Любители на кучета - 133

• 29 540
  • 758
  •   1
Отговори
# 60
  • под тепетата
Радвам се, че нямате повече притеснения, Ре!
Честит 2 рожден ден на Вълчан! Здрав и с много подаръци да ги посреща и занапред!
Donsita,  ни съ признава данъка! Как така е без футболна кърпа ( уф, как ѝ беше името...) Нейо?!

# 61
  • sf
Ново плащане тогава.
Скрит текст:

Последна редакция: пн, 13 фев 2023, 04:58 от donsita

# 62
  • под тепетата
А, това е друга работа вече! Поправката се приема Smiley

# 63
Честито да е Голямото -двегодишно момче!Прекрасен Вълчан е!    И аз се радвам, че ,,Бебето" на Ре е о.к.! 
 Снимките на всичките сладури са чудни!Да са ни живи и здрави!❤️

# 64
Честит да е Вълчан! Много здрав, игрив и все така красив 😍🎂

# 65
  • София
Честит, здрав и все така умен да е Вълчан! Щом е с хората си, едва ли нещо може да го притесни Simple Smile
само аз ли не съм разбрала за семейното преместване

# 66
Неймар е хубавец голям(като мама)!
Ре, радвам се, че Бебето не е стигнало до доктор. Ти наскоро казваше, че пак се е обострила алергията, дано и това отминава!
Попи, браво на Вълчан, че се адаптира така добре. Бъкчи не дочака нашето преместване, толкова ми е криво. Тук щеше да му хареса, обожаваше морето.
Бъдете здрави - двукраки и четирикраки!

# 67
  • тук-там
Честит да е Вълчан и още много подаръци да получи!

# 68
  • Русе
Да си платя и аз данъка тогава.
Анчи, данък наричаме снимки на кучовците ни. 😆 Което ме подсеща, че не съм го платила.
Скрит текст:

# 69
  • Варна
Честит да е Вълчо Вълчев, жив и здрав, прав и корав, див и щастлив.❤️

Току-що станах да храня бебето и в кухнята имаше хлеби, с какво да пръскам, при наличие на бебе, две кучета и котка?

# 70
  • sofia
Да е много здрав Вълчо! Да ви радва и забавлява дълги години!
Естела, аз слагам от къщичките за хлебарки на Райд. На недостъпни за куче и котка места. Зад шкафове, на високо. При нас помагат.

# 71
Данък платен:

# 72
  • под тепетата
Esstela, с Биокил. Изпробвано за мравки с внуче и куче.

# 73
Едно от най-ефективните средства е Фронтлайн (или друго, съдържащо фипронил), разреден с вода. Пипета за голямо куче се разтваря в 0.5л. Слагаш в пулверизатор и пръскаш хубаво навсякъде (включително във всякакви пролуки, панти на шкафове, в самите шкафове и т.н.). До няколко дни ще започнеш да събираш трупове. След това вече можещ да си вземеш от къщичките срещу хлебарки и да ги намяташ на недостъпно място за деца и любимци - зад шкафовете примерно.

За безвредно - хубаво е Бориса да не лази поне 1-2 дни, за да няма пряк контакт с напръскани повърхности. Но като цяло фронтлайн става за кучешки бебета, така че за животните е ок.

# 74
  • Варна
Благодаря ви ❤️

Общи условия

Активация на акаунт