Сполучливи имитации на маркови парфюми - 49

• 71 455
  • 738
  •   1
Отговори
# 150
Здравейте! Отчаяно търся този аромат на victoria secret, знае ли някой дали има имитация и от къде мога да си закупя?

# 151
А с Byredo-slow dance дали имам някакъв шанс? Днес мноого ми хареса оригиналът.
Хареса ми и библиотека, както и джипси уотър. Някакви успешни аналози?
Библиотек на Мартинес, Джипси уотър на Заг (1:1 е за мен,цяла 100-ца изпръсках). Лалето на Байредо тук е всеобщ любимец пак на Заг !

# 152
  • Истанбул
Muscent наистина ли са станали 45лв за 50мл? Frowning
Да, някои от нишовите им аромати са по 450 tl за 50ml и 180tl за 15ml. , поне тези, които мен ме интересуват са толкова. Flowers Hibiscus
Междо другото, не знам защо, но има еднакви парфюми, както и в сектор ниш по 250 така и в този сектор с по-високата цена от 450. Не знам защо, явно има някаква разлика..

Тези ,които са отбелязани в графа С collector са с най-висока цена.Между тях може да има и нишови аромати.В разяснителна публикация Muscent пишат ,че парфюми с буква С са специални,т.е суровините са скъпи и доставката им изисква време и по-големи разходи за набавянето им.Тези парфюми от сектор С били по-рафинирани ,затова и се различавали от "събратята "си на цена 250 т.л

# 153
А под кой номер е Джипси Уотър на Заг?

# 154
Muscent наистина ли са станали 45лв за 50мл? Frowning
Да, някои от нишовите им аромати са по 450 tl за 50ml и 180tl за 15ml. , поне тези, които мен ме интересуват са толкова. Flowers Hibiscus
Междо другото, не знам защо, но има еднакви парфюми, както и в сектор ниш по 250 така и в този сектор с по-високата цена от 450. Не знам защо, явно има някаква разлика..

Тези ,които са отбелязани в графа С collector са с най-висока цена.Между тях може да има и нишови аромати.В разяснителна публикация Muscent пишат ,че парфюми с буква С са специални,т.е суровините са скъпи и доставката им изисква време и по-големи разходи за набавянето им.Тези парфюми от сектор С били по-рафинирани ,затова и се различавали от "събратята "си на цена 250 т.л
Със сигурност си заслужават цената. Вероятно и трайността им е голяма..

# 155
  • Варна
Muscent бях купувала есента от Одрин, бяха 15-17лв за 50 мл. исках да пробвам други техни, но ако цените са толкова завишени, другият път ще се замисля да подновявам ли пак от тях или да вземам  Bargello.

# 156
Muscent бях купувала есента от Одрин, бяха 15-17лв за 50 мл. исках да пробвам други техни, но ако цените са толкова завишени, другият път ще се замисля да подновявам ли пак от тях или да вземам  Bargello.
Цените вече са други... 11лв са 15мл.и 25лв 50мл.
Но имат много голямо разнообразие..

# 157
  • София
KDD,  пробвайте L'eau d'issey на Заг Зодиак.   Преди години беше разкошен, сега не знам дали е същият, в смисъл дали не са го променили. В него се усещаше озоновата нотка, като свеж хладен планински въздух.

# 158
Момичета, не съм много по темата, но моля за помощ.
Поради дефект или повреда се налага да прехвърля един парфюм в друго шише. На фона на "скромната" ми колекция едва ли ще успея да го изразходя за кратко време. В тази връзка, моля за съвет какво шише, респективно от къде да си купя, за да съм сигурна, че аромата няма да изветрее скорострелно.
Предварително благодаря на отзовалите се
Flowers Bouquet

# 159
  • обл. Шумен
Nolina, в магазините на Рефан и Заг има шишенца с различна вместимост - 30, 50 мл. Пулверизатора е на винт, така че са удобни и може да ги използваш многократно. Има пластмасови и стъклени, но пластмасовите малко или много  поемат от аромата. В китайските и левчетата сякаш не съм виждала.  Може и другаде да има, но аз поне не се сещам.🙂

Последна редакция: ср, 22 фев 2023, 23:04 от Емилия Петрова 684235

# 160
  • София
Момичета, не съм много по темата, но моля за помощ.
Поради дефект или повреда се налага да прехвърля един парфюм в друго шише. На фона на "скромната" ми колекция едва ли ще успея да го изразходя за кратко време. В тази връзка, моля за съвет какво шише, респективно от къде да си купя, за да съм сигурна, че аромата няма да изветрее скорострелно.
Предварително благодаря на отзовалите се
Flowers Bouquet
Аз съм си взимала от Джъмбо пластмасови и има стъклени 30мл.спрей за оцет или олио, които ми вършат прекрасна работа и не са скъпи.

# 161
  • Варна
Вчера след работа с Любимата отскочихме до Елитис за някои нещица и да си взема страхотния за мен Emper Dylan. Мнооого хубав и траен е при мен.
И......тествахме(и много се смяхме) този:
https://www.google.com/search?q=tim+tom+orchid+noir+%D1%86%D0%B5 … rc=eYnLdvQNUC0X3M
Цена 6.99 лв за 100мл. Обаче ни изненада приятно, наистина са докарали доста прилично аромата. Но трайността си отговаря на цената. След 2 часа вече едва доловимо се усещаше на кожата ми. На дреха вероятно ще има още 1-2 часа повече трайност.
Доста други Emper-и пръскахме. Около 1 от 3 аромата заслужават внимание. Повечето са типични и скучни ориенталски, синтетични, каквито обичайно има в магазините за дрехи тип reserved, cropp и т.н. бюджетни марки. Инвестиция от 25-30лв би била много по-разумна за ЗАГ примерно.
Все пак имаха наистина много сполучливи имитации на BR 540 и на Idole. Както и един мъжки, който ми направи най-добро впечатление сред свежите аромати:
https://www.google.com/search?q=emper+protocol&client=ms-android … rc=1fRAqvd_lPv32M
Идея си нямам дали въобще имитира нещо, но на първо мирисане адски ми хареса.
Martin Lion доста скъпо вече продават в Елитис, почти 18лв. Аристея същи бая са вдигнали цените си 16-17лв.
И този също да похваля:
https://www.parfumo.net/Perfumes/Emper/110-degrees

# 162
Мнения за Гиза 279 ексил екслузив Роберто Кавали eu de Parfum , някой ползвал ли е и Джоя на Гиза ,ако е да ще може ли мнения , защото търся но за лятото

# 163
Еър Джоя от Гиза няма да бъде презареждан, а сега погледнах, че вече е и изчерпан... Иначе е много приятен, лесно харесван аромат, аз усещам доста божур, лека соленост, свеж с лека сладост.

# 164
Еър Джоя от Гиза няма да бъде презареждан, а сега погледнах, че вече е и изчерпан... Иначе е много приятен, лесно харесван аромат, аз усещам доста божур, лека соленост, свеж с лека сладост.
Благодаря ти много,а за Гиза 279 Роберто Кавали ,някакво мнение ,

Общи условия

Активация на акаунт