На камината в чорапа, Юнчето подарък чака!

• 13 546
  • 268
  •   1
Отговори
# 210
  • София, център
Добро утро!

Хайде на кафето!

# 211
Добро утро мамчета и малки дечица. И аз изпих кафето, но чак към 11:00 часа. Днес трябваше да отворя офиса, понеже момичето което бачка тук е на очни май. Та тати ме уведоми снощи и трябваше по спешност да извикам баба ми от село да си дойде за да гледа малката. Та не стига това, ами се и успах - още парвия работен ден  Crazy Blush Май съм загубила тренинг - ама хубаво че имам  hahaha лични взаимоотношения с шефа  Mr. Green Crazy и няма да ме уволни дисциплинарно  Joy.  Току що взех и храната на малката и чакам тати да дойде да я вземе за да я занесе на Маринуш.
Приятен ден и много усмивки ви пожелавам момичета, не се отчайвайте от намусеното време   bouquet

# 212
Здравейте!

Хамелеонче, гледам, че при вас е весело PartyСпретваш си купончета! Laughing
МногознайницеHugтърпение му е майката Sad!
Хот Ели, успех! Емма е превъзходна млада дама, а майка й е неустоима Wink! Heart Eyes
Сети, Лора ме разтопи от умиление! Heart Eyes
Фроска, чудни снимки!Много сте хубави! Simple Smile

Ние сме добре. Васко изпи първия си антибиотик по Коледа - бактериална инфекция. Две жени се редуват да си играят с него в съседната стая, докато аз работя. Чакам с нетърпение да стане по-самостоятелен и да тръгва на ясла. Иначе е много усмихнат и постоянно майстори нещо Laughing От 4 месеца спи в  детската стая със сестра си. Има вече 13 зъбчета и го мъчат кучешки последните два дена.
Хубав сдледобед на всички! Heart Eyes

# 213
Здравейте и от нас  Hug
Цяла сутрин бяхме навън, но Ники пак не искаше да се прибира Simple Smile . Сега спинка и то без да ме гушка Simple Smile

Нас са ни изключили от яслата. За радост на Ники. А аз ще трябва да търся някакви връзки за да ни върнат  Crazy . Много ни е тъпа държавата искам да ви кажа  Confused (В случая и аз доста вина имам, ама защо да не поплюя държавата  Mr. Green). Както и да е аз за такива неща не се ядосвам Simple Smile
А пък педито, забрани да го давам на ясла до февруари, по-добре март. Най-добре до 3 годинки да не го давам  Crazy . Незная как си го представя.
Е пооплаках се малко Simple Smile

Целувки на всички малки дечица и много да се усмихват  Grinning .

# 214
 Hug Ехооо, Кафеджиевииииииии! Laughing
  food010  food010  food010

# 215
Ехоооооо тук съм за кафето Съкровище Hug Как сте бе мила, Кали как е?
Днес Сладък Бонбон има РД/ Ина/ - да си жива и здрава и се включвай къде си защо не ни навестяваш?

Последна редакция: сб, 13 яну 2007, 09:01 от Сиси&Роси

# 216
  • Варна
Честит рожден дан на Ина!! Много здраве, късмет и много любов!!!

Здарвейте и аз съм с кафе, нищо че е никое време. Няма да се бавя много, че ме чака едно наа...но дупе да го мия:)
Хамелионче знам как е...и аз съм горе-долу в тази ситуация:) Crazy
Исках да ви питам дали давате сокчета на децата, от тези консервираните. Мойта много сок иска, и се чудя дали не правя грешка като и давам? Аз и фрешове и правя, ама понякога ме мързи Embarassed
За яслата, оффф тази седмица ще пускам молба. Знае ли някой какво искат, или  за всяка е индивидуално?

Хайде лек и хубав ден...май ще сме повече навън като гледам! Heart Eyes

# 217
Честит Рожден Ден Ина bouquet Весел празник и много щастие, любов и здраве!
Иле, Ицко също пие много сокове.  До скоро купувах само от детские, но вече давам и от консервираните, като седнем някъде на кафе не се предлага детски и започнахме да му даваме обикновени сокове.
Ериа, съжалявам за яслата, дано намерите някакъв вариант. Педито хубаво забранява, ама защо не дойде тя да го гледа Ники. И на мен ми се иска да не го давам на ясла Ицко, но мераклии да го гледат няма, баба му предпочита да работи, а аз отчаяно се нуждая от работа, първо, защото затъпявам и второ, защото скоро ще чукна трийсетака, а не съм се реализирала професионално нито по първото си образование, а мине ли време и след завършване на сегашното не виждам алтернативи.
Многознайнице, да минава всичко леко ви желая. Колкото по-малки ги изкарат шарките по-добре.
Желая ви слънчев уикенд и приятни емоции със семействата!

# 218
Ина, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН МИЛА. МНОГО ЗДРАВЕ И КЪСМЕТ, РАДОСТ И УСПЕХ ТИ ПОЖЕЛАВАМ. БЪДИ ЩАСТЛИВА И ВЕСЕЛ ПРАЗНИК.

# 219
Честит Рожден Ден, много здраве, щастие, любов и усмивки! Весел празник!Многооооооого целувки от нас с Лори!

# 220
Ина, честит празник!!!!
Много щастие и късмет!

Поспаланкиииии, хайде на кафето!

Вчера видяхме Сиси и Роси!!! Роси много е порастнала, направо като голямо момиче - една сериозна, възпитана и кротка  Wink, много любвеобилна - прегръщаше Калина с голямо желание, въпреки че майка й я беше гушнала.....
Което ме навежда на мисълта, че е готова да става кака Wink, няма ревност, няма чудо  Laughing
Сиси, скъпа, мислиш ли по въпроса Laughing Grinning Embarassed
После ще пусна снимки от въпросното събитие smile3509 smile3509 smile3509

# 221
Добро утро!
Съкровище, много се радвам че ми се обади вчера, аз както винаги съм разсеяна.  Hug
Кали и тя е поранала и е хубава като мама  Heart Eyes много сладка малка дама със дънков сукман- сладурка, нагушках я  Hug Да ти кажа честно мислим за бебче, ама не работим поо въпроса още ми е едно такова стресиращо Sick знам ли newsm78 но определено живи здрави Роси няма да е самичка  Mr. Green
Как изкарахте РД вчера в Макдоналдс?
Хайде изчезваме да вземем Роси от моите родители  и да ходим на разходка, временцето е  Peace СУПЕР!
Чао до после милички Hug

# 222
После ще пусна снимки от въпросното събитие smile3509 smile3509 smile3509

Е хайде де...чакаме...  atwork

# 223
Дзак пак няма никоййййййййййй  Cry къде сте се изпокрили бе мацки Wink
Какво правихте днес в това хубаво време? Ние бяхме на Гребната и на Зоологическата градина, Роси много се радва на маймунките и на баба Меца  Peace Голяма разходка си направихме много съм доволна Peace
Хайде лека вечер!

# 224
Ние бяхме на един манастир над Балша при нас. Времето беше чудесно за разходка в горичката и из полянките. Изкарахме си страхотно, Дари ходи доста време без да се умори Grinning

Общи условия

Активация на акаунт