Турски филми и сериали - Обща тема - Тема 13

• 84 793
  • 726
  •   2
Отговори
# 390
Александра, Феми, Благодаря! Значи съм - 1 сериал. Абе четох нещо за "Нулев ден", че щели да променят историята изцяло. Ама , че ще го нулират ей така в нищото не разбрах. Не, че  не съм свикнала с това, ама яд ме е! Когато такива бози вървят с рейт до небето, а интересни и по различни сериали зарязват ей така, дори без някакъв що годе приличен финал. Cold Sweat

# 391
Момичета, гледах с онлайн превод 1серия на Стогодишно чудо. Трябва много да ме мотивира някой проект за това, само "Ти си моята Родина" съм гледала с онлайн превод.
Какво да кажа... силно съм впечатлена! Няма да разказвам, сюжетът е ясен и който иска може да гледа сериала. Но споделям, че съм възхитена от всичко. Хилял Сарал е отново на висота, а за снимките нямам думи- много красиво е заснето всичко и засилва усещането за нещо едновременно жизнено и мистично, нежно и грандиозно.
Чудех се каква роля ще избере Ебру след великолепната Аккъз в Легенда- ами ето, намери си точната за нея. Героинята и Харика е момиче  жизнено, слънчево, енергично, но с аналитичен ум и дълбока душа. А Биркан е едновременно аристократичен и толкова чаровен. Неджеп Мемели в ролята на приятеля му също много ми хареса.
Изобщо- всичко е много качествено в този сериал, радвам се, че не само не ме разочарова, а още повече ми повиши интереса.

# 392
Здравейте момичета. Моля, искам да ви попитам - има ли някъде в БГ Мама да се коментира сериала за лъжите с  Джансу Дере?  Той се излъчва вечер от 21 часа  по БТВ Лейди.
Предварително ви благодаря.

Последна редакция: чт, 23 мар 2023, 22:43 от sisi55

# 393
Здравейте момичета. Моля, искам да ви попитам - има ли някъде в БГ Мама да се коментира сериала за лъжите с  Джансу Дере?
Предварително ви благодаря.

https://bg-mam.ma/t/1523400

# 394
За изкуството и живота нещо.
Джерен Каракоч, която изпълнява ролята на Нурсема в Шербета споделя, че и пишат момичета, които са преживели същите неща като нейната героиня- омъжени са насила и имат проблемите на Нурсема.

Стана ми тъжно и едновременно с това се зарадвах. Ето защо е важно да се снимат тези неща и защо цензурата така е настръхнала срещу сериала. Едва ли Шербетът може да промени съдбата на тези момичета, но  поне виждат, че не са сами и че въпреки всичко надежда има.

Айде и нещо приятно- нали на няколко девойки тук това е НЧ. Grinning Хубав кадър от сериалната партньорка.

# 395
Привет! Hug Аз само да кажа, че и "Стогодишното чудо" ми хареса. Heart Даже много, страхотна приказка! Heart

# 396
Момичета, 😍 Шербета набира скорост и май няма да успеят да го спрат.
В ИГ ври и кипи след последния епизод и новия фрагман.
99% от коментарите, които успях да прочета, са в подкрепа на всички жени, жертви на насилие, възторг от Нурсема, Доа, Алев и аплодисменти за смелостта на екипа да покаже жестоката истина.
Е тук- там се срещат и заблудени овце, дето им боде в очите, че покрита, омъжена! жена се целунала с Умут или подобни простотии. 👿

Истински се радвам на успеха на НС (нашия сериал 😉 😜) и налайквах и аз де що можах мнения, внимавайки да не се объркам, защото ги чета с автоматичен превод и току виж съм харесала някоя като госпожа Пинк. 😂

Вижте колко много харесвания и коментари, а сигурно ще станат и много повече.
Само не ми хареса, че май развалиха НЧ- вероятно ще  забравим за съвършенния Омер, колкото и да не ми се иска. 😟

# 397
  • Кърджали
Сериала не го следя, но снощи изгледах специално тази сцена. И наистина поздравления за сценаристите и екипа, че показаха силна жена, която се изправи срещу хората, причинили ѝ този кошмар. Много силна сцена, много добре написана, много добре изиграна.

