Турски филми и сериали - Обща тема - Тема 13

• 84 877
  • 726
  •   1
Отговори
# 120
  • близо до брега на морето
Здравейте, момичета! Снощи загледах Боровинковия шербет. Търсих тема,но ме намерих. Тук ли се обсъжда?  Бях чувала за него,но до момента не бях гледала нищо. Видях,че има превод на български и го метнах. А, сюрприз - любим актьор играе. Още повече ме запали. Даже рових в YouTube, да видя колко серии има излъчени. Но,на бързо с мишката де. Даже в последния ( него загледах,че ми беше интересно какво става),не познах Дога. С това на главата,даже връщах няколко пъти. Сега си догледам първи епизод,и ще мятам втори. Между другото, благодарности за превода! Ако има тема,ще ми е драго да чета и пиша. Хубав ден!

Последна редакция: сб, 25 фев 2023, 14:23 от ludetina ulusoy

# 121
  • Пловдив
Kizilcik ṣerbeti се превежда компот от дренки 😁

# 122
  • близо до брега на морето
Kizilcik ṣerbeti се превежда компот от дренки 😁
Дренки, боровинки-,компоти сиропи - все ми е тая. Загледах го, защото има превод на български език. Иначе и аз ще гледам по картинки и ще съм по зле от Къвълджъм(по мимики)

# 123
Здравейте! 🌺

От няколко дни, наистина забегнах....в по-други и хубави измерения....реалът си е реал...
Верно е, че загърбих едно от сериалчетата, които гледах - Малкият ни слънчев лъч, но ще и Ви настигна!
Изгледах и 12 преведен епизод на Сърдечна рана - там, трагедията е тотална...
Наистина, се чудя и на психиката на актьорите, които преживяват цялата трагедия, за да я и пресъздадат...на лента. Не ми се мисли и за работата на психолозите, които работят на терен, а....да не говорим за децата....Аз съм в потрес...
....В потрес съм, както от природните аномалии  в Турция и Сирия, така и от продължаващите трусове и на други места....
За мен, специално не ми е комфортно, че толкова бързо се премина и към "ежедневието", предвид огромната трагедия, последици, допълнителни неясноти с и  за парите, които нашите любимци на драго сърце се отзоваха, помощи от цял свят и да се парадира, че нямало пари за палатки...
Браво на Дениз Пънар....

.....
Наистина, трудно е да се загледа отново  сериал - говоря за себе си, но днес случайно ми попадна първа серия на един - мисля, че нов сериал. Споделям линк, ако някой се заинтерисова.  Изгледах първа част на първа серия....Допадна ми!

https://www.vbox7.com/play:398973440c

Хубав ден на всички в темата! 🌷

Последна редакция: сб, 25 фев 2023, 14:35 от Stella2021

# 124
В почивките на снимките Каан Урганджолу продължава да доставя помощ на пострадалите от земетресението.

Цитат
Умут Евирген, Озге Озпиринчи и Бурак Ямантюрк бяха забелязани в района на Армутлу. В кратко интервю за турската преса те подкрепиха сътрудничеството с благотворителната организация на Халук Левент AHBAP.

Йозге изрази надежда, че събраната помощ за пострадалите ще стигне до правилните места и каза, че това е много труден процес, който ще отнеме много време за възстановяване. Тя призова хората да се фокусират върху това, което ги обединява, а не върху недостатъците на другия.

Актрисата отбеляза още, че доброволчеството е било много добро преживяване за нея и изрази надежда, че всички хора ще се вдигнат заедно след това природно бедствие.

Нинчеее , за теб и за който му е интересно от стари интервюта на Чачи Такъв е сладур и няма фалш . Как да не го Обичаш това същество ! Heart  Паднах от смях:joy:  кадъните искат да го гледат синовете им да приличат на него .
То не е  само до гледане ко е така охооо и аз искам цял ден само него гледам.
Ако беше социален..Свикнахме с годините,  искаме да ни ухажва. Професията му е такава, че не трябва да бяга от това.

Скрит текст:
Не се оплаквам, но животът ми минава снимайки се. Не мога да откажа на никого и за това постоянно се снимам. Но когато започне голямото наливане с алкохол, се махам. Защото по късните часове, след погълнатият алкохол, някои момичета стават много смели. Такива предложения получавам, че изпадам в шок. Когато им откажа, започват да крещят. Такива неща казват, че не мога да ги повторя в интервюто."

"Изживявал ли си любов?
(след 10 минути размисъл) не съм изживявал. Не успях да бъда и романтичен. Но за една моя любима бях взел 100 рози. От тях щях да направя сърце и вътре да изпиша “Обичам те”. За да се стигне до сърцето, трябваше да направя стрелки от розите, ама не стигнаха. Направих стрелките по-тесни, сърцето по-малко, последната буква не се виждаше, стана комично.

