Турски филми и сериали - Обща тема - Тема 13

• 84 838
  • 726
  •   1
Отговори
# 330
Светълче, 😍 добре завърнала се. 😂 😀
Пиши по-често, хем да знаем, че си добре, хем да си сверяваме часовниците. 😂

Аз много съжалявам, че Семейство не ми хареса, защото исках да гледам Къванч и Серенай.
Но историята ме остави безразлична и освобождава място за Кралицата.
Дано и те не ме разочароват с някое яко клише (не съм наясно въобще със сюжета).

Казвам се Фара мисля, че повече предизвиква някаква необяснима съпротива заради Енгин, но на мене историята на героинята и детето ми влезе в сърцето, а и играта на Демет е великолепна.
Напълно се е сляла с образа и това ме накара да повярвам в него.
Засега не скучая и остава в плейлистата ми. 😂

Ето го и Омер на руски (Светълче, препоръчвам ти и него. Simple Smile )
Омер - 8еп.

Последна редакция: нд, 19 мар 2023, 14:44 от pepel_ot_rozi

# 331
Миналата седмица филмът на Нетфликс "10 дни на добрия" човек" с Нежат Ишлер, режисьор Улуч Байрактар, зае второ място в топ 10 в световната класация на платформата.
С другласово озв. на руски.

https://zetlix.online/films/10-dnej-horoshego-cheloveka

# 332

Края на Нощта ще е 26 епизода . Сценария  на последния епизод е готов .

Пепелче Heart Eyes  и аз така с двата нови сериала.
За Кралицата харесвам Бурджу и Селинката дано им успех най вече с битката с рейтингите. Историята  е клише за изневяра и героинята й разбира това още в началото.
В тийзъра дадоха как вижда нещо на тела предполагам доказателството.
СЦ как ще развият историята след това..

Остави си място за Терзи с Чачи.  Историята ще е любопитна. Нямам търпение да ги гледам в тандем със Салих Бадемджи. Време е да ни зарадват с премиерата напролет и всичко,както си трябва.  

усмихва ни се и ни поздравява Heart Eyes

Да сложа този красавец талантлив . Готино фото направо за 112

Не спирам да я слушам . Само за летни страсти е тая песен .  Зиверт е от младите звезди , пее жестоко ,красив глас и всеки тон е на място. Обожавам клубно - диско музика. Клипа е сниман в Хонконг
https://www.youtube.com/watch?v=9LtaOKsbhBk

Последна редакция: пн, 20 мар 2023, 00:29 от femmi2

# 333
Приветтт....
И мен никой не ме пита ,ама и аз като Пипи да си кажа....JoyJoyJoy
И...да се похваля...гледам само две сериалчета...и трети,ама малко с мишката...и защо се питам и трита са драми....а де???
Болката си ми е на сърце...по точно Алпчи....открай време.... Heart EyesBlush
Фара...чудесна Демет...в последната серия си поплаках доста с нея....
И...Шербета....
От другите, стари и нови нищо не ми хвана окото....цъ...може глупаво да ви прозвучи ,но НЕ ми ли харесат главните ,не го започвам...Искаше  ми се да погледна Семейство ,ама ...заради Серенай не посмях....виж ,ако беше някоя друга до Киво...с удоволствие...понякога си пускам части от Дръзки и красиви...с Туба бяха супер....Сега и това чудо....Ебру също не ми е на сърце...Биркан също...както и да е....разни хора ,разни идеали...и предпочитания....нищо лошо...Hands Plus1Heart Eyes

Ето един хубавец и от мен...

Феми...приготвяй се... Ambulance идва JoyJoyJoy

Май поизлъгах малко...сори...зяпам и отвреме навреме и чапкънина...пак с мишката...и м/у другото си мислих, как ли би се справил Алпчи с тази роля....сигурно перфектно,но...добре ,че не я е приел...а сериала ...стана манджа с грозде и май ще го отсвиря....Grinning

# 334
Пепелче, и аз продължавам с интерес да гледам Момичето на прозореца, даже и без такъв играч като Феридето. Присъединявам се към теб и даже обявявам Седат за Мекотело №1 на турската дизи индустрия, направо ми танцува по нервите!

Феми,
Скрит текст:

# 335
Този филм търся . Мерси за линка. 💐
Ще го запазя и ще го изгледам. Харесвам леки романтик филмчета и истории.
Благодаря и за превода и бг буквичките💐

Светле Heart Eyes идвам щом е за Алпииии Heart Eyes Нерде ще ходим да не ми е приготвил нещо романтик сред звездите.

За Чапкъна съм на същото мнение. Даже и рейта им е много с тая манджа с грозде. И главните не ме привличат за да го загледам.

Свет , заради Чачи няма ли да гледаш Джентълмен? Добре че платформите навлязоха в Турция и дават свобода на актьорите.
Ебру Шахин я харесвам, като цяло.
Радвам се че ще играе с МЧ. Сработиха се и атмосферата беше приятна личеше си по фенските видеа от сета. Той е такава душичка няма как да не е приятна работата с него.

