Сполучливи имитации на маркови парфюми - 49

• 71 524
  • 738
  •   1
Отговори
# 240
За Евтерпа парфюми и парфюм дезодоранти мога да кажа изключително трайни . По трайни от Би ю, Си тру, и от много други . Но малко са  неразвиващи и монотонни , момичето по горе е казала точно скучни .
Не съм ползвала много от тях ,но някой ден ще пробвам .
А вие сещате ли се за парфюм дезодоранти Julien Dervain ?
Бяха много трайни ,аз най много обаче харесвах ,не тези големите ,червен ,черен ,бял и т.н ,а едни малки имаха различни цветове , жълто ,зелено ,синьо ,сещате ли се ?
А къде ги има все още??!!

# 241
Взех си три парфюма на La Rive от мейкъп.

Madam Isabelle (Coco mademoiselle) е супер лек и нетраен. Не знам до колко прилича на оригинала, но е много дървесен и с много горчив мъжки цитрус. Ще го оставя да отлежи.

Eternal Kiss (Scandal) и In Flames (Olympea) са много точни и трайни копия. При Олимпията може би липсва малко от солта, но  Скандалът се развива едно към едно с оригинала на моята кожа.

И при трите го няма онова първоначално избухване на спирт често срещано при имитационната парфюмерия.

# 242
  • Deutschland
Евтерпа. Силни, натрапчиви и цветни бяха. Преди 10 + години. Сега незнам, но майка ми хвалеше много един в лилава опаковка. Бил страхотен.

# 243
  • София
Моята майка само парфюми на Евтерпа ползваше. Беше много доволна. Наистина са  много трайни. Не помня точно кои ползваше, малко тежки ми се струваха на мен, но тя ги обожаваше.
Eternal Kiss / Scandal/ на La Rive го имам и ползвам с удоволствие. 1:1 с оригинала.

Последна редакция: пн, 06 мар 2023, 11:59 от Amiamo

# 244
Как е Good girl gone bad на Гиза?

# 245
Как е Good girl gone bad на Гиза?
Много добър!

# 246
Здравейте, някой може ли да даде мнение за Звездна нощ на Гиза?

Благодаря! ☺️

# 247
Аз го имам,основно роза и локуми усещам аз. На масло беше мн по траен,в сравнение със след разреждането му на спрей. Типичен Монтейлски аромат😁

# 248
Здравейте, някой може ли да даде мнение за Звездна нощ на Гиза?
Благодаря! ☺️
Имам оригинала,изпръскала съм няколко шишенца на Гиза Simple Smile Рози с пачули,тъмни и женствени. Не е като розово сладко.Много хубав аромат. Трайност голяма отново!

# 249
Наистина е траен и силен, но след час поне при мен избива малко на мъжки парфюм. Някой може ли да каже какво имитира този на Сансиро К279 няма го в списъка, ето нотките:
ГОРНА НОТА : Ягода, малина, къпина, вишна, касис, мандарина, лимон
СРЕДНА НОТА : Вайълет, Жасмин
ДОЛНА НОТА : мускус, ванилия, кашмир, дървесни нотки, дъбов мъх, кехлибар, пачули

# 250
Наистина е траен и силен, но след час поне при мен избива малко на мъжки парфюм. Някой може ли да каже какво имитира този на Сансиро К279 няма го в списъка, ето нотките:
ГОРНА НОТА : Ягода, малина, къпина, вишна, касис, мандарина, лимон
СРЕДНА НОТА : Вайълет, Жасмин
ДОЛНА НОТА : мускус, ванилия, кашмир, дървесни нотки, дъбов мъх, кехлибар, пачули
Според таблицата ,която ми изпратиха Сансиро 279 е Burberry Her.Няма как да я кача тук,понеже е  в excel/

# 251
А трайността как е? И силно белоцветен ли е?

# 252
А трайността как е? И силно белоцветен ли е?..
Въпреки белите цветя в пирамидата му,аз мен е цветно-прасковен парфюм.Не усещам изявен жасмин или тубероза.Аз лично го приемам като красива, прашна праскова,не като белоцветен,но така е за моя нос! Трайност при мен цял ден на дрехи:) Един от най-трайните на Гиза.

# 253
Здравейте, момичета!

Искам да споделя с вас едно разочарование от любимия ми Armani Si в изпълнение на Refan. Последните два пъти, когато се сдобих с него, от магазина на ул. Тунджа, няма нищо общо с наситения и траен парфюм, който си вземах преди. Дори моя приятелка, която се влюби в този негов вариант каза, че сега е супер разводнен и почти не се усеща. Въпросът ми към вас е, дали сте ползвали и сте доволни от друга марка, който според вас е направила този парфюм добре. 

# 254
Момичета, коя е най-добрата имитация на Либре или Либре ле парфюм?

Общи условия

Активация на акаунт