Сполучливи имитации на маркови парфюми - 49

• 71 442
  • 738
  •   1
Отговори
# 135
  • Burgas, Bulgaria
D-frag12, много свеж прочит на това за чичката!!! Sweat SmileSweat SmileSweat Smile Ти направо ми оправи настроението! Flowers Hibiscus И, да на EMPER съм тествала тяхното Criki, имитация на Кирке на TT, беше много сполучливо. Flowers Hibiscus

# 136
  • София
D-frag12,
Скрит текст:
...
Онзи EMPER DYLAN, който ви презентирах вчера, се оказа голям звяр. Дори след щателно къпане(все пак беше неделя хахаха), още се открояваше на китката ми.
Ето и едно яко клипче от сайта им:
https://www.emperperfumes.com/about-us/
...
хахахха съвсем в духа на терзанията на Фрау С, недочитайки реда, изтръпнах, че клипчето е как щателно се къпеш Sweat Smile

Последна редакция: вт, 21 фев 2023, 09:58 от roasted_pumpkin

# 137
Тези парфюми емper съм  ползвала, много хубаво са направени даже красиво бих казала има ги в Елитис ,но не помня трайността ,но ми се струва , че трайността при мен не бе голяма .
Ползвала съм ги преди 2 или 3 г ,има вероятност спомена ми малко да е размит ,така ,че пробвайте.
Мисля 2 вида съм взимала
EMPER Chifon Rose Couture Pour Femme
Toзи и този
https://www.perfume.bg/damski-parfyum-emper-chifon-pour-femme

Последна редакция: пн, 20 фев 2023, 16:16 от Please

# 138
  • Deutschland
Бях писала лично съобщение, не публикация в страницата им и бях поканена на среща в Пловдив, за да ми се разяснят неща около парфюмите. Мне!

# 139
  • Варна
D-frag12,
Скрит текст:
недочитайки реда, изтръпнах,че клипчето е как щателно се къпеш Sweat Smile
Хахаха, никой да не изтръпва.......нали сте гледали клипчето с Крисчън Бейл от Американски Психар, докато се къпе.
Нищо общо нямам Satisfied
Чакам Милото да ме заведе до Елитиса, че да ги овършеем тия EMPER-и. Аман от тая краста Relaxed

# 140
Влизам, за да похваля Zen от Сансиро. Вчера влязох да си купя омекотител, взех погрешен завой в магазина и залепнах на тестерите. Пробвах няколко на Lucky, като не познавах единствено Career Jaguar, който предполагам имитира La Panthere Cartier (поправете ме, ако греша). Началото ми хареса, но после става твърде ретро за моя вкус. Иначе е мнооого траен, особено за цената си от 5,40, колкото беше в магазина в Славейков. Залепнах обаче на Сансиро, три часа пръсках тестери по ръцете си, по листчета, четох каталога, пак пръсках, харесах си много неща, но трябваше да вляза в бюджета, който си нагласих, така че повечето отпаднаха. В крайна сметка си взех Rush, който познавам добре и много си харесвам и Zen. Rush  няма да го коментирам, но Zen беше изненада за мен, защото не познавам оригинала. Страхотно цитрусово отваряне, но не свеж и кисел лимон, а плътен бергамот, леко горчив грейпфрут и портокали - любов от пръв поглед за моята цитрусова пристрастеност. След известно време (не можах да засека колко, защото пръсках, където сваря - на кожа, на палтото си, на блузата) поутихна и започна по-скоро цветната фаза, която е с една идея повече пудра за моя вкус, но въпреки това, смятам, че ароматът има страхотен баланс, страхотна пирамида - богата, но супер добре балансирана. Аз си падам по дървесните аромати, съчетани с плодове или определени цветни нотки, като предпочитам базата да е предимно дървесна. Смятам, че тук се усеща чудесно, без да е натрапчива или да прави аромата груб.
Чудя се дали да пробва други имитации, някъде беше спомената тази на D&P като много сполучлива.

# 141
  • Sofia
Сансиро имат ли магизини в гр. София?   Този  "Zen" ме заинтригува.....ползвала съм преди години оригинала на "Shiseido" и много ми допадаше.

# 142
  • BG-DE
Специализиран магазин, доколкото знам, няма но съм виждала доста голям асортимент в парфюмерията срещу центъра по хигиена, забравих името на магазина но е верига и имат обекти и на пазара в Красна поляна и в Люлин 10. Нещо като Тити май беше.

# 143
Търся La Belle Le Parfum ,но намирам само класческият на Jean Paul Gaultier

# 144
А с Byredo-slow dance дали имам някакъв шанс? Днес мноого ми хареса оригиналът.
Хареса ми и библиотека, както и джипси уотър. Някакви успешни аналози?

# 145
Muscent наистина ли са станали 45лв за 50мл? Frowning

# 146
Имам Библиотеката, която взех от Мартинез и която не мога да се наканя да пусна в размените, но ще стане тези дни. Не знам колко е добър, спрямо оригинала, но е изключително траен.
Относно Muscent няма разлика на цените в сайта - 110 лири е малкият, а 250 е големият. От физически магазин в Одрин купувах есента, цените бяха като тези в сайта. Morgana999, ти откъде купуваш?

# 147
  • Burgas, Bulgaria
Да, някои от нишовите им аромати са по 450 tl за 50ml и 180tl за 15ml. , поне тези, които мен ме интересуват са толкова. Flowers Hibiscus

# 148
Големи намаления в Дивайн.

# 149
Да, някои от нишовите им аромати са по 450 tl за 50ml и 180tl за 15ml. , поне тези, които мен ме интересуват са толкова. Flowers Hibiscus
Междо другото, не знам защо, но има еднакви парфюми, както и в сектор ниш по 250 така и в този сектор с по-високата цена от 450. Не знам защо, явно има някаква разлика..

Общи условия

Активация на акаунт