Последна редакция: нд, 19 мар 2023, 20:58 от femmi2

# 336
И аз не гледам "Семейство" и сериала на Демет.  Не знам, по-нататък може и да надникна.

Днес загледах последните серии на Рибарчето. Там много назад вървят нещата. А как  добре започнаха!  Въртят в кръг. Мислех, че са приключили с Пелин, а сега и майка и се яви! Joy Че и плаши наляво- надясно когото намери. Grinning
Четох разни коментари из мрежата- че мениджърът на актрисата в ролята на Пелин бил много влиятелен и изменил сюжета, за да се изяви. Не вярвах досега в това, че могат да влияят на сценаристите- било фенове, било някой друг, но като гледам какво става в Рибарчето- може и да е възможно. Защото просто не виждам логика- цялото присъствие на тази героиня е огромна скука и затлачва още повече сериала, който и без това издиша откъм сценарий. Последната серия, не че съм я довършила, ама с какво мислите се занимава главната героиня- избира бельо за нощта с мъжа си. Satisfied От една силна героиня в какво я превърнаха! Ще го зарязвам тотално, досега поне с мишката минавах сериите, но и това няма да е.

Та имам си изисквания. Ако е драма- да е нещо повече от страдания, да дава нещо, някаква идея, някакъв смисъл. Ако е комедия- да ме кара да се чувствам добре, да ме разсмива и да ми е уютно.

Едни влюбени сладури- нали Лейла Тънлар и Бурак Дакак са двойка и в живота. Blush

# 337
oncee
По повод
Цитат
Не вярвах досега в това, че могат да влияят на сценаристите- било фенове, било някой друг, но като гледам какво става в Рибарчето- може и да е възможно.
ще ти кажа , че такива неща не  са чужди  за турските сериали.
Когато преди години се излъчваше "Съла" / Завръщане/ финала на сериала потресе нас, гледащите
/ специално аз гледах всяка серия ,първо на хърватски, после на руски, беше страхотно изживяване с този Боран  /  и се започна страхотен натиск  върху продуценти, сценаристи, тв компанията.
То бяха бойкоти, протести, заплахи,подпалиха им чергата отвсякъде  Rage И тогава дописаха и доснимаха последна допълнителна серия с що-годе приличен, приемлив край.
Та нищо ново под слънцето

# 338
Диме, много интересна информация, не знаех, благодаря. Hug
Аз гледах Съла на български, случайно попаднах на него и после много ми хареса. Blush Помня, че финалът беше хубав, но че е извоюван от феновете- не знаех. Hands Clap
Но това е друго- едно е да извоюваш щастлив финал /не помня каква е била предпоследната серия, Съла май я раниха/. А съвсем друго да пробутваш не особено талантлива актриса. Ако е вярно де това за мениджъра на Бусе и и засилването на присъствието и в Рибарчето.  Защото не го бива девойчето, помня я от първия сезон на Селджуците. И като византийска аристократка, и като градско момиче от21 век- ами все една и съща си е. Grinning

# 339
Онче, 😍 не знаех, че са гаджета тези двамката от Хубави дни. 😂
И откога така???
Ето как една такава новина може да ме вдъхнови да изгледам последния преведен епизод (така ни манипулират нас зрителите 😉 😜).
Сега ще гледам с други очи. 😂 😀 😀

# 340
Пепелче, не помня, ама май още в началото са се харесали. Много са милички. Heart Eyes
Довечера ще погледна, ако намеря нещо повече, но това знам в общи линии.

# 341
Последната серия на "Рибарчето" спокойно може да не се гледа. Даже препоръчвам.
Сериозно зациклиха и почват да ме дразнят! След трагедията в Турция сериалът тотално се срина.
Йетер, бе! Confounded

# 342
Група, някой знае ли повече за този сериал? "Гюлджемал" се казва. Нещо като Вятърничав, поне това ми идва първо наум.
Главния герой  никъде не съм го гледала, Мелис- да, не помня къде.

# 343
И аз това щях да питам Онче. За сефте чувам за такъв сериал. 
Личи че фърчат искри. Ще има любов , омраза ,отмъщение интриги. Няма как без това.
Мелис Сезен е добра актриса и е сладурка. Понякога е провокативна.
Фокса ще го излъчва. Дано не го клъцнат. Атв надмина всички като джасна белята на 2 - ри болюм.

За Лейля Тънлар от теб разбирам че има връзка с колегата партньор. Този сериал добри дни финал ли прави или още го излъчват ?
Човек забравя и се обърква от толкоз продукция.

# 344
Онче, ще те върнем на поправителен. Simple Smile

Ами това е Мурат Юналмъш , главно действащо лице в Имало едно време в Чукурова.
Хубав мъж!!!
И сериалът също. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт