КАУФЛАНД - тема 64

• 51 259
  • 782
  •   2
Отговори
# 630
И аз нямам колело...

# 631
Нямам колело, пазарувах няколко пъти в Кауфланд през седмицата. Май  колелото зависи от сумата.
Не е от това. Моята е близо 300 и нямам колело. Може пак да е от местожителството.

# 632
Тук в малките магазини олиото е 3,30 и нагоре. Мляко под 3 лв май пак няма. Аз започнах да ходя по веднъж седмично в Л и К за повечето покупки. Иначе всеки ден хляб и каквото ми потрябва вземам от кварталното магазинче. Луди ни направиха!

# 633
  • София
При мен когато отворя приложението няма колело, отварям брошурата или нещо друго и след това се появява, ето така:

Пробвайте да излезете и отново да влезете в профила си.

Ето това направих аз и се появи при мен.
Падна ми се пиле на грил за 8,89 и за моя изненада важи и за моя филиал.

# 634
При мен пък никакво колело не се появи...

# 635
И аз нямам колело, не си сама.

Господ чу молбите ми, заредиха десертчетата Кремалино в Кауфланд😉 Като отвориха Горубляне имаше и аз ги загледах, една жена ме видя и ми казва, вземи си една кутия, портокалът е страхотен, аз не я послушах. После ги търсих, разпитвах и ми казаха, че само за отварянето са били заредени, но днес изненада, на рафта са.
Пробвах и другите видове, но Портокал ми е фаворитът!

На кой рафт, в кой магазин, в кой град?

# 636
Онзи ден като пазарувахме в Билла, моето дете взе такова десертче

# 637
Нямам колело.

# 638
  • shumen
Нямам колело и аз.
Другата седмица ще трябва да отида за кухненска ролка още в понеделник,че при нас бързо изчезва.

# 639
И при мен не се стана номера, нямам колело. Жалко, защото аз много обичам подобни игри.

# 640
  • София
Все  по-рядко пазарувам в Кауфланд и в Лидл. Напоследък от тези магазини купувам нехранителни продукти. В Била пазарувам много често. Започнах да следя и промоциите в Била.

# 641
  • Mostly in my mind
То пък и да имате, някой да не би да е спечелил нещо?

# 642
Аз имам, но влизам в магазина 2 пъти месечно вече ..не знам даже дали ще се завърти Joy

# 643
Е, печелят, как да не печелят, нали се похвалиха - отстъпка при пазаруване във филиал в друг град. Много щедро и съобразително от страна на Кауфланд.

Червеният пипер от промоцията другата седмица хубав ли е? Досега не съм го ползвала.

# 644
Следващата седмица ще има ножове на тефал , гледам ги водят на Джейми Оливър в брошурата и струват 5 точки и 20 лв . Някой знае ли дали са качествени и дали си заслужават , като гледам други сайтове отстъпката е доста добра .

Общи условия

Активация на акаунт