КАУФЛАНД - тема 64

• 51 245
  • 782
  •   1
Отговори
# 645
… ще има ножове на тефал … и струват 5 точки и 20 лв .
Не може ли да ги направят 300т и 0лв.? Така по ще има файда от тия точки.

# 646
Някой да знае дали в К има пяна за почистване не фурна , или някакъв подобен магически препарат, с който само напръскваш фурна,тенджери и подобни и нез търкане всичко наслоено пада ? ( доволна съм от пяната за фурни на Лидл,но нещо не мога да я намеря ..та тъй и тъй взеха вече са продават едни и същи продукти ,та да ви питам дали сте меркали подобна и в Кауфланд)?

# 647
  • Ст Загора
Някой да знае дали в К има пяна за почистване не фурна , или някакъв подобен магически препарат, с който само напръскваш фурна,тенджери и подобни и нез търкане всичко наслоено пада ? ( доволна съм от пяната за фурни на Лидл,но нещо не мога да я намеря ..та тъй и тъй взеха вече са продават едни и същи продукти ,та да ви питам дали сте меркали подобна и в Кауфланд)?
Сано форте но с ръкавици . Има още пяни за фурна  хейтман и още една не помня име. В Лидл  има пяна тяхна марка тя също е добра .

# 648
Личи си, че е пролет. Кауфланд беше почти празен сега следобеда. Всички зареждат стока за утре. Един господин буквално ме отнесе с голямата количка с плодове..не изчака да мина в един коридор и ме изблъска най- любезно.

# 649
Много "любезен" този господин...🤪
По-късно ще гледам брошурата за утре. От хранителните нещо бях харесала, ама не помня какво, а и надали ще го заредят от днес.

# 650
  • София
И куфлнд не са ме забравили за рождения ми ден. Имам купон за 0,01лв. за бонбони микс Preciozo.
Хубави ли са бонбоните, ако някой е купувал, моля да сподели?

# 651
Ако са тези,като Мерси,на мен много ми харесват.Много повече от Мерси и често ги купувам и без промоция.

# 652
И куфлнд не са ме забравили за рождения ми ден. Имам купон за 0,01лв. за бонбони микс Preciozo.

На мен не ми харесаха изобщо.

# 653
  • Mostly in my mind

Не.

# 654
Редактирам се-объркала съм ги с тези ...

И поста ми  беше за тях..Извинявай, Amiamo Flowers Hibiscus Тези,за които питаш не съм пробвала.

# 655
  • София
В момента са пред мен. С 4 вкуса са - капучино, тирамису, амарето и еспресо. Опитах амарето и тирамису и ми харесаха. Но са със специфичен вкус. От другите видях, че единият е с черен шоколад. С други думи, ако не очакваш фин млечен шоколад, може би ще ти харесат. Wink Ако от Мерси обираш само млечните и тези с лешници и подобни, няма да ти харесат.

Едва ли бих ги купила, но като подарък от Кауфланд бива. Simple Smile

# 656
  • shumen
Утре ще ходя за кухненска ролка,сапуни,олио,бутчета,банички и още неща имаше.Докарах сметката до 30 лева.И да питам тези вафли Боряна дали са хубави?

# 657
  • София
Това са бонбоните, за които имам купон за 0.01лв.

# 658
  • София
Да, за тях писах.

# 659
  • Ст Загора
За 0, 01 лв се вземат

Общи условия

Активация на акаунт