Малко си консервативен, бъркал си се на любимата си в избора и на дрехи?
Ако са много разголващи, разбира се. Ако ги облича когато е с мен, няма проблем, но на улицата защо трябва да го прави? Има жени, които са ексихибиционисти и обичат да се показват. Да стоят далеч от мен, да са близо до Бог.Да кажем, че си пил много?
Когато съм при майка ми и баща ми мога да пия много, но когато съм с момиче не пия.

Тези, които са те изоставяли преди Best Model да се удрят по главите сега.
Да, да се удрят. (смее се)

Бременните жени се молели синовете им да приличат на теб.
Една бременна жена ми каза: “Аз ще раждам скоро, може ли да те погледам малко? Казах и “Гледай, како.” Седнахме и се погледахме известно време.” (Смее се)"

Турската жена те обожава. А една част от мъжете ужасно ревнува. Сред феновете ти има и такива, които искат да те разкъсат. В социалните медии всеки ден се пише с тонове за теб…
''Не ги следя. Много малко ползвам социалните мрежи. Даже изобщо не ги ползвам. И затова не виждам написаното. И не ми е любопитно какво са писали.''

Има хора, които предпочитат да поемат рискове и други, които не го правят.
''Имах един определен образ, с който публиката беше свикнала. И ако продължиш да вървиш в това русло, можеш да работиш без проблем дълги години. Но на мен това не ми носи удовлетворение. Правя онова, което ми идва отвътре. Промените, през които преминавам много ми харесват. И занапред ще бъде така. Ако ми кажат, бих напълнял, бих се подстригал и нула номер, ако се налага."

Последна редакция: сб, 25 фев 2023, 21:25 от femmi2

# 125
Здравейте,
знаете ли в колко часа се излъчва сериалът "Его" в неделя?
Благодаря предварително

# 126
  • Пловдив
Здравейте,
Благодаря предварително

20:00ч турско време

# 127
Здравейте, момичета! Снощи загледах Боровинковия шербет. Търсих тема,но ме намерих. Тук ли се обсъжда?  Бях чувала за него,но до момента не бях гледала нищо. Видях,че има превод на български и го метнах. А, сюрприз - любим актьор играе. Още повече ме запали. Даже рових в YouTube, да видя колко серии има излъчени. Но,на бързо с мишката де. Даже в последния ( него загледах,че ми беше интересно какво става),не познах Дога. С това на главата,даже връщах няколко пъти. Сега си догледам първи епизод,и ще мятам втори. Между другото, благодарности за превода! Ако има тема,ще ми е драго да чета и пиша. Хубав ден!
Доколкото знам няма отделна темичка, давай да коментираме тук Simple Smile

# 128
Здравейте,
Благодаря предварително

20:00ч турско време

Благодаря

# 129
И втора част - 1 епизод, Предателство
-  бг.суб.
https://www.vbox7.com/play:398973440c

Ееее, интересно начало....

# 130
Здравейте! Blush
Нямах търпение за новите серии и започнах Шербета с озвучка, въпреки, че не я обичам. Но толкова се ядосах, че реших да изразя възмущението си тук.Sunglasses
Абе, хора, какви са тия талибани???!!!
Гледам и не мога да повярвам. Не на онова праволинейно семейство- те не ме учудват. Е, сред тях си имам "любимци"- Пембето не мога да я дишам, онова змийче първата снаха също. Фатих още не съм разбрала как ще реагира, но подозирам, че още по-неприятен ще ми стане. Само горкият Мустафа нищо не каза, но няма и смисъл- него никой не го слуша.
Семейството на Кавълджъм ме потресе. Уж модерни, пък какви простотии! Алев е най-нормалната там. А бабето.... брррр, такава майка на никого не пожелавам!
Хич не ми пасва източната култура. Аз съм си либерал по душа. Така съм възпитана, така съм и възпитавала.
Направо ми идва да ги хвана за яките и да ги раздрусам, барабар и с онази егоистична лигла Доа. По-малката сестра реагира първосигнално, но е възможно после да се промени, тя е по с акъла си.
Продължавам да гледам с огромно възмущение, представям си как ще се ядосам като започнат гадостите с Нурсема. Broken Heart

# 131
Онче , Hug не гледам и не разбирам за ко иде реч ,но и модерните семейства правят простотии Joy За аман морала да не започвам там са лицемери.  Искам целуфан на НЧ няма ли една целувка тоя човек грехота е.

Клюки
Според турски блогъри Дилян Чичек и Мерт бившият на Афра се срещат. Запознал ги Кубилайчо. Не ми се вярва  ко е така ще са  любопитно чифте.

