Турски филми и сериали - Обща тема - Тема 13

• 83 726
  • 726
  •   1
Отговори
# 465
Някой,който гледа Его да ми каже какво точно иска Ерхан,защото явно аз съм много зле,че не разбирам действията му.
И да попитам феновете на Алперен-той винаги ли с тази дикция и този тембър играе ролите си?
Не съм го гледала до сега,много ми е симпатичен,но,ако е така хич няма и да го загледам другаде
Алперен е като хамелеон, въплъщава се в образите си напълно - с дикция, с начина на говорене, с държанието. Гледай "Son Yaz" (Последно лято) няма да се разочароваш, ще ти стане любим. 😁

# 466

Алперен е като хамелеон, въплъщава се в образите си напълно - с дикция, с начина на говорене, с държанието. Гледай "Son Yaz" (Последно лято) няма да се разочароваш, ще ти стане любим. 😁

+1 И аз препоръчвам Последно лято. Там го гледах Алперен и много ми хареса. Изобщо и сериалът си е много добър! 👍

# 467
Участвал в също и в Ямата, Бодрумска приказка, Малки сладки лъжкини, Горчива любов, Когато мъжът обича.

# 468
Участвал в също и в Ямата, Бодрумска приказка, Малки сладки лъжкини, Горчива любов, Когато мъжът обича.

mimchyyy9 - не съм го гледала другаде, освен в Последно лято, но наистина ми хареса.
Канех се да го загледам и в Его, но все още не мога да намеря "отворен прозорец" и за него...👍

# 469
Снощи се състоя преспрожекцията на филма "Ах, Белинда" със Серкан Чайолу и Неслихан Атагюл, който ще бъде пуснат в Netflix в петък 7 април .

тийзъра на филма

# 470
"Сблъсък" и "Мразовито" - отново с Алперен.
Като в "Сблъсък" отново е двойка с Мелиса Памук, както в "Его".

# 471
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
И аз харесвам Алперен и съм го гледала почти във всичките му роли. В Ямата беше най-шантавата му роля - игра смахнат, откачен и вманиачен мафиот и го направи страхотно. А Бодрумска приказка е един от най-симпатичните турски сериали, който въобще не прилича на турски сериал.

Да ви кажа, че изгледах наличните два епизода на Кралицата и много ми харесва до тук. Ха дано не го изкофтят като преместиха действието на село.
Бурджу е страхотна, но Гьокхан, когото харесвах преди, хич не ми допада тук. Може би заради персонажа му.
Изглежда, че ще се заформи някаква интрига с адвоката. А блудната снаха много ме дразни.

# 472

Цитат
Озге Озпиринджи и Бурак Ямантюрк бяха забелязани с 16-месечната си дъщеря Мерджан . След излизането си от ресторанта двойката даде кратко интервю за турската преса.

Онзи ден Озге отпразнува 37-ия си рожден ден на парти, на което беше заобиколена от близки приятели, включително Kıvanç Tatlıtug Birkan Sokullu, Umut Evirgen. На въпрос за празника тя отговори: „Беше много хубав рожден ден. Отдавна не сме се забавлявали толкова много. Прекарахме страхотно. Благодарна съм на всички, които дойдоха. Беше голямо щастие за да бъдем заедно."

Йозге разказа и за плановете си, като разкри, че е подписала договор за заснемане на сериал с дигитална платформа. Тя отбеляза, че към момента няма конкретна информация за проекта, но скоро всичко ще стане ясно.

Историческия Барбарос Хардеин и Живота такъв, какъвто е с финал в края на сезона. Барбарос на 20 епизод и другия проект на 40 - 41 епизод .

# 473
Момичето на прозореца приключва в края на този сезон. Няма да има нов сезон наесен.

# 474

Тази вечер е премиерата на Гюлджемал. Успех !

НЧ . Перфе !:kiss:

https://twitter.com/Tinzirella/status/1643754885966602241?s=20
гостувал е в предаване

Уаууууу Хазалджъм за Ланкоме от новата реклама и презентация.  Прелестна , разкошна красавица  Най добрият модел на Ланкоме марката.

Дъхът ми спря:flushed: . Кралица е ! Никой мъж няма да и устои. Ако го направи нема вкус или е жИлезен.Joy  
Sparkling HeartFlowers Cherry BlossomGreen HeartHands Nail CareHands Nail Care

https://twitter.com/Ulusoy222/status/1643935677812178944

Последна редакция: чт, 06 апр 2023, 20:03 от femmi2

# 475
Момичета, това дали е вярно?
Доколкото си преведох автоматибно става реч за финал на Момичето на прозореца  и Присъда
Обаче, в коментарите и в снимките е Шербета. Пишат ,че това е фалшива новина , ама...

https://damenmode.style/genel/sevilen-dizi-finali/attachment/339 … yiniz%20%3E%3E%3E

Последна редакция: пт, 07 апр 2023, 03:19 от Dimeto_M

# 476
  • Кърджали
Поне за Присъда знам че официално решение няма..Идеята беше този сезон да е финален, но се говори че Канал Д водят преговори за трети сезон. Но няма взето решение все още (или и да има няма да кажат там докато не мине периода със шесте месеца по-късно в сериала, че иначе ще убият тръпката)
За другите два сериала не знам. Но Шербета предполагам ще има втори сезон. Успешен е, говори се за него, гледа се. Няма логика да не го продължат.
За момичето май се говореше че този сезон ще приключи, но официално решение няма също.

Последна редакция: пт, 07 апр 2023, 08:03 от Aлекcандрa

# 477
За Шербета: Въпреки половинчатите новини на Бирсен, че сериала се е спасил от глобата и спирането му за 5 седмици, все още не е взето окончателно решение! Тази вечер ще има епизод, защото 10-ти окръжен съд е отменило спирането му. Но сега се очаква RTÜK да изложи своите доводи, тоест другата седмица. Следователно решението ще бъде съобщено другата седмица.

За други турски сериали: Арабите са полудели по турските сценарии и ще снимат свои версии на много от тях!

Последна редакция: пт, 07 апр 2023, 14:10 от ThankYou

# 478
Мюдже и аз я харесвам , освен в Кирилик ашка не съм я гледала другаде.
Цитат
Мюдже е Узман даде интервю за Gardırop Magazin: „Намирам се в прекрасен период от живота. Чувствам се по-зряла, спокойна и осъзната. Имам по-голям опит във всички области на живота. Според мен най-красивото нещо в израстването е че ставаме по-зрели

Отзиви за Гюлджето - така ще му викам накратко на Гюлджемал . Ако сте го гледали старта разкажете .
Рейта е около три процента .

Последна редакция: пт, 07 апр 2023, 15:05 от femmi2

# 479
Мюжде е изключително силен човек, преди години беше болна от рак. Доколкото знам даже докторите не и давали много живот, но тя се излекува.

Общи условия

Активация на акаунт