На камината в чорапа, Юнчето подарък чака!

• 13 561
  • 268
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Малко снимки и от нас  Heart Eyes
http://community.webshots.com/user/eliemma

# 181
Аз само ви чета и си мълча Sunglasses, но при толкова много снимки на прекрасни дечица, не мога да не им пратя целувки.Много  Hug Heart Eyes Hug на всички сладки малки съкровища.Хот, не знам за какво става дума, но ти желая успешен нов старт   love001.

# 182
  • София
хотче много сте готини на снимките и пораснали разбира се!
Горе главата,каквото и да се е случило,вярвам,че е за добро.
За срещата навита съм,но трябва да е по-скоро,защото моят мъж заминава другата седмица и аз оставам с децата и няма как.
На Алекс му завехват вече пъпките,от понеделник трябва да е на училище.Обаче тогава е много вероятно Мели да се разболее и нищо не мога да кажа.По скоро тази седмица,би ми било по-удобно,защото периода и на разболяване е от неделя-понеделник нататък.Ако е здрава няма проблеми.
Ама най-добре се уговорете,за когато и да било,аз ако мога ще се включа.Само някоя мама да не се притеснява,аз съм я карала,а варицелата не се предава чрез трети лица по моите скромни познания.
А сега видях и Фроска имала снимки за разглеждане.

# 183
рaзгледах вси4ки снимки.Абе през 2005 само хубави деца Praynig МНОГО  Hug и целувки на вси4ки от нас  bouquet

# 184
  • Варна
Стархотни снимки!!
Фроска имаш прексрасни, модерни госпожици, направо Бонбони!!

Ели, снимките на Емма с кучето са неповторими, особено на тази дето и тя и кучето са на четири крака Joy Joy. Много е пораснала, а ти изглеждаш страхотно!!
Успех на новата страница, все хубави неща да пишеш там!

Сети, а ти защо само мълчиш? Как е Лора, като не искаш да говориш за себе си не ни дръж в неведения за детето! Heart Eyes

Завиждам ви за срещата....ама много, аз тук нямам особено много приятелки...т.е. имам де, ама вас някак ви чувствам много близки ..много е странно това чувствоо. АЙде и аз го избих на чувства.
Теди, вие тази дестинация вече за нищо си я нямате, имам осещането че скоро ще се похвалиш че си станала Канадски гражданин Sunglasses.

А къде е Петя????? Мона знаеш ли нещо?

Хайде целувки!!!

# 185
Илиянче ами ние не в Канада ами в Чикаго ще сме. Ти май си останала с впечатление, че ходим там  Laughing А относно усещането - раничко ми е все още за чуждо гражданство, но много бих желала да имам и американско  Crazy Mr. Green

# 186
  • София
Добрютро  Hug
Аз ли съм първа?
Фроска, много сте готини и трите  Hug
Хамелионче, големи пътешественици излязохте, браво за смелостта  Peace
Завиждам ви за срещата....ама много, аз тук нямам особено много приятелки...т.е. имам де, ама вас някак ви чувствам много близки ..много е странно това чувствоо. АЙде и аз го избих на чувства.
Иле, като дойдеш следващия път в София да не се покриеш пак  Naughty Чувствата са взаимни  Hug

# 187
  • София
Хайде втора!
Фроска много са пораснали твоите госпожици и са много сладки!
Сети пиши как сте?
Хамелеонче Вие вече за нищо я нямате дестинацията Сливен-Чикаго!Успех!
Иле хайде като дойдеш в софия ще организираме специална среща за теб!

# 188
  • No Line On The Horizon
Пу Трета!
Момичета, благодаря за комплиментите за моите госпожици   bouquet
На който му се гледа пускам и снимките от Банско http://new.photos.yahoo.com/fromija/album/576460762383389241

# 189
  • No Line On The Horizon
Я кажете за майчинството през 2007 от къде ще си го взимаме? От работодателя, както досега или трябва да подаваме декларация към НОИ, в която да посочваме сметка на която да ни го превеждат?

# 190
  • София, център
Знаете ли дали майчинството може да се прехвърля на пенсионери?

До сега не можеше.

Нещо по промените някой да е чувал?

Аз нямам време да чета кодекса, пък и то ако е прието, ще е по подзаконовите нормативни актове! То вярно, че малко остана до 2-те години, ама все пак....

# 191
Чак сега успях да си пийна кафенцето Wink
Още оня ден разгледах чудните снимчици на Хотчето и Ели Т Joy. Много големи сладури видях Laughing.
Фроска, сега видях и вашите. Двете приятелки са неразделни, май  Hug Обичам да карам ски, не че мога, но и да падам ми харесва. Blush
Днес ходих на козметик, че отлагах от доста време, та сега съм доволна. Wink
Не знам писах ли ви, че Дари от началото на годината беше болна от някакъв вирус. Та вече е добре, само нослето още тече по малко. Надявам се да не боледуваме скоро време.
Айде на слънце, чакам само Дари да се излюпи и изчезваме пак. Тя спи по малко напоследък, но и зъбки я мъчат. Имаме си още две леко пробили вече. Станаха ни значи 8. А лекарката каза, че и кътници горе са тръгнали. За сега по нищо не личи, че излизат зъби, спи си, добре е /да чукам на дърво/. Дано така да сме.

# 192
Хайде и аз да се разпиша днес Wink
Ходихме преди обяд на село при моите баба и дядо не ги бяхме виждали скоро и хубаво времето та се качихме с Роси на колата и хайдеееее
Опааааааааа Роси се събуди, това го пиша 20мин. Сготвих една мусакичка същевременно. Wink
Направих си кафенце и вече почивка Crossing Arms

# 193
То аз като си чета и си ми е добре Wink, така и няма какво толкова интересно покрай нас.Добре сме, сега на хубавото време се разхождаме, не ми се мисли като хване студа.Новото е, че Лора вече си казва името /голям зор, явно трудно й се видя/, но пък изведнъж реши да отговаря как се казва и сега вече имаме пълен репертоар  Grinning , много сладко казва ЛоЛа  Joy .Освен това понякога заспива не В леглото си, а ПОД него

hahaha ,голяма смешка е ...

Чао милички, желая ви слънчево настроение  Hug Много целувки на дечицата  Heart Eyes !

# 194
АААААААААААААААААААААААААААААААА, Лора ме разби!

Общи условия

Активация на акаунт