Турски филми и сериали - Обща тема - Тема 13

• 84 837
  • 726
  •   1
Отговори
# 180
Момичета ,идвам да ви споделя за един много забавен сериал ....На фона на всичките драми дето гледам имах нужда от нещо леко...
 Отново любов се казва сериалчето и е много, ама много свежо.Такова нещо ми се гледа- леко, комично,романтично.... Героите всеки с характер и душа  Музиката пък е  невероятна...та с две думи,който иска да се отърси от напрежение, това е точното сериалче ...

В момента го гледам,заради Йозге го загледах, лек и забавен ми е за момента,дано не ме отегчи в последствие,че така си бях загледала Красивата селянка и се отказах, защото ми омръзнаха едни и същи истории.

# 181
Офтопик- Пепелче, къде да ги намеря тези Три бора?

"Отново любов" е чуден сериал! Аз не го догледах, но проблемът е в мен, не в сериала. Grinning Смяла съм се от душа, много готин сериал наистина. Blush

# 182
Онче, 😍 за боровете:

Скрит текст:
във filmisub.com с търсачката - Three pines

И малкото Шербетче. 😂

Последна редакция: пт, 03 мар 2023, 16:52 от pepel_ot_rozi

# 183
Първият тийзър на новия сериал на Star TV "Сто години чудеса" с Биркан Сокулу и Ебру Шахин
https://www.youtube.com/watch?v=RRW10IzAZ4M

ето го талисманчето ни.  Като класното вино е отлежалало Баръш Калъч.  Талант , красота, харизма и елегантност. Като всеки е разтревожен но се стремят да работят и помагат на хората.
Цитат
Звездата на Cranberry Sherbet Barış Kılıç наскоро посети ресторант в  Бебек  и сподели мислите си за настоящата ситуация в Турция. В светлината на последните земетресения в страната, Кълъч отбеляза, че целият екип на сериала преминава през трудни времена, но се опитват да продължат да работят и да помагат на пострадалите.

Актьорът изрази загрижеността си за това как обществото днес се отнася един към друг в социалните мрежи. Съществува проблемът с онлайн линчуването и известни хора, които стават мишена по време на природни бедствия.

Освен това актьорът призна, че е нервен от евентуално земетресение в Истанбул и че той и семейството му вече са взели предпазни мерки и са готови за всякакви сценарии. Калъч подчерта, че сега е много важно всички хора да вземат необходимите предпазни мерки и да се подготвят за възможни извънредни ситуации, тъй като животът на хората е най-важен.

Турските сериали превземат и Бразилия . Гледала съм бразилски серали , готини са и актьорите са добри и талантливи .  
Цитат
Страхотна новина за феновете на турските сериали в Бразилия! Най-голямата местна дигитална платформа GloboPlay обявява добавянето на шест турски сериала към своя арсенал от март. И това не е всичко – през годината в платформата ще бъдат достъпни сериали като Марашанец, Мистър Грешен и  Имало едно време в Чукурова, Игра на съдбата ми и Вятърничав и Леке.

Турски звезди, които се събраха, за да помогнат за лекуването на рани след земетресението, се завръщат на сцената, за да продължат да оказват подкрепа. Приходите от възобновените концерти ще бъдат използвани за благотворителност на пострадалите от земетресението.

# 184
Еха, дочакахме първия трейлър на "Сто години чудеса" /или както се казваше преди- "Лавандулово имение"/ Heart Eyes
Качеството си личи. Hands Clap
Ето го с български субтитри в групата Askim. Благодарности за превода! Flowers Hibiscus

https://vk.com/club101119462?w=wall-101119462_38817

Фентъзи, драма  и романтика- супер! Heart Eyes

# 185
Еха, дочакахме първия трейлър на "Сто години чудеса" /или както се казваше преди- "Лавандулово имение"/ Heart Eyes
Качеството си личи. Hands Clap
Ето го с български субтитри в групата Askim. Благодарности за превода! Flowers Hibiscus

https://vk.com/club101119462?w=wall-101119462_38817

Фентъзи, драма  и романтика- супер! Heart Eyes

Значииии, този Биркан ми е много на сърце ❤ Приятно гледане на всички, които ще го следят!

