило и надали се е "покрила" умишлено...

# 234
Виждам, че няма много добри отзиви за Д-р Ружа Белчева - гениколог, но моя позната ми я препоръча и сега се чудя какво да правя. А другата седмица трябва да отида на преглед... Помощ, кажете ми да пробвам ли при нея, защото обиколих сума ти лекари и ми се иска да мога да се доверя на някои...

# 235
kum 4erniq spisuk moga spokono i bez ugrizeniq da dobavq d-r Iamakov.4astniqt mu kabinet e do voenna bolnica,pregledut e 10 lv.Do tretiq mesec toi slede6e bremennostta mi.Nqmah nikakvi napraveni izsledvaniq,a vitaminite i lekarstvata,koito mi predpisva6e bqha na hvur4a6ti list4eta.Na su6tite list4eta mi zapisva6e i belejkite ot pregleda,bez da obqsni ni6to.S tezi belej4ici otidoh pri dr.lekar,koito izpadna v ujas kato gi vidq,za6toto vsu6tnost v tqh nqmalo zapisano ni6to su6testveno,svurzano s bremennostta mi.Ne moga da kaja kak raboti s dr.si pacientki,vuzmojno e da e dobur d-r,no tova sa moite vpe4atleniq ot nego.

# 236
  • Пловдив
Ели Илиева. Даже няма да я титулувам , защото за мен тя не е такава. Не ходете при нея! В 5-я месец през втората ми бременност получих кървене, тя ми се накара защо съм отишла пак при нея след като вече този месец съм минала, а здравната каса не й плащала...После ми каза -кво съм се притеснявала- млади сме били щели сме да си направим друго и че още не се знаело плодът дали има сърце! Освен това изкара , че съм имала 2-3 сам. разкритие без да ме е прегледала?! Само болен мозък като нейния може да го направи!!! 

# 237
Виждам, че няма много добри отзиви за Д-р Ружа Белчева - гениколог, но моя позната ми я препоръча и сега се чудя какво да правя. А другата седмица трябва да отида на преглед... Помощ, кажете ми да пробвам ли при нея, защото обиколих сума ти лекари и ми се иска да мога да се доверя на някои...
категорично не Naughty

# 238
За Белчева и аз не съм чувала добри неща.

# 239
Po vseotdaen lekar ot d-r Minev niama.6tom se e nalojilo da prenaso4i pacientka kam drug lekar iavno e imal neotlojnno patuvane ili drug angajiment.Koito e hodil v kabineta mu znae kolko pacienti 4akat v 4akalniata.Sami mojete da si napravite izvodi.4uvala sam komentari ot sorta -ami mi toi mnogo vnimanie ne mi obarna.Ami kato vsi4ko vi e na red kakvi iskate be hora vitsove li da vi razkazva.Ako imate niakakav problem badete sigurni 4e i cial 4as 6te vi otdeli bez zna4enie kolko 4oveka ima ot van v 4akalniata.

Общи условия

Активация на акаунт