Турски филми и сериали - Обща тема - Тема 13

• 84 833
  • 726
  •   1
Отговори
# 105
Олееее, Пепелче, май Нурсема ще я омъжат насила! Fearful Идиоти! Rage
За големия скандал няма в последния фраг, но скандалът ще грейне просто в тази серия. Наистина ще е интересно.

Преди малко стана ясно, че ще излъчат нова серия на "Омер" тази вечер. Няма лошо, днас една, в понеделник- друга. Blush

IliVasili , не мога да се сетя за торент сайт, в който има турски сериали, но ако намеря, ще пиша.
В този българска страница във VK, който Maniqueе посочила- Любими сериали с превод вероятно има и други за сваляне. Може да провериш и в другия голям сайт за преводи във VK - Askim, също е български. Не съм търсила за сваляне, но може да има.
Ще погледна при замундите  дали има нещо от турските сериали, ще дам знак, ако намеря.

# 106
НЧ🥰 🥰 🥰

Онче, 😍 нещастно момиче е Нурсема, но аз се надявам на щастлива развръзка.
Но за тъпата Доа няма шанс, докато е против майка си и докато не осъзнае грешката, която направи като се омъжи за този мъж. 👿

Последна редакция: пт, 24 фев 2023, 17:49 от pepel_ot_rozi

# 107
Момичета, как е името на този актьор? Нямаше бадж, когато събираха помощите, а ми направи впечатление, че остана много време в студиото и камерата често се задържаше на него.

# 108
Ако въпросът е сериозен, ще отговоря - Баръш Кълъч.

# 109
Момичета, как е името на този актьор? Нямаше бадж, когато събираха помощите, а ми направи впечатление, че остана много време в студиото и камерата често се задържаше на него.

Това е Нашият Човек името му е Баръш Калъч. 
Колко е красив и харизматичен.♥️ Някой нямаха баджове и Киво също нямаше. Това не е толкоз важно.
Пънар Дениз изригна в мрежите въпреки средства и милиарди искат пари за палатки.
Сега тя ще поеме наема за една година на семейства. Добре че е гилдията и е сплотена.

# 110

Това е Нашият Човек името му е Баръш Калъч.  
Колко е красив и харизматичен.♥️ Някой нямаха баджове и Киво също нямаше. Това не е толкоз важно.
Пънар Дениз изригна в мрежите въпреки средства и милиарди искат пари за палатки.
Сега тя ще поеме наема за една година на семейства. Добре че е гилдията и е сплотена.
"Агентурно " - НЧ !!!Joy

# 111
А аз от доста време се чудя какво е НЧ 😁
Много харизматичен, пу-пу.

# 112
Това ли значело НЧ (ще ме уморите Misc Ghost)?! Ами такъв е Heart Exl

# 113
Нов сериал по тв-то "Щурмът на лястовицата", гледалили ли сте го, аз доста го бях харесала.

# 114
Онче, 😍 нещастно момиче е Нурсема, но аз се надявам на щастлива развръзка.
Но за тъпата Доа няма шанс, докато е против майка си и докато не осъзнае грешката, която направи като се омъжи за този мъж. 👿
Подкрепям мнението ти, Пепелче! Hug Доа изобщо е глупав и безинтересен герой. Аз затова обръщам внимание повече на историята на Нурсема и на зрялата двойка- по-пълноценни са ми, по- жизнени.

Обаче да ви кажа, група, направо съм забравила имената на героите в сериалите. Grinning

Още малко новини. Сериалът на Нургюл "Прощално писмо" започва в понеделник. Много харесвам Нургюл и Селим Байрактар, обаче не харесвам две други актриси- младата Рабия Сойтюрк и Бену ...  Ама ще ги преглътна. Grinning

Тези ги харесвам. Blush

Младежът игра преди време в един силно пропаганден филм на Боздаг, но иначе е симпатяга. Blush

# 115
Участваше и в Намери ме, който се излъчваше по Нова.

# 116
Нов сериал по тв-то "Щурмът на лястовицата", гледалили ли сте го, аз доста го бях харесала.

По нашите тв ли ?
Може ли повече инфо за него и  кой участва? 
За сефте чувам за това заглавие .

# 117
Manique, защо да не е сериозен въпросът ми? Знаеш ли колко време го сравнявах със снимката в предния пост, има прилика, но не бях сигурна, че са един и същ човек. Blush
Благодаря на всички за отговорите! Flowers Hibiscus

# 118

По нашите тв ли ?
Може ли повече инфо за него и  кой участва?  
За сефте чувам за това заглавие .
"Щурмът на лястовицата" (Kırlangıç Fırtınası), по-известен с оригиналното си заглавие "Поглъщаща буря", стартира на 6 март (понеделник).

Премиерната драма ще се излъчва всеки делник от 19:50 до 20:40 ч. по Dizi, който канал вече освен в мрежата на Булсатком, е достъпен и за абонатите на Виваком.

"Щурмът на лястовицата" ще върви на мястото на "Езел", който приключва на 3 март по Dizi.

Сагата се оглавява от Фикрет Кушкан ("Безмилостен град"), Екин Мерт Даймаз ("Ягодова любов", "Животът е прекрасен, когато го обичаш"), Дамла Асланалп и Гюн Акънджъ ("Опасно изкушение").

В продукцията участват още Озан Османпашаалъ, Перихан Юнлюджан, Дениз Болъшък и други.

Сериалът се излъчва в Турция от март до април 2017 г. и се състои от 7 оригинални епизода по 120 минути или от 22 епизода по 45 минути.

Шербета Ужас Апо наистина успява да омъжи Нурсема. В рекламата за следващия епизод Алев и той си говорят, тя вика аз просто исках двамата влюбени да са заедно! И той, за нас ли говориш, пита?! Малко ми идват в повече вече! А Пембето направо ми иде да я разкъсам!

Последна редакция: пт, 24 фев 2023, 23:35 от ThankYou

# 119
Снощи догледах" До живот",(До смърт)със Енгин Акюрег и Фахрие Евджен.
Жалко че завърши така тъжно, иначе филмът е хубав.
Преди него изгледах и "20минути",с Туба
Бююкюстюн  ,също много хубав.
Сега си търся някой романтичен,с хубав край.

Общи условия

Активация на акаунт