Сполучливи имитации на маркови парфюми - 49

• 71 469
  • 738
  •   1
Отговори
# 180
Здравейте, предстои ми да пътувам до Турция и ми се иска да си взема нещо на Muscent. Ще съм много благодарна, ако ми препоръчате техни удачни аромати.

# 181
Тествах Табако Мандарин в оригинал-супер е,много ме изкефи,мисля да го поръчам ит Гиза,предполагам,че Милка се е справила добре.
Хареса ми също Gipsy water,но не и Лалето-просто ми напомня Медикс за стъкло.

# 182
  • Burgas, Bulgaria
SOS момичета. Една приятелка много харесва https://www.fragrantica.com/perfume/La-Prairie/Midnight-Rain-824.html
Миля ви,има ли някаква сполучлива реплика.Благодаря ви предварително 🥰🥰😘
Преди повече от година си бях взела от Muscent имитация на Silver Rain на La Prairie, беше под номер N157, но вероятно вече е спрян от производство, търсих в каталога - такъв номер няма вече. Silver rain  и Midnight Rain са много различни, но прекрасни и двата/имах ги в оригинал/, за жалост отдавна не се произвеждат.Flowers Hibiscus

Последна редакция: сб, 25 фев 2023, 11:00 от kolevaangela

# 183
Здравейте,
Може ли да ми препоръчате имитация на Баргело, дамски и мъжки парфюми хубави трайни. Гледам каталога, но като не знам какво да избера😀
Не съм ползвала досега техни парфюми, както става ясно. Моля да ме ориентирате. Благодаря
Искам за себе си, като не обичам тежки парфюми. И хубав траен за приятеля ми

# 184
Някой пробвал ли е имитацията на Заг HERMÈS L'Ombre des Merveilles? Днес в Дъглас го пробвах и много ми хареса, но цената не ми харесва. Grinning

# 185
Zag нямат Омбрето на Merveilles,имат само Еликсира и е 1:1- трайност цял ден и влачи шлейф,страхотен. Имам и оригинала, страхотно направен....Не ми хареса Амбъра на Гиза,но не защото не е направен добре,а защото аромата се различава от Еликсира и не е моя просто . .

# 186
Здравейте,
търся си парфюм който да ухае на  портокалов цвят Simple Smile
Това ми излезе като резултат в гугъл, някой пробвал ли го е?
https://sangado.bg/%D0%BE%D1%80%D0%B8%D0%B3%D0%B8%D0%BD%D0%B0%D0 … %D0%B5%D1%8F.html

200 cc chevignon

# 187
Много съм доволна от Делината на СанСиро, отново обрах комплиментите с нея. Трайността и е страхотна от 9ч до вечерта се усеща много добре. Ще пробвам и друго на тази марка. Мисля да взема и Акценто и Олимпея също.
Получих си новото попълнение от Мускент - Meliora, Jasmin marcipan, Tuberose love, Wild bluebell, lost Cherry.
Ако има интерес към ароматите ще ви ги опиша.

# 188
  • Sofia
Как разбирате кой парфюм кой е на Сан Сиро? Отворих им сайта, но няма нищо, даже като отворя конкретен парфюм пак няма

# 189
Как разбирате кой парфюм кой е на Сан Сиро? Отворих им сайта, но няма нищо, даже като отворя конкретен парфюм пак няма
Аз гледам от тук, нали на първата страница има списък на всяка фирма 👍

# 190
И аз се зазяпах в таблицата на фирмите за парфюми. Та в тоя ред на мисли, Сандяго съществуват ли още,имали ли сте техни парфюми и какво ви е мнението за тях? Аз никога не съм имала техен парфюм.

# 191
Кой щеше да си поръчва Прасковата на Гиза,поне да каже дали му допада!?
Да изкажа мнение ,че на мен неразреден парфюм масло ми допада в пъти повече,опитах да разредя ,хубаво се получава,но като масло е по красиво някак си ,поне това е моето мнение.
Като масло за мен от топлината на кожата се разкрива по добре ,поне това е моето усещане . Не натрапвам ,а споделям с вас , повече няма да разредя , защото става парфюм,а като ролон е елексир за кожата.

# 192
Iliana,разкажи за Мелиора,що за аромат е? Във Фрагрантика мненията са разнопосочни

# 193
Iliana,разкажи за Мелиора,що за аромат е? Във Фрагрантика мненията са разнопосочни

Много исках да я пробвам, защото съм фен на Делина 😁.
Двата аромата нямат общо поне за мен. Аромата започва със силно усещане за сочен касис, аз даже го обърках с праскова, но си е касис или нещо плодово и свежо. После плодовете леко отстъпват и усещам сапун и иланг-иланг. Чист аромат, невинен и младежки, красив. За съжаление, след един час седи близо до кожата, но е притен, нежен и не натрапчив. 💖

# 194
  • Бургас
Мелиора е основно касис и не си струва парите за мен.Близнаци са с Аметист Лалик, с Делина и двата нямат абсолютно нищо общо.

Общи условия

Активация на акаунт