На камината в чорапа, Юнчето подарък чака!

• 13 565
  • 268
  •   1
Отговори
# 165
Честито на патерица на всички именници!

Не съм влизала скоро, а и от началото на годината нещо все съм кисела. Мойте малки мъже са неудържими, радват се на хубавото време и се опитват да съборят къщата.
Не помня дали писах преди, но ваксината им понесе без проблем. Не са вдигали Т.

ЕлиТ, браво за пътешествието.

Хубава седмица!

# 166
  • София, център
Мона, мисля, че са до 40-ти, то и аз съм с 41, а 40 ми станаха!

Не знам дали са от естествена кожа, аз много много не придирям, важното е да ми хареса моделът, а и да ми стане, пък не ги купувам за вечни времена, я!!!

Вчера и аз бях именничка!

Да ви почерпя  cook

# 167

Здравейте и от нас!

Вчера бях именичка, но от разходки и гости, не можах да ви почерпя. Сега ви черпя с тези снимки - http://www.snimka.bg/album.php?album_id=93157&view=1&photo=1. Вчера бяхме на Витоша, времето беше страхотно. Това е първото излизане през зимата на Стили в планината. Качихме с лифта, на отиване малко го беше страх, после се отпусна. И с шейната така беше - първо се разрева като го качих, после не искаше да слиза. Изкарахме си чудесно на чист въздух. Имаше толкова бебоци, по-малки и от Стилян.

Днес преди обяд и аз се сдобих с ботуши/намалени/ от Тетри. Имах излизане по Витошка и се отбих там. Купих си официални, с токче, но удобно, кадифени. Много съм доволна.

Лека седмица!

# 168
Здравейте, мамита и дечица  Hugщ

Честити именни дни на всички!!! Много здраве и щастие   bouquet

Ние сме добре. Ники като че ли го мъчат 17 и 18 номера зъби  Crazy та е малко кисел ... пък може и да е решил да наблегне на тръшкането  Laughing . Сега си е хванал един банан и го яде  hahaha . Много е самостоятелен вече  hahaha, само дето спи при мама, ама към 4-5 годинки може и да се откаже  Mr. Green

ЕлиТ, много сте готини. Гого е станал много сладък русичък мъж, нищо че още влиза в шкафа  hahaha . Снимките са супер Simple Smile . Как се справяте на ресторант с 2 деца, не си го представям. Ники седи около 2-3 минути и после му трябва падар Simple Smile

Ние от ноември не ходим на село, защото там се отопляваме на печки и ме е страх за малкия. От време на време се качваме на Витоша. Малкия в началото го беше страх, но вече свикна с лифта Simple Smile.

Ваня, много сладко е станало малкото момче Simple Smile

Мона, моята гледачка идва за 3 дни седмично, но ми е близка. И аз доста време се чудех как да го измисля и седнахме мислихме, мислихме и за нея се сетихме. Та идеята ми е помислете за някоя близка баба-пенсионерка или работеща няколко дни седмично.

Айде чао от нас, че се опитва да ми се качи на главата и почти успя  Crazy

# 169
  • някъде ... тук ...
Рали, свиква се Crazy Ние ходим с още поне едно семейство с деца. Често по-големите си намират компания по другите маси, а с малките - се редуваме. Ако има оркестър - забравяш за големите - седят и гледат, или се врат при музикантите Crazy Луда работа Sunglasses

# 170
  • Варна
Здравейте и от мен
За много години и честито на всички именници които пропуснах.
Ние си изкарахме хубаво в Анталия, ядене пиене, спане и релакс....имах нужда! Снимки когато успея! Малката се разболяла в деня в който сме тръгнали, и като си дойдохме имаше само сополи. Тия зъби ни съсипвт и нас, сега сме на кучешките, иначе имаме общо 12 засега! Но лапа всичко и непрекъснато трябва да има нещо в устата.
Много е порастнала, те май всички отфръкнаха, приказва и брои до 5 сама Flutter (гордостта на мама Embarassed)
Като я питаш "Каква ще станеш'" казва Дений (гений т.е.) Joy Joy Joy
Дядо Коледа и донесе пързалка и сега е неудържима, качва се и вика "Падне".... луда работа.

