Турски филми и сериали - Обща тема - Тема 13

• 83 705
  • 726
  •   1
Отговори
# 480
Наистина е смела след тази новина .

Шокрю ще прави бизнес . Освен в тактите не се е снимал след това никъде или ?

Şükrü Ozyıldız и Büşra Jebe бяха забелязани в квартал Етилер, където имаха бизнес среща. Актьорът каза пред репортери, че планират да правят съвместен бизнес и се уговориха за следваща среща, след което се отправиха към друг ресторант, който беше само на няколко крачки от предишното място.

# 481
Мюдже и аз я харесвам , освен в Кирилик ашка не съм я гледала другаде.
Цитат
Мюдже е Узман даде интервю за Gardırop Magazin: „Намирам се в прекрасен период от живота. Чувствам се по-зряла, спокойна и осъзната. Имам по-голям опит във всички области на живота. Според мен най-красивото нещо в израстването е че ставаме по-зрели

Отзиви за Гюлджето - така ще му викам накратко на Гюлджемал . Ако сте го гледали старта разкажете .
Рейта е около три процента .

Участвала е и в Мафията не може да управлява света, Великолепният век, Момичето, което обичах, Войник, 20 минути, Всичко за брака.

# 482
Коя роля изпълняваше във "Всичко за брака"?

# 483

Епизодична - 23 и 24 серия - Ясемин Йоздемирлер

https://www.youtube.com/watch?v=HPQejthvRWk

Последна редакция: пт, 07 апр 2023, 16:32 от Marie 🎬📚🗺️

# 484
Оооо, вярно, че е участвала Мюдже във "Великолепният век". Heart Eyes Не се сещам каква беше ролята и, но лицето и си го спомних там. Все пак ми е първият турски сериал, исторически за мен, така да се каже. Grinning

И аз чакам впечатления за "Гюлджемал".
Нещо чува ли се вече за някой летен сериал?

# 485

Епизодична - 23 и 24 серия - Ясемин Йоздемирлер

https://www.youtube.com/watch?v=HPQejthvRWk
Благодаря, изобщо не помня този казус във филма, даже сега, гледайки Шербета, се чудех от къде ми е познат Бурак Калъч /ако не бъркам името му/. Ами при толкова много сериални маратони, скачайки от един на друг, от гледаните по-стари, само ми остава някакъв фон в главата и "да", добър беше, или обратното.

# 486
Баръш Кълъч е участвал в Огледален свят, Сезони на любовта, Войната на розите, Забранената ябълка и Всичко за брака.

# 487

И аз чакам впечатления за "Гюлджемал".

Hug Аз го гледах, но се въздържам от коментар. Прекалено много от "Вятърничав", но ще видим по нататък. Head Band Само да добавя, в момента гледам "Рибарче", и се чудя, как RТUК търпи това недоразумение, където непрекъснато се показва насилие над жени, а наказва 'Шербета" ? Fearful

Последна редакция: пт, 07 апр 2023, 21:48 от pipilota65

# 488
Пипилота, благодаря за Гюлджемал.Hug
За РТЮК- както вече за всички е ясно, зорът им с Шербета е друг- показва лицемерието на някои традиционни семейства. И това съвсем не се харесва на ердоганистите.

Момичета, само аз гледам "Жар птици", нали? Ако знаете колко качествен сериал е. Да, не е лек, но има надежда в него- въпреки че темата е за вече порасналите деца на улицата. Но битката срещу трафикантите е вдъхновяваща, отношенията между порасналите вече деца са по-силни и всеотдайни от някои истински семейства. А любовта е неумела, неловка, но много чиста и красива.

И музиката- още първата серия ми хареса, а на мен това много ми влияе за всеки филм или сериал, независимо турски или друг. Blue Heart Пускам два клипа в скоби.Blush
Скрит текст:

Още нещо да  кажа, хубаво е много според мен. Но е абсолютно Sign Triangular Flag On Postофтопик, не е по темата, не е за турски сериал. Не мога обаче да се сдържа да не споделя в тази толкова готина група. Heart Eyes Пък и нали си бърборим тук. Smiley
Скрит текст:
Излезе трейлърът на 5 серия на Индиана Джоунс. Tada Легендарният археолог е вече отдавна пенсионер, но е все така боен. Hands Muscle Много му се зарадвах, чакаме го през юни. Notes

Ето го трейлъра с дядо Джоунс. Nature Zap

# 489
Здравейте! Ако може малко помощ. Загледах ЕГО и много ми хареса, но след трети епизод никъде не намирам следващите с български субтитри. Знаете ли дали се превежда и къде се качват сериите?
Благодаря!

