Изгледах първа серия с БГ ,а следващите на руски...е...тук таме с мишката...честно казано Доа ли е ,Дога ли е не ми харесва ,ама нейсе... Другата снаха пък хептен...прилича ми на торба с л....а...сори за израза...Не стига ,че е грозна ,ами и злобна...а мъжа и...безгласна буква.
Доа изобщо е глупав и безинтересен герой. Аз затова обръщам внимание повече на историята на Нурсема и на зрялата двойка- по-пълноценни са ми, по- жизнени. 

Изгледах първа серия с БГ ,а следващите на руски...е...тук таме с мишката...честно казано Доа ли е ,Дога ли е не ми харесва ,ама нейсе... Другата снаха пък хептен...прилича ми на торба с л....а...сори за израза...Не стига ,че е грозна ,ами и злобна...а мъжа и...безгласна буква.
Малката е сладурка, но не я искам със сина на Омер. Много ще ми дойдат с връзките с това семейство. 

Така харесвах, когато преди години темите бяха за конкретен проект, сега е голяма какафония.
Аз съм точно от тия, дето искат да ударят с някое сабо Пембето.

Да се изкажа. Трудно влизам в ритъм, те всички започнаха изведнъж, а аз както съм ги подкарала всички да гледам-голямо сито ще пада.
Щях да гледам днес "Присъда", ама се спрях на "Его", определено ме закова, за сега. Изпуснах и онлайна на "Писмото", ще го погледна. Аз харесвам Нургюл, професионалистка е, а и тези дни си преповторих "Любов и наказание". За проблема с Еркан не я виня. Тя е дама- професионалист, не може един алкохолик да я обижда (че искала да се целува). Ами вижте само нагласените снимки от "Парампарча" и ги сравнете с тези от "Любов и наказание". Направо -"Боровинков шербет'!
Препоръчани теми