Турски филми и сериали - Обща тема - Тема 13

• 84 870
  • 726
  •   1
Отговори
# 135
Thank You, никога не съм правила тема.🙂

# 136
Добра вечер ,момичета! Hug

И аз реших да видя този Шербет.Последните седмици бяха доста мъчителни и   ми беше нужен малко позитивизъм...мъничка светлина в тунела ,за да продължим напред...дано и при комшиите Слънцето отново изгрее ...много болка ,много загубени души...надали ще забравят... Disappointed Relieved

Та...чакайки моя любимец, погледнах Шербета...там също има един убавец,според мен ,де...един стар познайник от Феникса...Фатих...опс ,там беше Хамит... JoyИзгледах първа серия с БГ ,а следващите на руски...е...тук таме с мишката...честно казано Доа ли е ,Дога ли е  не ми харесва ,ама нейсе... Другата снаха пък хептен...прилича ми на торба  с л....а...сори за израза...Не стига ,че  е грозна ,ами и злобна...а мъжа и...безгласна буква.
Не мога да ги разбера комшиите...толкова са фанатизирани на тема религия,че не мислят за последиците...
Нурсема най ми харесва от всички...милата тя...за момент си помислих да не направи някоя глупост от безсилие....а е толкова влюбена...Умут също....Не знам след този годеж, дали има някаква надежда или начин за промяна....той и жениха гледаше доста стрестнато ,като ,че ли и той не беше съгласен.
Доа ...май незнае какво иска,да малко в повечко и дойдоха порядките в новия и дом ,ама...бива ли така ,да ходи насам ,натам....Фатих...малко скрита лимонка....
Младежта ми хареса...Омер и Кавълджъм също...
Алев...не мога да я разбера още...малко на пеперудка ми прилича...Апо,както го наричате май ще згази лука...

И една новинка ,която много ме разочарова...ако е истина ,де....макари ,че дорде не видя с очите си ,не вярвам....

Нова любовна връзка събира Айча Туран и Умут Афирган  бивш на Туба Бююкюстюн и Серенай Саръкая и Фарах Зейнеп Абдулах 🆕😱🤔
Според турските блогъри Айча Айшин Туран и Умут Евирген са  започнали да се срещат...

Последна редакция: нд, 26 фев 2023, 22:55 от Svet_sz

# 137
  • София
Скрит текст:
Онче, 😍 нещастно момиче е Нурсема, но аз се надявам на щастлива развръзка.
Но за тъпата Доа няма шанс, докато е против майка си и докато не осъзнае грешката, която направи като се омъжи за този мъж. 👿
Подкрепям мнението ти, Пепелче! Hug Доа изобщо е глупав и безинтересен герой. Аз затова обръщам внимание повече на историята на Нурсема и на зрялата двойка- по-пълноценни са ми, по- жизнени.

Обаче да ви кажа, група, направо съм забравила имената на героите в сериалите. Grinning

Още малко новини. Сериалът на Нургюл "Прощално писмо" започва в понеделник. Много харесвам Нургюл и Селим Байрактар, обаче не харесвам две други актриси- младата Рабия Сойтюрк и Бену ...  Ама ще ги преглътна. Grinning

Скрит текст:
Тези ги харесвам. Blush

Младежът игра преди време в един силно пропаганден филм на Боздаг, но иначе е симпатяга. Blush
И аз смятам да му дам шанс. Хареса ми тийзъра, сега видях случайно и фраг.

# 138
Добра вечер ,момичета! Hug

И аз реших да видя този Шербет.Последните седмици бяха доста мъчителни и   ми беше нужен малко позитивизъм...мъничка светлина в тунела ,за да продължим напред...дано и при комшиите Слънцето отново изгрее ...много болка ,много загубени души...надали ще забравят... Disappointed Relieved