# 398
За Шербета
Пепелче Hug, да, голям възторг предизвика сцената, серията и сериала. People Dancers Аз четях като теб с автоматичен превод, но в Туитър. Страхотни коментари- и се радвах, и се смях. Blush Хаштагът на сериала беше на първо място в тренда, а на Нурсема- на второ.
Писах повече в тематичната група, но тук само ще допълня с нещо весело- имаше такъв коментар след сцената с Нурсема: "Гоооооол!" Joy
Сега и да се мъчат да го спрат, няма полза- ефектът е поразяващ. Nature Boom
Да, Омер действа като мафиот в трейлъра, дано оживее оня плужек мъжа на Нурсема. А  целувката на забраденото момиче може и да не стане- нищо чудно Нурсема да спре Умут в последния момент. Не за друго, ама още е официално женена. Grinning

# 399
Във вторник няма да има серия на Сърдечна болка, ще има състезание по красиво четене на Корана и после мач.

Алпииии ще ни зарадва с летен проект на платформа .
Айде откога желая това нещо по така с НК - нашия котарак Stuck Out Tongue Closed Eyes

Алп Навруз, който продължава да се снима в държавния телевизионен сериал TRT1 Heartache, обяви, че е в процес на вземане на решение за проект, който е планиран да бъде заснет това лято и пуснат на една от дигиталните платформи.

Пепелчеее , добре поясни за НС  , ша падна от смях как си ги нагаждаме буквите Joy

Усмивки пролетни от Хазалка и семейство Атай:heart_eyes:

Хубава семейна снимка - семейство Атай Heart Eyes
Зетя не е хубавец и тя има странен вкус за мъже. Али е добър актьор и зрителите го харесват.
Фико прилича на мама взел е усмивката и бузките.
Талантлив ще е от малък е любопитен.
Дано и Лейля е взела зелените красиви очи и поглед на Хазалка:green_heart:

за тези усмивки всичко давам Hearts

ЖДНБ! Каква харизма и красота и талант имат двамата SleepingДар от Бога !

Язък , като ще му прецакат образа на НЧ в Шербета .

Оф мойте фенки ме тормозят да се покажа , да ги зарадвам лииии , хайде заслужават да ги радвам .. Още малко остана ... и ще врзивя екрана от емоции.

Бурак Дениз и Несрин Джавадзаде с нова фотосесия са списание Алем

Танер Олмез и Едже Чешмиолу отпразнуваха първия рожден ден на дъщеря си Зейнеп

Последна редакция: сб, 25 мар 2023, 17:28 от femmi2

# 400
Честит рожден ден на Долунай Сойсерт! (50 г.)
С пожелание за много здраве, щастие, късмет, успехи и любов!

# 401
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Аз се опитвам да изгледам поне първи епизод на Прощално писмо, ама трудно ми върви. Много изкуствено всичко. И играта много не ми допада, дори и на Нургюл. Младото момиче в главната роля (не му знам името) нещо не може да ме грабне, все ми се набива надутата долна джука в очите.Много пози, много тъпи диалози, а "танцът" бе направо смешка - някакво неконтролирано мятане на глава и коса, пълна трагедия. Засега май само Селим Байрактар и момчето в гл. роля не ме дразнят (много). Всичко останало, вкл. кокошките и всичките му там домашни вълнения и преживявания са ми много досадни. Не мога да допусна, че Нургюл и Селим са се съгласили да играят в тъп сериал, затова все още не съм го отсвирила.

# 402
Привет....🤗😍
Незнам дали е публикувано,но заради Феми ще го постна....

Днешната бомба!

Турските таблоиди съобщават, че Чаатай Улусой и Афра Сарачоолу, които се разделиха с любимите си през януари, са започнали да се сближават. Припомняме, че двойката игра заедно в сериала "Yesilcam" и очевидно актьорите са се сприятелили. Онзи ден били забелязани заедно в Бейлербей. Дали това е просто приятелска среща или нещо повече, папараците ще се опитат да разберат в близко бъдеще.
Трябва да се отбележи, че майката на Афра първо хареса туитовете с опровержение на новината за връзката, които феновете пуснаха, но след това бързо премахна харесванията си.

🤔🤔🤔

# 403
Светле Heart Eyes

Това е поредната сензация за да се чете новината. Снимки Йок! Хубаво е че не стои вкъщи и е сред хора. 
И да са се срещнали какво от това ?!
Свободни хора стари колеги не могат ли да пият кафе на една маса без ашк .
Може да са били по работа там и да се засекли. Дори да има  нещо между тях щем не щем ще го приемем. Няма мен да пита или някой друг. Ще живее както си иска.
Аз съм като лъвица мноУ съм ревностна.
Афра е готина не мисля че ще си паснат в реала по разни причини.  То и в сериала нямаха химия. Досега не сме го виждАли с по малки от него. Пада си по каки и лелки.
Такива връзки е имал досега.

Айде да му пускат проектите време е вече. Омръзна ми да слушам как всичко е пиар ,което Не е вярно. Други го правят, това не е в негов стил.

Последна редакция: нд, 26 мар 2023, 22:16 от femmi2

# 404
Момичета, някой знае ли как е кодовото име на сериала Песента на живота с Борджу Бириджик?

Общи условия

Активация на акаунт