# 186
Не съм чела за този сериал, може да бъде интересен
СИНЬО ИЗГНАНИЕ Maviye Sürgün - първи трейлър бг.суб.

Вие знаете ли нещо?

Последна редакция: сб, 04 мар 2023, 14:48 от Dimeto_M

# 187
Диме, при мен поне не се отваря линка. Но помня, че прочетох да този сериал-  мисля, че го снимат за публиката на някоя от южноамериканските страни, забравих коя. Не го следя, защото не харесвам и двамата актьори в главните роли.

# 188
Момичета, има бг превод на Казвам се Фарах.
Само заради играта на Демет и Енгин си заслужава да погледнете поне първите петнайстина минути. 😂
На мене 1 еп. ми хареса, но аз съм фен на актьорите и ми е простен малко субективизъм. 😂

За любопитните ето и линкове (надявам се да не се приеме като кражба от друга тема😂).
https://bg-mam.ma/p/1515054/46097192

# 189
Инфо за Джансу Дере . Наистина изплаши феновете си имаше и фалшиви новини .  

Цитат
Джансу Дере, която известно време не даваше никакви признаци на живот и също не даваше публични изявления по време на трагедията, изплаши феновете си. Бирсен Алтунташ се свърза с актрисата по телефона и тя каза, че има здравословни проблеми. Джансу нарани сериозно крака си при инцидент в дома си и не излиза от дома си, докато не се възстанови.

Актрисата призна, че не би искала да притеснява никого. Тя не е човек, който използва прекалено много социалните медии. Освен това тя иска да използва Instagram като албум за забавните си моменти.

Като първата жена звезда, подписана от Disney Plus в Турция, журналистката Cansu Dere ще играе роля в сериала на Onur Saylak Personality, създаден за платформата Disney Plus и след това ще обмисли предложения за нов сезон.

Онче , нали харесваш Емре бей от македонското девойче .  Младежа е подписал договор за реклама на марката дрехи Хетимоглу

Сериала стогодишно чудо е сниман на остров Гокчеада . Рай е там в егейско море тихо и спокойно . Не е лесно с транспорта .  В Темата на Терзи имаме съфорумка, която от 10 години пракарва ваканцийте си там  и ни разказва . Може и Чачи да срещне . Има голям шанс . Обича такива места и обикаля с яхтата . Пожелавам и го от сърце и ще го разцелува от мен ако не загуби ума и дума .
Биркан и Ебрушка са сладури и си подхождат визуално . Дано е с повече романтика сериала.

Наздраве с талисманчитата ни . Общи снимки Heart Eyes
Каква харизма и усмивки. Heart Eyes

Какво ли прави ашкъмчето , дано е добре . И ние се притесняваме искаме да му видим очите . Невидим е никой не го улавя.

2015 година  Чаатай и Хазалджъм и Баръш Калъч заедно със съпругата си на сватбата на дъщерята на Фатих  Аксой  - Диренч Аксой.
СЕЛФИТО НА ГОДИНАТА

Хазалка и Арас в Марал. Така и не загледах сериала.

Последна редакция: сб, 04 мар 2023, 17:30 от femmi2

# 190
Феми, благодаря Hug, да, харесах Емре Бей в "Балканска приспивна".  Добра новина за него, но за нас ще е по-добра, ако е за нов проект. Blush
Между другото така ми допаднаха като двойка с Мерих Йозтюрк, че сега не мога да я възприема с новия и партньор Керемджим. Проблемът не е в Керемджим, просто за мен тя е все още Йованка от Скопие. Blush Много хубава двойка бяха с Емре.
И още нещо- правилно казват, че не трябва веднага да се започва друг сериал. Трябва зрителите малко да се отдалечат от предишната роля на актьора.
Ох, обхвана ме носталгия по добрия топъл сериал. Relaxed Пускам за душата първата среща на Ертан и Йованка на фона на добре позната музика. Blush

Дано го купят нашите хора сериалчето!

# 191
  • София
Инфо за Джансу Дере . Наистина изплаши феновете си имаше и фалшиви новини .  

Цитат
Джансу Дере, която известно време не даваше никакви признаци на живот и също не даваше публични изявления по време на трагедията, изплаши феновете си. Бирсен Алтунташ се свърза с актрисата по телефона и тя каза, че има здравословни проблеми. Джансу нарани сериозно крака си при инцидент в дома си и не излиза от дома си, докато не се възстанови.

Актрисата призна, че не би искала да притеснява никого. Тя не е човек, който използва прекалено много социалните медии. Освен това тя иска да използва Instagram като албум за забавните си моменти.

Като първата жена звезда, подписана от Disney Plus в Турция, журналистката Cansu Dere ще играе роля в сериала на Onur Saylak Personality, създаден за платформата Disney Plus и след това ще обмисли предложения за нов сезон.

Онче , нали харесваш Емре бей от македонското девойче .  Младежа е подписал договор за реклама на марката дрехи Хетимоглу

Сериала стогодишно чудо е сниман на остров Гокчеада . Рай е там в егейско море тихо и спокойно . Не е лесно с транспорта .  В Темата на Терзи имаме съфорумка, която от 10 години пракарва ваканцийте си там  и ни разказва . Може и Чачи да срещне . Има голям шанс . Обича такива места и обикаля с яхтата . Пожелавам и го от сърце и ще го разцелува от мен ако не загуби ума и дума .
Биркан и Ебрушка са сладури и си подхождат визуално . Дано е с повече романтика сериала .

Наздраве с талисманчитата ни . Общи снимки Heart Eyes
Каква харизма и усмивки. Heart Eyes

Какво ли прави ашкъмчето , дано е добре . И ни е се притесняваме искаме да му видим очите .  Невидим е никой не го улавя .

2015 година  Чаатай и Хазалджъм и Баръш Калъч заедно със съпругата си на сватбата на дъщерята на Фатих  Аксой  - Диренч Аксой.
СЕЛФИТО НА ГОДИНАТА

Хазалка и Арас в Марал . Така и не загледах сериала.

Феми, зарадваме с новината за Джансу. Дано бързо отшумяват проблемите с крака й, но най-хубавото е, че е жива и не е пострадала от земетресението. Аз също се бях разтревожила.
Феми, аз също съм била на остров Гьокчеада -  острова на ветровете. Много е близо до Дарданелите, а и до гръцкия остров Самотраки. Красив остров и имаш чувството, че си се преселил в 18-19 - ти век. Храната невероятно вкусна. Много кози и неповторимо козе сирене. Най-характерно за острова е непрекъснатите ветрове, поради което се посещава от запалени сърфисти. Чачи да не би да е сърфист?.

# 192
Нинче Kissing Heart
Може и сърф да се е научил ,толкоз е потаен че нищо не ни показва.
Не обича шумни места и да го разпознават.
Нали е запален рибар лови рибка в чисти води.
Обича да се гмурка надълбоко. Като делфинче е. Heart Eyes
Бившата кой ли шаран ще улови сигурно по богат и от Чаго  не и красив и талантлив.
Добре се отърва.  Беше ми заседнало, като камък. Това не значи да не внимава. Ще го пазим.

Последна редакция: сб, 04 мар 2023, 21:08 от femmi2

# 193
Каан Ялчън ще участва в “Алпарслан”.

# 194
Здравейте, включвам се директно при вас за да питам вие гледате ли EGO (Erkege Güven Olmaz) с Алперен Дуймаз?
Ако да, какво мислите за сериала? 🧘

Общи условия

Активация на акаунт