На камината в чорапа, Юнчето подарък чака!

• 13 549
  • 268
  •   1
Отговори
# 225
  • София
Добро утро и хубава нова седмица на всички Ви!

На големи патерици ЧРД на Сладък Бонбон с пожелания да е здрава и много щастлива!

Аз от рано-рано пия кафе докато Мели спи,че после малката хуна ще започне да вършее.
Алекс тръгна на училище след шарката и сега очаквам включване от нея.Дано не ми се изчака чакането,ама ако ще става по-бързо да стане.
Какво става със Сънчо?Отдавна не е писала или поне аз не съм попадала на нея?
Ериа много е неприятно това с яслата,но ти не се ли обади,че детето е боледувало/ боледува и няма да посещава известно време детското заведение?Дано успееш да се оправиш!

# 226
Добро утро хайде на кафетооооооооооо
И аз ви желая хубава и тола  Wink седмица Hug

# 227
  • No Line On The Horizon
Здравейте!
Ние вчера бяхме на хижа Здравец и много хубаво си прекарахме. След това бяхме на детски РД.
Да ви се оплача - снощи Флора ми разказа играта. Излизат и кучешките зъби отдолу и цяла нощ беше с температура и ревеше непрекъснато. Сега пак ще се влачи 10-на дни с хрема и кашлица  Sad

# 228
Здравейте момичета. Тъкмо се прибираме от разходка Wink
Аз обаче пак съм болна. В Петък вече се чувствах наистина здрава от вируса, който с Дари изкарахме, и сега съм със много суха кашлица, раздираща ме от вътре. Егати и ужаса, писна миииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииии. #2gunfire
Сложих си маска на лицето за в къщи, но ние с Дари през ноща спахме заедно, че зъби я мъчат и е неспокойна, та сигурно и нея няма да я подмине. Cry Не мога да отида на лекар, че няма на кой да я остава, та аптекарката ми даде Либексин да пия. После ще видим на какво ще мина.
Дано само детенце да не се разболее Cry

# 229

Здравейте!

Ние вчера пак се качихме на Витоша. Беше много приятно времето и си изкарахме екстра.

Момичета, сигурно знаете, че върлува отвратителен грип. Ужассс. Затова се моля Господ да пази дечицата. Дано да са здравички и весели. Аз в края на миналата седмица ходих в поликлиниката /заради мен/, ами то пълно с болни деца. И аз бях със Стилян. Като видях какво е чудо изчакахме навън. На другия ден пак трябваше да ходя и го оставих на една приятелка от квартала, че няма друг кой. Викам срам не срам, ще я помоля да го гледа, защото иначе е престъпление да водиш здраво дете в поликлиниката... А бе кошмарна работа.

Хайде болните да оздравявт бързичко!

Лека седмица!

# 230
  • София, център
Мимес,

направи си инхалации с лайка и сода за хляб и си свари чай от подбел! Много помага

# 231
Мерси, Нансен.  bouquet Това биле Подбел от аптеката ли да го купя или от зел. магазини? newsm78 На вкус как е?
Много бързо се развива тая болест, сутринта бях само с кашлица, сега съм отпаднала вече, с лека Т.

Последна редакция: пн, 15 яну 2007, 15:08 от mimes

# 232
Здравейте момичета, май май няма много ново за четене - всеки използва хубавото време за разходки. Дано болничките да оздравяват бързо, много трябва да внимаваме в това време че вирусите като гъмжило са се пръснали.
Нямам много време за писане, затова на бързо пожелавам приятен ден на всички.
Ние днес събираме багажите, утре летим - предполагам че няма да имам възможност да пиша от родна земя повече. Живот и здраве ще се включа като пристигнем при баба, дядо и вуйчо.
Приятен ден на всички и целувки на всички малки сладки юнчета в отбора.   bouquet

# 233
Теди, лек път и да си изкарате страхотно! Много целувки на Ина  Heart Eyes !

Ние се наразхождахме, много хубаво време, Лора се нащуря наволя.

Бързо оздравяване на всички болнички мами и дечица !

# 234
  • No Line On The Horizon
Температурата на Флора май не е от зъбите. Одеве вдигна 39.3  Sad
Теди, лек път!

# 235
  • София, център
Мимес, Подбел има в билковите аптеки. В Плодзеленчук не знам дали ще намериш. Не е гадно на вкус, може и мед и лимон да му сложиш, и си става като чай!

# 236
Дааа, купих си вече. Пих веднъж, не е лошо. Т ми стигна 38 градуса преди да пия парацетамол.
Сега се разхождам с маска в къщи и се надявам да предпазя останалите от разболяване Confused

Хамелионче, лек полет и весело изкарване Heart Eyes

# 237
  • Варна
Теди лек полет!
Мимес, дано не разболееш Дари!! А ти бързо оздравявай!
Ние сме добре слава богу!
Ето малко нови снимки от моята маймуна!

http://community.webshots.com/user/bebe_velizara

Cunki na vsichki majmunki! Joy

# 238
Зара е голяма красавица  Hug и как само позира и гледа хитро...на този поглед аз казвам "със звездички в очите" Heart Eyes Много е пораснала и със страхотна прическа.Сладуранка, иде ми сииииииилно да я нагушкам.Направо не мога да повярвам, толкова бързо растат.Аз на Лори наскоро й купих чорапки, които й бяха малки, ама тя така неусетно порасна, за мен си е още бебче  Embarassed .Сега като гледам Зара ми е едно такова миличко, изглежда си вече голямо детенце, а не бебе.Май е готова за кака  Grinning .Иле, целувам ви, прекрасна е Зара  Hug Heart Eyes Hug

Лека и спокойна нощ на всички !

# 239
  • София, център
Ехо, къде сте изпокрити всички?

Общи условия

Активация на акаунт