Паднах от смях:joy: кадъните искат да го гледат синовете им да приличат на него .

не гледам и не разбирам за ко иде реч ,но и модерните семейства правят простотии
За аман морала да не започвам там са лицемери. Искам целуфан на НЧ няма ли една целувка тоя човек грехота е.
Наистина съжалявам, че няма тема, да не пълня тази.
, приключих със серията, и фрага гледах.
Както не може да ме докосне историята на главната млада двойка, така направо ми се плаче от съдбата на Умут и Нурсема. 
Ми то много лесно така! Аз ще смажа някой човек и после- ни лук яла, ни лук мирисала- Аллах ли, Христос ли, някой друг ли- прощавай и хоп- готова, чиста съм като сълза! Пфу, лицемерие и абсолютна липса на човечност и достойнство!
Наистина съжалявам, че няма тема, да не пълня тази.
, приключих със серията, и фрага гледах.
Както не може да ме докосне историята на главната млада двойка, така направо ми се плаче от съдбата на Умут и Нурсема. 
Ми то много лесно така! Аз ще смажа някой човек и после- ни лук яла, ни лук мирисала- Аллах ли, Христос ли, някой друг ли- прощавай и хоп- готова, чиста съм като сълза! Пфу, лицемерие и абсолютна липса на човечност и достойнство!
Мен много ме подразни Сонмез, едни трипове едни чудесии, уж модерна, а не престава да се дразни с Алев. Насъбрала съм на половината герои...
Препоръчани теми