Та...чакайки моя любимец, погледнах Шербета...там също има един убавец,според мен ,де...един стар познайник от Феникса...Фатих...опс ,там беше Хамит... JoyИзгледах първа серия с БГ ,а следващите на руски...е...тук таме с мишката...честно казано Доа ли е ,Дога ли е  не ми харесва ,ама нейсе... Другата снаха пък хептен...прилича ми на торба  с л....а...сори за израза...Не стига ,че  е грозна ,ами и злобна...а мъжа и...безгласна буква.
Не мога да ги разбера комшиите...толкова са фанатизирани на тема религия,че не мислят за последиците...
Нурсема най ми харесва от всички...милата тя...за момент си помислих да не направи някоя глупост от безсилие....а е толкова влюбена...Умут също....Не знам след този годеж, дали има някаква надежда или начин за промяна....той и жениха гледаше доста стрестнато ,като ,че ли и той не беше съгласен.
Доа ...май незнае какво иска,да малко в повечко и дойдоха порядките в новия и дом ,ама...бива ли така ,да ходи насам ,натам....Фатих...малко скрита лимонка....
Младежта ми хареса...Омер и Кавълджъм също...
Алев...не мога да я разбера още...малко на пиперудка ми прилича...Апо,както го наричате май ще згази лука...

И една новинка ,която много ме разочарова...ако е истина ,де....макари ,че дорде не видя с очите си ,не вярвам....

Нова любовна връзка събира Айча Туран и Умут Афирган  бивш на Туба Бююкюстюн и Серенай Саръкая и Фарах Зейнеп Абдулах 🆕😱🤔
Според турските блогъри Айча Айшин Туран и Умут Евирген са  започнали да се срещат...

Тя не само не знае какво иска, но и най-лицемерно обвини майка си. Голяма лигла, прилича на баща си Simple Smile Малката е сладурка, но не я искам със сина на Омер. Много ще ми дойдат с връзките с това семейство.

# 139

Свети и аз, вчера видях тази новина, но не посмях да я постна в темата за Айча, че си патя доста от една друга тема.....когато, пиша истини...🤣🤣🤣
Ама, този Умут - голям ....любовник, бе....бая ги е пообиколил....Дано е само слух за Айча....

И аз чакам с нетърпение Прощално писмо с  Нюргюл и Селим Байрактар - Харесвам ги и двамата.
Тези дни си пуснах малко преговор и на Гюлпери....много хубав сериал ми е....Та, сега забелязах, че режисьор е и така преВФаленият Джем Карджъ.....майтапа настрана,  но човекът си разбира от работата...

# 140
Фенчетата на Шербета да се съберем на по кафе/чай тук:

https://www.bg-mamma.com/?topic=1529290.new#new

# 141
Джем Карджъ и аз го харесвам . Радвам се че любимца работи с него в Терзи . Купонджия и интересна личност .
За Айча и Лабумски дано е измислица .  Какво му харесват на този ?!  Не е читав .  

Буура се е развел тихомълком . Това е живота , след като не могат повече заедно по добре така ще си делят грижите за детето .  Харесвам го като актьор талантлив е определено .

Цитат
Известният актьор Буура Гюлсой и съпругата му Нилюфер Гурбуз обявиха развод. Двойка, която е женена от 5 години, реши да се разведе по приятелски начин, на едно съдебно заседание. Припомняме, че двойката има син на име Джем, който ще навърши 4 години през април.

Въпреки факта, че двойката продължава да живее в една и съща къща, те не са заедно от дълго време, всеки живее свой собствен живот. Двойката не успя да спаси брака си поради разногласия, но ще продължат да поддържат приятелски отношения в името на сина си. По-рано Бугра призна, че Нилюфер е прекрасен човек. Самият той е доста депресивен и скучен, често изпада в дълбока депресия, което разстройва жена му.

Цитат
Феновете на двата турски футболни клуба Бешикташ и Анталия Спорт решиха да изразят подкрепата си към децата, пострадали от земетресенията, като хвърляха меки играчки на терена. Тази промоция се състоя по време на мач между двата отбора. За да помогнат на пострадалите деца, феновете събраха много плюшени играчки, които в крайна сметка бяха хвърлени на терена по време на мача.

Последна редакция: пн, 27 фев 2023, 17:16 от femmi2

# 142
ThankYou, много благодаря за темата за Шербета! Blush
Така освен че ще бърборим без да пълним общата тема, може някой да намери групата. Blush Така харесвах, когато преди години темите бяха за конкретен проект, сега е голяма какафония.
Много хубав анонс си направила! Hug Аз съм точно от тия, дето искат да ударят с някое сабо Пембето. Joy

# 143

Свети и аз, вчера видях тази новина, но не посмях да я постна в темата за Айча, че си патя доста от една друга тема.....когато, пиша истини...🤣🤣🤣
Ама, този Умут - голям ....любовник, бе....бая ги е пообиколил....Дано е само слух за Айча....

И аз чакам с нетърпение Прощално писмо с  Нюргюл и Селим Байрактар - Харесвам ги и двамата.
Тези дни си пуснах малко преговор и на Гюлпери....много хубав сериал ми е....Та, сега забелязах, че режисьор е и така преВФаленият Джем Карджъ.....майтапа настрана,  но човекът си разбира от работата...

Стели,аз още вчера я постнах в нашата тема,тъй ,че споко...и друг път, хич не се притеснявай...поствай смело...Hands Plus1Grinning

А...за Писмото...хм...Нургюлката много я харесвах ,но откакто стана патакламата с Ерко ,не щЪ да я видя... Joy
Селим не е лош,добре се справи във Феникса,но ...цъ...ще го пропусна това Писмо... Wink

# 144

И аз чакам с нетърпение Прощално писмо с  Нюргюл и Селим Байрактар - Харесвам ги и двамата.
Тези дни си пуснах малко преговор и на Гюлпери....много хубав сериал ми е....Та, сега забелязах, че режисьор е и така преВФаленият Джем Карджъ.....майтапа настрана,  но човекът си разбира от работата...

Стели,аз още вчера я постнах в нашата тема,тъй ,че споко...и друг път, хич не се притеснявай...поствай смело...Hands Plus1Grinning

А...за Писмото...хм...Нургюлката много я харесвах ,но откакто стана патакламата с Ерко ,не щЪ да я видя... Joy
Селим не е лош,добре се справи във Феникса,но ...цъ...ще го пропусна това Писмо... Wink

Свети, не знам за каква "патаклама" с Еркан е ставало на въпрос....аз дълги години надничах в сериалите, но преди не съм и чела...Но, Нюргюл си я харесвам още с Любов и наказание....след това и в Счупени парчета.....но в Гюлпери ми се затвърди....
Тези дни, го карам на преговори....и Гюлпери още повече наблегнах и на сценарският и режисьорски екип.....Е, на трети епизод съм вече и съм в еуфория..невероятен сериал Е.
Този.....режисьор, изглежда и си пада по големите, каменни Къщя и тайните в тях....За сега добре му се получава...
Да не говорим и за сценарист, като Сема Ергеконен....

# 145
Привет! Hug Да се изкажа. Трудно влизам в ритъм, те всички започнаха изведнъж, а аз както съм ги подкарала всички да гледам-голямо сито ще пада. Joy Щях да гледам днес "Присъда", ама се спрях на "Его", определено ме закова, за сега. Изпуснах и онлайна на "Писмото", ще го погледна. Аз харесвам Нургюл, професионалистка е, а и тези дни си преповторих "Любов и наказание". За проблема с Еркан не я виня. Тя е дама- професионалист, не може един алкохолик да я обижда (че искала да се целува). Ами вижте само нагласените снимки от "Парампарча" и ги сравнете с тези от "Любов и наказание". Направо -"Боровинков шербет'! Joy

# 146
Може ли превода на руски на Счупени парчета и Гюлпери /имената на сериалите/, за да ги намеря в руския сайт.

# 147
Може ли превода на руски на Счупени парчета и Гюлпери /имената на сериалите/, за да ги намеря в руския сайт.

За Гюлпери - влизате в Гугъл и изписвате  Гюлпери - еп.1, бг.суб.
За предпочитане е гледане  във Vbox 7

https://www.vbox7.com/play:68d61d5d64

Последна редакция: пн, 27 фев 2023, 21:48 от Stella2021

# 148
Счупени парчета-https://turkru.tv/vdrebezgi/, "Гюлпери"-https://turkru.tv/gyulperi/

# 149

СЧУПЕНИ ПАРЧЕТА                (ТВОЯТ МОЙ ЖИВОТ)

Сериите с бг. аудио: https://vk.com/videos254735307?section=album_7

Общи условия

Активация на акаунт