Сполучливи имитации на маркови парфюми - 49

• 71 477
  • 738
  •   1
Отговори
# 210
А как си поръчвате наливен от Парфен? Аз не видях такава опция?

# 211
Здравейте,
Видях, че СанСиро имат Андромеда на Теренци, някой дали я е пробвал?
Днес цял ден се радвам на Джени Мирт&Бин страхотно е 💓

# 212
А как си поръчвате наливен от Парфен? Аз не видях такава опция?
https://parfen.online/
Това е сайта има и наливни,като наливните са големи ,но по 125мл цена 49лв и 250мл 69лв ,подаряват ти и бутилка спрей за парфюма
Добавям : влизаш в сайта цъкаш на менюто (в ляво трите чертички) изкачат всички възможни. Ще пусна снимки[/img][/img]

Последна редакция: вт, 28 фев 2023, 15:46 от Please

# 213
  • Sofia
Ох, в Дивайн са пуснали реални 40-50-60% намаления и то на хубави парфюми. Заслужава си човек да се поразрови. Аз пак забърсах няколко, като дойдат ще пиша.

# 214
Ох, в Дивайн са пуснали реални 40-50-60% намаления и то на хубави парфюми. Заслужава си човек да се поразрови. Аз пак забърсах няколко, като дойдат ще пиша.

Аз не открих сайта на Дивайн, може ли линк?

# 215
# 216
Може ли да препоръчате ваши любими техни парфюми. Непознати са ми като марка.

# 217
  • Sofia
Това с любимите е въпрос на вкус. Като цяло са им много добре докарани имитациите, някои по-трайни, други по-малко, но това си го пише и в описанието на парфюма.  Доста насъбрах техни, есента и зимата най-често нося White Suede - TF, Delina exlusive - parfumes de Marly, Matiere Noir - LV, Woman in Gold i Moonlight in Heaven - Kilian, Noir pour femme - TF, Metal Chypre - juliette has a gun. Тази последната марка ми беше абсолютно непозната, но ме изненадаха приятно и поръчах още един. Имат мноооого богат каталог с парфюми, които ги няма като имитация в бг и ми е интересно да стрелям на сляпо 😁
Пролетно-летните чакат строени в редичка, още нямам любимец там, но ми стана много интересен и разносвах няколко дни Kyoto na Diptyque .

# 218
А доставката на каква цена е

# 219
безплатна над 80 лв

# 220
Може ли да препоръчате ваши любими техни парфюми. Непознати са ми като марка.
Аз имам доста неща на Дивайн, някои са добри попадения, други са по-скоро компромис, основно заради проблемна трайност. Попаденията за моя вкус и усещане за трайност са Delina Exclusif, Delina La Rosee и Safanad на Parfums De Marly, Woman in Gold на Kilian, Blossom Love на Amouage, Scandal на JPG (този е на много добра цена в момента). Много харесвам и Делина, но на моята кожа ароматът изчезва за 10 минути. Комбинирам я обаче с Делина Екслузив и се получава много добре.
Купих Herod на PDM за съпруга ми, но според мен версията на Дивайн е по-скоро с женски уклон, така че я нося с удоволствие. Добро е и изпълнението им нa Meliora, но по принцип този аромат не е особено интересен за мен, така че го броя по-скоро за компромис. Но може да допадне на любителите на младежки плодови аромати (аз усещам основно касис), не е никак лошо изпълнение.

# 221
Взех си пратката от Заг, доволна съм като цяло от парфюмите, имах и подарък 2 мл тестер на Императрицата на Долче и Габана, който ми е много познат и доста време съм го носила. Изпратили са ми и списък с всичките си женски и мъжки, парфюми, ако на някой му интересен да ми пише.
Относно това, което поръчах и впечатленията ми са следните:
313 HE - UN CHAT SUR LE TOIT - много приятен и свеж жасминов аромат, идеален за пролетно време.
576 GG - Gardenia Go - фаворита ми, много добро изпълнение и за мен е 1:1 с оригинала.
362 ME - MARVELOUS ELIXIR - не е моят аромат, но за хората, които харесват дървесните аромати би им допаднал много, просто аз харесвам по-свежи и леки аромати.
Тъжна съм, че няма имитация на HERMÈS L'Ombre des Merveilles, просто е страхотен аромат и много ми допадна.

# 222
  • BG-DE
Сигурна ли си, че си поръчала Une jardin sur le toit 😳 (313) ? В Покривната градина няма никакъв жасмин,  но асоциациите ни, разбира се, са различни 😊 за мен е по-скоро аромат на лятна поляна с трева и полски цветя, много любим аромат.

# 223
362 Elixir des Merveilles  пък ми е любим🥰. Много елегантен аромат(за мен де......). Като имаш новите списъци,можеш ли да качиш снимка?

# 224
Сигурна ли си, че си поръчала Une jardin sur le toit 😳 (313) ? В Покривната градина няма никакъв жасмин,  но асоциациите ни, разбира се, са различни 😊 за мен е по-скоро аромат на лятна поляна с трева и полски цветя, много любим аромат.
Сега погледнах, че наистина няма жасмин, не знам защо първо направих асоциация с него. Наистина е много свеж, сега като пръснах усетих много повече крушата, но аз изобщо не твърдя, че разбирам много от асоциации на ароматите. Smiley

Ето списъците:

Последна редакция: чт, 02 мар 2023, 20:15 от Анонимен

Общи условия

Активация на акаунт