На камината в чорапа, Юнчето подарък чака!

• 13 559
  • 268
  •   1
Отговори
# 195
еее, невероятна снимка - точно попадение. Страхотен бонбон е Лорчето.

# 196
Много сладка снимка на Лорката Peace

# 197
Олеееееееееееееееее колко сладко си спинка малкото ангелче Лора - много сладка щерката ти Сети - много да я нацелуваш от нас с Марина. И как се е сгушила под леглото само - пу-пу много сладка  Hug Heart Eyes Laughing Сети а как се справяте с леглото - не скача ли от него? Имам предвид през нощта Thinking Аз се чудя дали вече да не махам 2-3 пръчки от решетката на кошарата за да може да слиза малката сама, а не да прави опити да скача от леглото между другото от мен се научи май понеже понякога си лягам при нея в кошарата и се гушкаме двечките - а аз прескачам решетката и тя ме гледа ей така  Shocked  Crazy

# 198
Благодаря за комплиментите и целувките и ние ви целуваме  Hug Heart Eyes Hug

От повече от месец Лора си спи в своя стая на това легло,а това матраче което на снимката е под леглото вечер го слагаме до леглото, за да може ако падне да е на мекичко  Grinning .Тя обикновено около 4 ч. се буди, вика ни по бебефона и татко й я транспортира до нашата спалня.Първите няколко дни я намирахме на матрачето до леглото т.е. изтъркулила се беше/тя спейки си обикаля из леглото/, но после си свикна и сега си спи на леглото, не пада, но пак се буди към 4-5ч. и иска при нас  Rolling Eyes Поне не яде нощем  Mr. Green .Надявам се като й излязат кучешките зъбки да е по-спокойна и да си спи в стаята до сутринта.

И аз много съм се размислила за Джънгълчето, как са, защо не пише  Thinking , надявам се всичко да е наред  Praynig

Лека нощ  Hug

# 199
Добро утро  Hug
Аз днес съм с ранобудните на работа Simple Smile
Минавам само за да пратя, много целувки на красивите госпожици, Емма, Мия и Флора и Лорката  Heart Eyes
Лорката успя да ме разсмее в 8 сутринта, нещо непостижимо по принцип Simple Smile. Честита стая и легло Simple Smile
За среща съм за. Само кажете кога и къде!
Поздрави!

# 200
  • София, център
Добро утро!

Къде сте се изпокрили всички?

# 201
Аз съм тук но се моткам сядам ставам. Глътнах си кафенцето и сега ще се оправяме за излизане, това време не е за изпускане Wink

# 202
специални целувки на Лорка!

# 203
  • No Line On The Horizon
Лорката много сладка!
Тя и Флора спи на голямо легло повече от 2 месеца. Също има навика да дофтасва по някое време, но обикновенно когато й растат зъби или е болна.
Никой ли не знае за майчинството от къде ще си го взимаме?

# 204
  • София, център
Абе четох аз Кодкеса до сега, и в края нищо не разбрах.

Явно няма наредба още.

На мене ми пуснаха мухата, че можело да се прехвърля майчинството на пенсионер, та за това се захванах да чета, но...

# 205
  • някъде ... тук ...
Завареното положение ще продължава да взема от работодателя.
За пенсионери нищо не знам Confused Има тема в Майките, но не съм я чела Sunglasses
За повече инфо и въпроси - четете и питайте тук или тук Peace

Последна редакция: чт, 11 яну 2007, 12:56 от ЕлиТ

# 206
Здравейте  Hug
Честито на патерици на всички именици, които пропуснахме   bouquet
Страхотни снимки, много сладки дечица са нашите юнчета  Heart Eyes
Хот, успех в търсенето на работа.
Хамелионче, разбихте се от пътуване  Rolling Eyes То, хубаво и на мен ми се ходи пак при мама, но това пътуване със самолет си е един кошмар  #Crazy
Фроска, знам че ние минаваме в графа заварено положение за майчинството, но също ще трябва да попълваме някакви документи. Моят работодател е свекър ми и досега нищо не ми е казал.
Нансе, със сигурност знам че майчинство на пенсионер не може да се прехвърли, освен ако от 01.01.2007г. няма нова наредба  Thinking

# 207
Добро утро хайде има ли желаещи за кафе Wink

# 208
  • София
Добро утро от постоянно пребиващите в този форум!
Вече пия кафе...в компанията на Мели разбира се!
Ние сме по-добре,днес ще водя Алекс на лекар да го види и да даде евентуално бележка от понеделник да ходи на училище.От другата седмица очаквам ново включване...този път Мели. Какво да се прави,да са ми живи и здрави.
Лорката ми обра точките на тази снимка!
Хубав ден от мен!

# 209
ЕЕЕЕ, веднъж и аз да съм готова за кафето. Иначе все го пропускам Sunglasses

Общи условия

Активация на акаунт