# 490
Хайде на НЧ! ❤️ Граби, народе!😂 😀 😀

И фрагмана го промотират с дата 14.04.- ха дано не им се получи на лицемерните ердоганисти! 💀☠️
Впрочем сем. Ердоганови щастливо рекламират турския електромобил Тог.
Г-жата, цялата в бяло и излъчваща богатство, но също като Пембе омотана в шалове и забрадки 👿, е дори по-отвратителна от мъжа си с "благата" си усмивка. 🤢
Но под снимката им в ИГ коментарите са смазващи -
вълна от възмутени хора от тази нагла демонстрация на благополучие и охолство в момент, когато животът и там стана много труден.
Мед ми капна на сърцето. 😂

Снощи гледах Гюлджемал, но с изключение на Мурат Юналмъш 😉 😜 друго интересно не видях.
Направо си ми беше скучно и това , че не беше ясно героят му къде е бил и какво е правил през годините "преди филма" ме дразнеше.
Въобще има някакви загадки, но мисля да разбера тук, от вас какви са. 😂

Последна редакция: сб, 08 апр 2023, 10:08 от pepel_ot_rozi

# 491

Рекламлар с Таркан за Дисни - Турция

Алпи и сладкото кученце Heart Eyes

НЧ го грабвам и нема го върна Joy

Ново от Хазалушка .
Картина на изкуството .Gift Heart
И Бог създаде жената , как и приляга тази фраза . Sparkling Heart
Какви очииии .Green Heart:green_heart: Грима на Ланкоме е перфе .  Качествено е при тях, но е солено като цени , особено парфюмите .

Съобщава се, че зрителите няма да могат да се насладят на новия епизод на турския сериал "Крупие / Çöp Adam" следващата седмица. Причината за това е предаването на футболен мач, което е предвидено за същия час.

Аман психоложката с предаване .   Известност и богатство заради продазбите от правата по книгите й .
 Не бих и се доверила ко имам нужда.
Известният психиатър д-р. Гюлсерен Будайджъоглу се готви да излезе на екран, за да разрешава психични проблеми и да хвърля светлина върху проблемите. Budaıcıoğlu ще отговаря на въпросите на публиката, които достигат до него чрез линията за гласова помощ, която предстои да бъде установена, а публиката ще разказва на известния психиатър за своите преживявания и проблеми и ще търси решение за ситуацията си.

Слушам те с Гюлсерен Будайджъоглу, която се готви да излезе на екран с идеята, че „неприятностите намаляват, докато споделяш, щастието се увеличава, докато споделяш“; Това ще бъде карта на живота, която ще хвърли светлина върху нашия духовен свят и ще ни подкрепи в борбата с трудностите на живота.
„Д-р. Слушам те с Гюлсерен Будайджъоглу“ ще бъде по Star в събота, 8 април от 12:00 часа.

Последна редакция: сб, 08 апр 2023, 16:01 от femmi2

# 492
Здравейте!
Много сериал, много обърквация....😃😍👌
 Хайде, да си пусна няколко снимки - ей, така за разкош....👍🌹

..........
Е, ВЧ  и аз го долюбвам, но не се  изявявам...

Последна редакция: нд, 09 апр 2023, 00:46 от Stella2021

# 493
# 494
Здравейте мили дружки:hugs:

Ръководството на канал Д се е събрало да решава кои сериали ще имат нов сезон и кои са под въпрос.
Присъда продължава доволни са от рейтингите и успеха. ( Разводнят ли сериалите не е добре. Сема колкото и качествено да пише не е лесно да се задържи интереса.)
Три сестри също е със зелена светлина. Снимат в Айвалък. Много е красиво там.
За писмото и Кралица каквото цар рейт определи.

В момента от сериалите следя чудото.
Онче , Инди ми е любимият археолог. Изгледала съм всичко по много пъти. С кеф ще гледам и новото. Остарял е актьора, но е от най добрите.

Последна редакция: нд, 09 апр 2023, 21:06 от femmi2

Общи условия

Активация на акаунт