Турски филми и сериали - Обща тема - Тема 13

• 83 711
  • 726
  •   1
Отговори
# 495
Опасни улици също продължава септември с нов сезон Rolling Eyes

# 496
  • Кърджали
Опасни улици? Че те не го ли спряха от нищото заради не знам какви си проблеми? Те май и екипа се разпиля ...

# 497
Канал Д го закупил и вече е тяхна продукция, ще се върнат актьорите.

# 498
Доживяяяях , доживяхме всички фенове на Чачи за премиерата на Терзи.  Мислехме, че никога няма да видим тоя сериал с това туткане. Сигурна съм и той се радва затова се труди. Премиера официално от НФ на 2 май. Пейами идва и ще взриви екранаааа по светаааа и ще си заслужава определено. ❤️‍🔥
Дано не забавят прекалено и останалите части.

Последна редакция: пн, 10 апр 2023, 11:46 от femmi2

# 499
  • Бургас
Момичета, здравейте! Дали има тема за Алперен Дуймаз? Не видях да се превежда на български "Его". Знаете ли нещо по въпроса?

# 500
# 501
Сахра Шаш се присъедини към “Не мога да се побера в този свят”.

# 502
Здравейте! 🌺
Хайде, да си пусна и един мой любимец.....
Е, не мога кажа, че е МЧ, защото се улавям, че много станаха на клона ....да си имам и възприятията, де. 😃😉🤣
Но, за него, наистина се радвам от сърце с това, което има в момента - едно прекрасно, малко сладурче.  Да са здрави и щастливи цялото семейство!

# 503
# 504
Не знам за каква кауза са се включили към Палестински казус   

Единствено,  Тубата ми е толкова фалшива,  че няма и накъде повече...

# 505
Стели ,  готини неща си споделила.
Подкрепям за Тубата и на мен ми фалшивее затова не я гледам никъде и в реала не ми допада .
Да не са обидят феновете й само изразяваме мнение.
Харесвам Бахар Шахин играе, като лъвица.

Започнаха да подготвят летните сериали
Цитат
Канал D подготвя нов летен сериал "Тропиците / Dönence" Ще се снима във Фоча, режисиран от Керем Чакъроглу. Проектът ще бъде продуциран от İç Yapımlar. S.A Writing Group работи по сценария.

Сериалът ще разказва за живота на младите хора и е базиран на израелския проект "Изключителен". Главната героиня ще бъде младо момиче на име Гедже, което има сестра Гюлче със синдром на Аспергер. Преместването на Гюлсе във Фоча ще промени живота на сестра й, особено след като влезе в училище.

Снимките са насрочени за края на април и началото на май, кастингът вече е започнал. Канал D също планира да пусне още няколко проекта това лято.

Откъса в тубето

На Салих му отива да играе луд и гадняр

Ръцетеее и погледаааа . Тези фини красиви изящни мъжки ръце :sleeping
Кралят се завръща!  Така се коментира в мрежите . Хората по света полудяха нямат търпение да го гледат.

Режисьора на проекта Джем е споделил
Е, най-накрая беше обявена датата за първия сезон на Терзи. Успех, надявам се да гледате много!
Джем Карджъ

Последна редакция: ср, 12 апр 2023, 08:30 от femmi2

# 506
Стели ,  готини неща си споделила .
Подкрепям за Тубата и на мен ми фалшивее затова не я гледам никъде.
.........
 Ръцетеее и погледаааа . Тези фини красиви изящни мъжки ръце :sleeping
Кралят се завръща!  Така се коментира в мрежите . Хората по света полудяха нямат търпение да го гледат .

femmi2 Надушила съм отдавна, че сме от една порода ......😉😃😍
Само, дето се опитаха да ни скарат....и то, заради едни червени шорти... .но, туй да е..🤣🤣🤣  Ама, добре му стоят, де.   🤣🤣🤣

Ръцете,  ми са отдавнашен патент....там ми се лепят очите....мога и стихове да завъртя.
ТЧ наистина не съм го гледала досега, но Ще!
За тубата - дума не отварям....то, там съм и безмълвна, де...

Последна редакция: вт, 11 апр 2023, 15:01 от Stella2021

# 507

тоя сериал не знам как се зове  стартира днес по фокса .

Ох стиховеее и аз ще пропиша и съм писала..

Последна редакция: вт, 11 апр 2023, 15:28 от femmi2

# 508
Синът на Стрелеца, буквален превод, състава му е железен Simple Smile

# 509
Сериалът се казва Синът на наемника
Пишат се ласкави отзиви. Ще се опитам да го загледам - там ще играе един от любимците ми - Тимучин Ессен много ми е готин....харесах си го от сериала Гюлпери....един, толкова нежен тембър вади....да ти стопи лагерите.  . Препоръчаха ми и друг сериал с него, но, така и не го загледах...ами, къде по-напред. Аз съм се ошашавила от сериали и чудо....ама, действам си бавно...

https://m.ok.ru/video/4791222405815

........
Ох, не си падам по стрелби и туй-ти, онуй-ти от този род, но заради Тимучин Ессен ще го загледам и то с превод...
Другите от състава не ги разпознавам,  но явно ще си е фърст отвсякъде! Успех!

...........
femmi2 ще ме изредуваш ли в Сърдечната болка,  че явно ми е ден за словоизлияния....

Последна редакция: вт, 11 апр 2023, 16:07 от Stella2021

Общи условия

Активация на акаунт