Мона, момичетата са ти казали, аз лично съм с гледачка вече май 3 месеца, много съм доволна, гледа я от 9 до 14 всеки ден, намерих я по-обява и беше първата на която се спрях, направо не е за вярване. Но в твоя случай наистина е по-добре да потърсиш близка, или пък пусни обява да намериш някоя жена с адекватно свободно време.
Иначе и аз смятам да я давам на ясла ама мисля
Юли - Август да тръгне, че есента вече да ходи редовно.

Ами засега това е от нас!!!  Целувки!!!

# 171
  • София
Стискайте ми палци!!!

# 172
  • някъде ... тук ...
Само това ли ще пишеш?

# 173
Хотче, стискам  Praynigама newsm78 за какво? Какво изпуснахххххххххх #Crazy
Ваня, страхотни снимки, ние сняг още не сме видяли Sunglasses
ЕлиТ,  Peace за снимките  Hug
Илиянка, ние пък имаме люлка и е същата лудория качва се слиза #Crazy Мамо люш, неееее слиза........... и това се повтаря н-пъти.
Днес пак се очертава да сме навън времето е супер
Хайде хубав и слънчев ден!

# 174
  • No Line On The Horizon
Здравейте!
Хотче, стискаме ти палци, но после да кажеш за какво и как е минало  newsm10
Флора има 14 зъба и в момента пак е сополива от излизането на кучешките, които слава богу вече пробиха.
Ето и снимки от неделя http://new.photos.yahoo.com/fromija/album/576460762383389749#page1

# 175
  • София, център
Хотче, стискам и аз!

И Луси я мъчат долните кучешки, тази нощ се е будила на всеки час, плачейки жално. А ние се редувахме да я успокояваме!

# 176
  • София
Хайде и аз стискам палци,пък после дано се похвалиш с нова работа!

# 177
  • София
Мерси за стискането  Hug Няма да се хваля с нова работа, защото тепърва започвам да си търся  Party. Сутринта затворих още една страница страница от досегашния ми живот, но мисля, че ще е за добро. Започвам наново и начисто.
Нищо не съм писала досега, защото не бях в особено добро настроение и не исках да се оплаквам и да ви товаря. Знаете си ме, че съм много податлива на емоциите и като вляза в джаза трудно излизам Mr. Green.
Както и да е.

Вчера се видях с Бети и Ивайла. Ивайла ми пя една песничка за роднините, много е сладка. Говорихме да се видим др. седмица. Али, как ще сте дотогава?

Следобед ще ви пусна снимки на Емма.

Прегръщам ви всички  Hug

# 178
Здравейте момичета, благодаря за хубавите пожелания - изкарахме имения ден прекрасно. На другия ден си взехме шомпалчето от бабини и си беснее от вчера в къщи. В момента ни пробива последния кучешки зъб - вечер проплаква по няколко пъти, но като дам водичка се успокоява и заспива - дори пие водата със затворени очи и като се напие подава шишето без да ги отвариа, а после тупва като крушка върху възглавничката.
Ваня разгледах ви снимките - малкия голям симпатиага. Много хубави снимки.
Илиянче чакам снимките от почивката с нетърпение, както и тези на Еммичка.
Хот Ели - стискам палци със закъснение - дано всичко е наред.
Имам и две хубави новини - на Ивановден приятелката ми роди момченце - всичко минало нормално, няма шевове. Бебчо кръстили с името на български цар - Петър, тежи 3.650 кг. Нямам търпение да ги видя вече.
А другата хубава новина е че на 16-ти този месец пътуваме за САЩ пак с малката. Ще видим пак дядо, баба и вуйчо. Само се  Praynig да уцелим хубаво време и полета д амине нормално. Само двечките с Марина ще пътуваме пак.
Сега отивам да шетам из нас, че все едно бомба паднала. До после бъбривки.

# 179
Фроска току-що разгледах и вашите снимки - много сладки двете госпожици, мама и тя голяма сладурка  Hug Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт