Черен списък - Пловдив

• 1 094 018
  • 2 045
  •   3
Отговори
# 1 845
Он клиник пловдив, "д-р" галина данева - мошеници!!!

Последна редакция: пн, 18 апр 2022, 13:04 от Dikaya

# 1 846
При Ели Илиева кракът ми няма да стъпи, дори и на смъртно легло да съм.
Толкова грубо и пренебрежително отношение не съм срещала досега.

# 1 847
  • гр.Пловдив

Тя тази винаги си е била такава,незнам дали изобщо са й останали пациенти..

# 1 848

Подкрепям ви, груба, арогантна.Отидох за резултат - беше се заровила в телефона и не ме отрази.Сестрата се погрижи.Обижда и плаши, какво щяло да се случи, ако еди какво си...
.

# 1 849
При мен слушаше музика и се чувствах като натрапник, отишъл на гости в личния ѝ хол, без покана. За пръв път се сблъсквам с такъв лекар. Dizzy Face

# 1 850
Искам да добавя е Черния списък Елена Леви,много прехвалена в града.От 5 години ходя при нея и уж всичко е наред,а сега се оказах полип и хистология цин 2.Направо съм отвратена от тези нехайства.Отговора й е беше,ми то не винаги се хваща с цитономазка.Ми добре защо това не се има впредвид,не само да повтарят не пропускайте година без цитономазка.Какъв е смисъла само от нея?

Последна редакция: пн, 25 апр 2022, 13:40 от Семейство Шутеви 717703

# 1 851
Ако сте с направление,само цитонамазката е включена.

# 1 852
  • Пловдив
От цитономаската няма смисъл. От цитонамазката има смисъл. Ако е полип на шийката, той се вижда с преглед със спекулум. Ако е полип на ендометриума се вижда добре само в определена фаза от месечния цикъл. Опитен гинеколог, ако има съмнение, ще ви извика на конгролен преглед в подходящата фаза. Но ако ходите веднъж годишно, вероятността да се уцели е малка. Полип, с цитонамазка не се "хваща".  Хващат се изменения на шийката, най-често причинени от HPV.

# 1 853
Полипа го видя на годишен контролен преглед,с цитономазка винаги 2 ра група.След което правихме пробно абразио и хистологията излезе цин 2.Затова казвам,че с цитономазката не се хваща винаги.Имам даже изменение на шийката и положителен ЧПВ фактор 16,така че не винаги се хваща с цитономазка.От личен опит казвам,насочвайте се към доктори,които преглеждат и с колпоскоп.

# 1 854
Всеки гинеколог има колпоскоп,но ако ходите на преглед с направление,колпоскопа не се поема от касата.Трябва да си кажете,че искате колпоскоп.

# 1 855
И аз като много хора си мислих,че след като цитономазката ми е наред,значи няма проблем,но ето че не било така.Затова исках просто да кажа,за да няма изненада и за някой друг.Но явно се обръща внимани на правописа,а не на споделеното.Извинявам се.

# 1 856
2018 година по време на раждане при него и Сърбакова почина детето ми!
Писала съм и в темата на Втора Градска. Явно не им е първото нито последното погубено бебе!

https://bg-mam.ma/p/964050/42539349

Д-р Хагоп Карагьозян, АГ. Чудя се защо изобщо го наричам доктор.
Стойте много далеч, ако изобщо искате да родите или да оживеете след раждане. Не мери кръвно при проследяване на бременността. Кой знае какво още пропуска. Проспа прееклампсия, която стигна до еклампсия и HELLP синдром. Детето в 9-ти месец не оцеля. Майката беше на косъм.

Последна редакция: чт, 05 май 2022, 14:53 от Margarita_18

# 1 857
2018 година по време на раждане при него и Сърбакова почина детето ми!
Писала съм и в темата на Втора Градска. Явно не им е първото нито последното погубено бебе!

https://bg-mam.ma/p/964050/42539349

Д-р Хагоп Карагьозян, АГ. Чудя се защо изобщо го наричам доктор.
Стойте много далеч, ако изобщо искате да родите или да оживеете след раждане. Не мери кръвно при проследяване на бременността. Кой знае какво още пропуска. Проспа прееклампсия, която стигна до еклампсия и HELLP синдром. Детето в 9-ти месец не оцеля. Майката беше на косъм.

На този лекар трябва да му отнемат правата! Не може бременна в 9-ти месец да отиде цялата подута, да премери кръвно 180/130, да изпише хапчета и да я прати да си ходи у дома. Това се случи. Още не мога да осъзная що за некадърна креатура трябва да е.
Пуснахме жалба в ИАМН, направиха му проверка, казаха. че бил отпратил бременната във ВМИ за цезарово. Как е отпратил? Направление има ли? Документ, който доказва това? Защитават си некадърниците, после защо била такава раждаемостта. И тази ѝ е много на тая скапана държава.

Вашият случай е просто потресаващ! Ниво на грижа към родилка и бебе.
Такива хора клозетите не трябва да мият, камо ли да се занимават с лекарска професия.

Последна редакция: пт, 03 юни 2022, 12:20 от Наталия247

# 1 858
Д-р Боянов гастроентеролог,началник на отделението във Пълмед бих сложила във черния списък. Никога не бих отишла при него повече. Груб,арогантен. Говори високо пред всички в коридора,обижда пациентите. Държи се сякаш е някакво величие което трябва да се справи със някаква паплач пред кабинета му. Не спазва часовете,закъснява и по късно идва във кабинета си. След това преглежда във два кабинета като на конвейер. Сестрата която му асистира е същата грубиянка и проста на всичкото отгоре. Доктора ми каза влизай в кабинета и отиде да преглежда във другия кабинет. Сестрата ме пресрещна на вратата и ми вика : къде отивате,чакайте отвън. Аз и казах че лекарят така е казал. Тогава се съгласи да вляза. Почна да ме разпитва какви са ми оплакванията. Аз започнах да и разказвам,но я попитах : това и на лекарят ли трябва да го разказвам. Тя излезе от кабинета без да каже нищо. След малко дойде със доктора който беше ядосан и каза че съм за психиатър и да си пия редовно хапчетата. Аз му благодарих и казах че се отказвам от прегледа при него. Той ми каза : Прав ти път!
 И ме изпрати по коридора със викове и заплахи и препоръки да си пия хапчетата!
Каквото и да напиша ще бъде недостатъчно! Ужасен човек! Не можах да разбера,но не мисля че ще е и добър лекар!

Последна редакция: сб, 02 юли 2022, 12:55 от Silvia Toncheva 642426

# 1 859
  • Plovdiv, Bulgaria
Д- р Каспарян- пулмолог в Окръжна болница.
При тази и да умирам крака ми няма да стъпи. С доказана двустранна пневмония ( снимка) ,с направление..бях в много тежко състояние...след часове чакане пред кабинета й на първия етаж в окръжна ме изгони като мръсно коте..хвърляйки всичките ми документи. Същият ден на прегледа ми излезна пср - отрицателен...тя не искала пср искала бърз тест...забравих да уточня ,че бяха проведени два разговора с нея и тя ме извика да отида.Ей таково унижение не бях изпитвала през живота си...изпрати ме с думите и да умреш все ми е тая...Най- учтиво й казах да си завре дипломата да не казвам къде.. заради нея много пациенти не искат и да стъпят в отделението по пулмология,заради нея. Майка ми е с ХОББ и каза,че предпочита да умре ,но там при тая няма да стъпе. Е намерих си друг пулмолог ...и съм си жива и здрава.

Общи условия

Активация на акаунт