Сполучливи имитации на маркови парфюми - 49

• 71 464
  • 738
  •   1
Отговори
# 165
Днес си полупих Delina на СанСиро. Разкошна е, много ми харесва, отвяря се по свежо и меко.
Имам и Delina exclusif на Мускент.
Двете много си приличат, но втората версия е доста сладка и силно усещам локумени рози там . За мен и двата парфюми са много красиви и ще си ги нося с кеф. Интересно е, че колежките ми бяха във възторг от Делината, която повече, се хареса от Ексклузивната версия. Радвам се, че ви открих 😊

# 166
А някой с мнение за Byredo-Tabacco mandarin на Гиза?

# 167
  • Варна
А някой с мнение за Byredo-Tabacco mandarin на Гиза?
За мен е чудесен и открояващ се аромат. Но не е сладък тютюн или тютюнев цвят. По-скоро си представете изсушен и готов за навиване тютюн, залят с кисело-сладникав мандаринов сок. Малко е остричък и началото не чак толкова приятно. По мое мнение е повече мъжки. Трудно бих го оприличил на някой друг аромат. Но в едно семейство примерно с TF Tobacco Oud.
Лично на мен такъв ароматен профил много ми харесва, топъл, мъжки, сериозен, но и комфортен. Но не е масов аромат в никакъв случай, буквално си е нишов. Ако се харесва в 50% от случаите, е голямо постижение.
Аз също си падам повече по масовите и лесно носими аромати, но искам понякога и нещо по-предизвикателно за разнообразие.

# 168
  • Пловдив
В крайна сметка, Гиза UNS14 Лав Шот Ексклузив го разредих и отиде при сина ми. Пръсках се два пъти, но не е за мен. Определено е унисекс, за мен отива на мъж. Иначе държи цял ден, а на дрехи не знам дали няма да се усеща и след изпиране. Със сигурност разбрах, че не съм и парфюмерист. Лена и свежата краставичка, които смесих си миришат на ароматизатор за гардероб. Ще ги изсипя в ароматизатора в банята. Взех си на Заг-Зодиак 574 Vanilla Diorama, 579 African leather и любимият ми 565 FLEUR NARCOTIQUE EX NIHILO. Пробвала съм на Martin Lion и на Le parfum, на Martin Lion мисля, че е най-сполучлив, не като имитация, защото не познавам оригинала, но като аромат. Този парфюм пък въобще не го виждам на мъж.

# 169
Fleur narcotique на Айфел е много хубав. Сочен и свеж! Не познавам оригинала, но тази версия ми е любима.

# 170
  • София
Fleur narcotique на Айфел е много хубав. Сочен и свеж! Не познавам оригинала, но тази версия ми е любима.
Номерчето може ли? Че нещо не го откривам в каталога

# 171
SOS момичета. Една приятелка много харесва https://www.fragrantica.com/perfume/La-Prairie/Midnight-Rain-824.html
Миля ви,има ли някаква сполучлива реплика.Благодаря ви предварително 🥰🥰😘

# 172
  • Варна
Midnight Rain няма имитация. На  Silver Rain Заг бяха правили имитация по частна поръчка и преди 2-3 години бяха пуснали остатъчни малки количества при техните хора/дистрибутори/ в Бургас и Стара Загора. Но вече и той не се намира.

# 173
Сърдечно благодаря за отговора!Да не се надявам да намеря значи.

# 174
Отдавна не съм писала тук.
Може би ,защото скоро не съм купувала нищо ново ,но днес ми пристигнаха от момчето от ОЛХ парфюм с няколко мостри.
Поръчах си 531 WO  WOMEN / C. KLEIN за мен този аромат е много женствен ,ненатрапчив ,траен и перфектен за всички сезони.
Бях си поръчала миналата година от този аромат 15 мл. за да го пробвам.
Много ми хареса и със сигурност ,ще бъде подновяван.
377 AV    AVENTUS FOR HER /CREED - леко ми напомня на мъжкият One на Келвин Клайн. Но в добрият смисъл.
Много харесвам One и по-нататък ще си взема и него ,защото на моята кожа стои чудесно.
Aventus for her е леко плодов с нежни дървесни нотки ,свеж ,лек.
За трайност не мога нищо да кажа.
384 NO    NOMADE    CHLOE - напомня ми на канела. 😆 Но ненатрапчива.
Изключително приятен аромат ,който нямам идея дали бих подържала ,защото сега съм смесила много аромати и започвам да се обърквам.
Усеща се лека сладникава нотка ,лека дървесна ,цитруси също.
Приятен.
47 ES    ESCAPE    CALVIN KLEIN
И за него бих казала приятен на първо четене. Когато ги разносвам самостоятелно и съм напръскана с тях ,ще разбера кой е моят и кой няма да купувам вече.

За моя най-голяма изненада ми направи едно момиче комплимент за парфюма Vanille Fatale/Tom Ford.
Започнах да се пръскам с него и момичето каза ,че мириша на много хубаво. Интересното е ,че аз изобщо не усещах ,че мириша на парфюм ,защото явно свиквам с аромата.
И аз също си мислех за дадени парфюми ,че не са трайни а се оказва ,че аз самата не си ги усещам.

# 175
Много благодаря за описанието на Табако Мандарин на Гиза, мисля първо да го помириша в Дъглас/ стига да го има, не обърмах внимание/.
Много ми хареса обаче slow dance, много яка миризма за моя нос.

# 176
Днес имах удоволствие да пробвам оригинала на Bal d'Afrique Byredo и La Tulip. Страхотни са, а Лалето на Заг е 1:1,.. Bal d'Afrique ми се стори нетраен на моята кожа, също има една кисела нотка след 1ч. Изобщо не го виждам на мъж този аромат..
И нещо, което страшно о ми хареса е Наркотик венус на Насамото...
Мартинези ли имат негова имитация?

Последна редакция: пт, 24 фев 2023, 22:33 от Ilianapetrova

# 177
  • Sofia
Наркотик Венус може ли да го опишеш?

# 178
  • БГ
Здравейте,
търся си парфюм който да ухае на  портокалов цвят Simple Smile
Това ми излезе като резултат в гугъл, някой пробвал ли го е?
https://sangado.bg/%D0%BE%D1%80%D0%B8%D0%B3%D0%B8%D0%BD%D0%B0%D0 … %D0%B5%D1%8F.html

# 179
Наркотик Венус може ли да го опишеш?
Хич не ме бива в описанията, но ще се пробвам. Това което аз усетих... е искряща белоцветена бомба с доминираща Тубероза, много женствен и красив аромат изключително цветен и магнетичен за моя нос 😁😁😁.

Последна редакция: пт, 24 фев 2023, 22:30 от Ilianapetrova

Общи условия

Активация на акаунт