Сполучливи имитации на маркови парфюми - 49

• 71 475
  • 738
  •   1
Отговори
# 195
Подрепям мнението, че оригиналът не си струва парите. Аз лично харесвам Аметист(намира се за около 40 лв за 100 мл) повече - той е по-лека и несладка версия на Мелиора(да, много са близки) и даже ми е сред любимите парфюми, а не е като да нямам...

# 196
Цената на Мелиора наистина е много висока според мен, ако оригинала се доближава до имитацията на muscent, освен това бързо изчезва аромата.. Много се чудех дали да взема Касили или Мелиора, може би ще пробвам и Касили. Жалко, че нямат Ориана, но пък имат трите Делини..
Днес пробвам черешката на ТФ за мен е черешов ликьор и усещам аромата на костилките, те имат един интересен бадемов аромат. Харесва ми 😁😁😁

# 197
  • София
Някой пробвал ли е Ex Nihilo-Fleur Narcotique на D&P? И, ако може, да сподели мнение?

# 198
Малко отзиви за два аромата на Muscent - Naxos u Aventus for her
Naxos има прилика с оригинала, нооо липсва половината парфюм или поне една част от него и стои доста по-мъжки. Няма го този мек меден тютюн.
Aventus има прилика, но е направо минимална и то само в началото. Този на Muscent e доста по-цитрусов и пак стои по-мъжки(а иначе не е уж). Оригиналът започва с преобладаваща зелена ябълка и малко пачули и след това се усеща роза...с времето на моята кожа стават съвсем различни парфюми. Имитацията на Muscent става направо гадна на кожата ми. Прекалили са с мускуса и пачулито.

Докато довършвам това, което пиша, вече решавам, че трябва да го махам, стана наистина зле при мен, докато оригиналът се усеща доста приятно.

# 199
Коя имитация на Черешката на ТФ е трайна и хубава 🤔
За него няма отзиви на първа страница.

# 200
  • Sofia
Bubanka беше писала за тази на Дивайн че е направо вечна Wink

# 201
Някой пробвал ли е Ex Nihilo-Fleur Narcotique на D&P? И, ако може, да сподели мнение?
Преди няколко седмици ги коментирахме- и на Д иП и на Мартин Лион са еднакви като аромат и трайност.(аз миналата седмица все пак си взех и на Д и П) Не намирам за момента разлика,осчен,че на Д и П е по-скъп:)

# 202
Аз да се оплача, малко! Вече втори флакон на ЗАГ от 15 мл ми се спуква на основата на гърлото, там дето капачката и флакончето се "затварят", яд ме е защото като искам да тествам някой аромат си поръчвам винаги от 15 мл, а няма друга опция от същия грамаж Sad а тези от по 3-5 мл не са ми достатъчни, някак...предишните флакончета бяха като че ли една идея по-надеждни дето бяха и по-ниски, тези продълговатите цилиндричните от Иво са кофти работа Sad

# 203
При мен пък за втори път се случва да не работи пулверизатора на въпросните цилиндрични бутилки от 15 мл ....

# 204
  • София
Разходих наскоро купените от Гиза Зен Сан и Зен Евър Блум и докладвам.
Евър Блум много ми харесва! Всички цветя са в някаква симбиоза, която не мога да спра да мириша Grinning Лека сладост, но съвсем ефирна /аз не харесвам сладки и гурме парфюми/ и наистина БЛУУМ от цветя. Утепало се е за пролетта, както казват по врачанския край Joy
Зен Сан започва ударно цитрусово. След 20 минути нещата се поуталожват и излизат цветята, свенливо. Чаках, чаках, но малини и черешов цвят не дочаках. А аз заради това го купих, ахаха. Не е лош, но си искам малините Stuck Out Tongue Winking Eye Може би ще отиде за размяна.
И в пристъп на лудост, днес си поръчах два унисекс от Мартинез за без пари. Дано не се разочаровам, че не съм много по унисекс парфюмите Trollface

# 205
  • Бургас
Здравейте момичета,  търся имитация на:
Baccarat Rouge 540

# 206
  • Deutschland
На Рефан, наливен.

# 207
За първи път си поръчах от Заг, но реших да пробвам първо тестерите и ако ми харесат да си взема вече повече милилитри.
 313 HE - UN CHAT SUR LE TOIT
576 GG - Gardenia Go
362 ME - MARVELOUS ELIXIR
На Гучи Гарденията се надявам да ми хареса, оригинала ми е много на сърце и на Ермес преди няколко дни бях писала за коментари и ми го похвалиха, дано да се разберем.
И един мъжки: 231 TE - EXTRATERRESTRIAL

# 208
  • В един копнеж!
След закупени и нюхнати тестерчета от Парфен се спрях на три техни парфюма.
Проблемът ми е,че не знам от кои да купя.  Предлагат и наливни, и готова разфасовка.
Наливните ли са по-добрия вариант?

# 209
След закупени и нюхнати тестерчета от Парфен се спрях на три техни парфюма.
Проблемът ми е,че не знам от кои да купя.  Предлагат и наливни, и готова разфасовка.
Наливните ли са по-добрия вариант?
Наливните са по добрия вариант винаги , можеш да си налееш винаги колкото искаш . Капсулованите са една идея по разредени (парфюмна вода )

Общи условия

Активация на акаунт