Черен списък - Пловдив

• 1 106 432
  • 2 061
  •   2
Отговори
# 2 055
Ама ти хем се оплакваш от него тук, хем за трети път при него ще се подлагаш на процедура, с която той явно не се справя. Правилно ли разбрах?

# 2 056
Не няма да се подлагам трети път при него

# 2 057
Тъй като супердок умишлено явно не ми одобрява коментара, ще поставя тук др Тодор Желязков-дерматолог, венеролог.
Накара ме да повтарям 10 пъти едно и също нещо, като беше изключително разсеян, вял и накрая пак неразбрал.
Оказа се, че не е компетентен, но всичко даде да замаже положението и да си вземе от мен 100 лв...
През цялото време на прегледа пускаше шеги и говореше за всичко, но не и за проблема ми...
Имам проблем от 1г,а той ме изкара здрава.
Цялата ситуация беше меко казано ненормална

# 2 058
  • Пловдив
Преди години го казах, че този лекар трябва да си гледа старините.
Същата работа беше и при "прегледа" на сина ми. Не се помръдна от бюрото и за престоя в кабинета 5-6 пъти ме питаше едно и също, имах усещането, че изобщо не знаеше къде се намира и какво правим в кабинета му.

# 2 059
Останах с впечатлението, че е неадекватен.
Имах чувството че срещу мен седи всякакъв друг човек, но не и лекар.
Попита ме дори за състава на едно от лекарствата които приемем и си е уж по неговата специалност?!?!
Какво съдържало...
Тръгна да говори за политиката на Дания?!
Идваше ми да си взема чантата и да напусна кабинета, но човекът направи всичко възможно дори да вземе повече от обявената за преглед цена
Преди години го казах, че този лекар трябва да си гледа старините.
Същата работа беше и при "прегледа" на сина ми. Не се помръдна от бюрото и за престоя в кабинета 5-6 пъти ме питаше едно и също, имах усещането, че изобщо не знаеше къде се намира и какво правим в кабинета му.

# 2 060
Отидох при същия преди близо 20 години и му казах:
"Докторе, мисля, че имам розов лишей."
Отговор: "Така е, с нищо не се лекува. 30лв."
Не се помръдна от бюрото си.
Рядко съм излизала от кабинет толкова омерзена и с усещането за напълно пропилени пари.

Последна редакция: пт, 24 окт 2025, 22:42 от Michone

# 2 061
Д-р Кристиян Гоновски не разбра, че сина ми има видима отдалеч с просто око сколиоза.
Заведох го при друг лекар, още преди да съблеч докато беше с дрехи видя и каза диагнозата, сега ни изпращат на снимки и рехабитация.
Но пък д-р Гоновски вместо да види проблема на детето срещу 80 лева за три минути каза, че е кльощав (синът ми има нормално тегло). Препоръча фитнес с тежести за момче на 14 със сколиоза, който може много да му навреди.
Говореше ми на ти, но това на фона на останалото няма значение.
Замислих се, че сигурно вече си купуват дипломите и някои лекари. Представете си, ако не може да види сколиоза, друго изобщо какво може да види.
Не знам откъде са положителните мнения в superdoc. Всъщност най-добре е да ти каже за три минути, че няма нищо, но когато не е така..
Това е и губене на ценно време, в което може да се започне лечение на сколиозата, коригирането е възможно докато продължава растежа.
Изгуби ми няколко месеца, за тези месеци изкривяването е станало по-видимо и вече няма може да се оправи напълно. Моля, ви не ходете пир подобни индивидил

Последна редакция: вт, 28 окт 2025, 14:36 от marigold_

Общи условия

Активация на акаунт