# 132
Онче, 😍 и аз не издържах и започнах с озвучка.
Липсват ми гласовете на актьорите, но открих и предимството да се концентрираш върху вечерята си, без да се налага да следиш буквичките. 😂 😀 😀

До средата съм, но за разлика от тебе не можах да се ядосам подобаващо, защото тези реакции са очаквани за мене.
Е, някак неубедителни са малките (особено синът на Омер), но все пак е нещо положително и искам поне това да не се променя.

Фатих ми е противен от първата минута и все по-зле става.
Доа как лесно я убедиха за прасенцата и тапетите 😉 , но ще я видя кога пак ще притича при майка си. 👿
Ами и Апо какъв лицемер е, хитро е оставил мръсната работа на жена си, а той после мъдро взема "правилното" решение. 🤢

Продължавам, очаква ме нещастната Нурсема. 😢

# 133
За Шербета
Обозначавм за какво пиша, защото не всеки го гледа. Blush Наистина съжалявам, че няма тема, да не пълня тази.

Пепелче Hug, приключих със серията, и фрага гледах. Broken Heart Както не може да ме докосне историята на главната млада двойка, така направо ми се плаче от съдбата на Умут и Нурсема.
Тия талибани наистина я омъжиха! И никой не се застъпи за нея, това е потресаващото! Само Доа предложи помощта си, тук малко ми мина недоволството от нея, ама не съвсем.
Братята на Нурсема, какви жестоки хора се оказаха! Край, вече не обичам Мустафа! За Пембето повече даже няма да говоря, няма такова падение. Това не е майка.Rage
И се вбесявам, че се оправдават за всичко с Аллах и му се молят да прости. То същото е ако беше Христос. Давай да правим жестоки неща и после да молим съответния бог да прости! Rage Ми то много лесно така! Аз ще смажа някой човек и после- ни лук яла, ни лук мирисала- Аллах ли, Христос ли, някой друг ли- прощавай и хоп- готова, чиста съм като сълза! Пфу, лицемерие и абсолютна липса на човечност и достойнство!
Между другото, разчитах на някой по адекватен да реагира, но не стана. Учудвам се, че Омер не забеляза нищо, вярно, че не е в течение, но не видя ли лицето на Нурсема? За Доа ясно- на нея самата Нурсема и каза да не прави нищо.
И женихът не беше особено щастлив обаче.
Съдейки по фрага, наистина никяхът се е състоял. Не знам след това какво може да се промени. Но ако сега започнат да изграждат някаква сюжетна линия, че Нурсема ще заобича мъжа си, край, зарязвам сериала.

# 134
За Шербета
Обозначавм за какво пиша, защото не всеки го гледа. Blush Наистина съжалявам, че няма тема, да не пълня тази.

Пепелче Hug, приключих със серията, и фрага гледах. Broken Heart Както не може да ме докосне историята на главната млада двойка, така направо ми се плаче от съдбата на Умут и Нурсема.
Тия талибани наистина я омъжиха! И никой не се застъпи за нея, това е потресаващото! Само Доа предложи помощта си, тук малко ми мина недоволството от нея, ама не съвсем.
Братята на Нурсема, какви жестоки хора се оказаха! Край, вече не обичам Мустафа! За Пембето повече даже няма да говоря, няма такова падение. Това не е майка.Rage
И се вбесявам, че се оправдават за всичко с Аллах и му се молят да прости. То същото е ако беше Христос. Давай да правим жестоки неща и после да молим съответния бог да прости! Rage Ми то много лесно така! Аз ще смажа някой човек и после- ни лук яла, ни лук мирисала- Аллах ли, Христос ли, някой друг ли- прощавай и хоп- готова, чиста съм като сълза! Пфу, лицемерие и абсолютна липса на човечност и достойнство!
Между другото, разчитах на някой по адекватен да реагира, но не стана. Учудвам се, че Омер не забеляза нищо, вярно, че не е в течение, но не видя ли лицето на Нурсема? За Доа ясно- на нея самата Нурсема и каза да не прави нищо.
И женихът не беше особено щастлив обаче.
Съдейки по фрага, наистина никяхът се е състоял. Не знам след това какво може да се промени. Но ако сега започнат да изграждат някаква сюжетна линия, че Нурсема ще заобича мъжа си, край, зарязвам сериала.
Доста ми е интересно как ще излязат от ситуацията сценаристите. Аз нямах надежда и за Омер, преди години и на него му се случило нещо подобно все пак, не е успял да се спаси, и сега нямаше какво да направи. Абе Пембето много отворена, но ми се ще снахите да и запечата едно хубаво устата. А Апо вече ме дразни с Алев. Иначе много вярващ, а непрестанно се върти около нея. Двуличници. Мустафа, горкия какво да направи Sad Мен много ме подразни Сонмез, едни трипове едни чудесии, уж модерна, а не престава да се дразни с Алев. Насъбрала съм на половината герои...

П.с. направи темичка, ако искаш oncee Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт