И понеже не помня на колко хора вече е НЧ, но са доста май, та е неудобно изведнъж да стане и МЧ /мой/. Добре дошла!Много добре помня кога и как съм гледала "1001 нощ", покрай него прописах във форума Романтични сериали. Непременно изгледай сериала докрая, другите няма да избягат, а и след време ще го оцениш още повече, защото не само е първият, който разнесе славата на турските сериали по света. Като спомен ще ти остане емоцията именно от романтичен сериал - не комедия, не драма.
Аз сега гледам новия "Йомер" - еп. 5 и спрях, почивка след първия един час. Толкова много нещастни хора... даже появата на годеницата Сюрейя не внася светлина. Има още една излъчена серия, изостанах, защото няколко дни се колебах дали да продължа. Много хубаво е заснет, играта на всички е
, но вместо да не ти се иска да спреш, когато гледаш нещо завладяващо... дотежа ми от съществуването на хора от далечен и чужд за мен свят.
играли са и двамата заедно.
1001 нощ. Много се забавлявам, защото всички актьори са съвсем естествени, жените ходят на работа без да са облечени като дефилиращи с вечерно облекло или такова за бар. Няма размазване на алкохол, макри на автомобили, кръв.
До май юни го открих в Интернет и го изгледах до край. И срещам един ден една позната от БГ турците и като и казах, че гледам "1001 нощи", тя ми вика " Оооо в Турция има много и по хубави сериали. Не и повярвах, но и в това греших, защото по това време е започнал "Любов и наказание", "Езел" и много други. От тогава потънах в тези сериали и още не мога да изплувам. Не смея да преброя колко гледам в момента, защото са повече от 12, което ми беше рекорд.