И видях един чуден сериал с Нюргюл Йешилчай, за който много ме беше яд, че не го довършиха- Султан".
Ех, жалко...

Малко съм разочарована от снощното предаване на живо от 8те тв. В смисъл прекрасно начинание, със страхотни резултати.
Но има и горчилка. Неприемането на определени лица (участващи в частен благотворителен фонд) . Конкуренцията в случая е неуместна и буди недоумение!
За сериала, който си повтарям в момента-"Любов и наказание". Забравила съм важни актьори. Фериде Четин, не я познах години по късно във "Вятърничав, "Чуй ме", и сега в "Принцеса без корона" . Също и Еркан Бекташ, същият злодей в "Гюлпери", "Чукурова" и сега в "Сипахи".
Със сигурност чувам гайда.
Със сигурност чувам гайда.
Това обаче е музиката на турското черноморие, където основния музикален инструмент и се нарича тулум (т.е. на гайда на турски език). Другия инструмент е кеменче ( от рода на нашата гъдулка). Музиката е такава заради Трабзонспор. 
Авторката на филма пътува в няколко балкански държави, среща се с хора, пеят песента, задава въпроса: "Чия е тази песен" и навсякъде отговарят: "Наша".
Ако не сте, гледайте го. Аз ще се опитам да го намеря в Youtube.
А всъщност то е доказателство колко неща ни обединяват. Препоръчани теми