Сполучливи имитации на маркови парфюми - 49

• 71 564
  • 738
  •   1
Отговори
# 255
  • Сливен
Имам Либре на Парфен,не е лош,на моята кожа издържа около 5часа,с уговорката че не съм ползвала оригиналния.

# 256
  • Варна
Честит празник на всички, ползвали ли сте тези парфюмни масла https://lidda.eu/, ако да, може ли отзиви 🙂

# 257
  • София

Тези двата си взех от Евтерпа за общо 12 лв. Беличкия не е зле, полянка с цветя. Червения има някаква сладост, която ми е странна. Има една жилка, която не мога да определя на какво ми мирише. Стават приятни след 30 минути отлежаване върху кожата. Нямах кой знае какви очаквания, но са по - добре, отколкото си мислех, белия специално. За 12 лв. толкова Simple Smile
Ако някой пробва по - луксозните им, които ги хвалят тук - там, да драсне едно мнение Hug

# 258
Здравейте,някой пробвал ли е на  The moon Maison Francis Kurkdjian 724? Или на някоя др фирма тази имитация? Не познавам аромата,интересно го представят като чисто пране😀. Другият,който ми е интересен е Chokolate Creedy Montale

# 259
Това "чисто пране" веднага ми грабна интереса. Аз точно такива аромати обичам и може би на сляпо скоро ще пробвам имитацията от The Moon. Много са скъпи парфюмите им иначе за 30 мл - 25.00 лв...

# 260
  • Пловдив
Е, сега и аз го искам. Само The Moon го имитират засега. Дали да не изчакам да споделите мнение като го получите или да стрелям и аз на сляпо? Че не са и евтини, наистина.

# 261
  • София
Влизам само да наспамя и да кажа, че сте у-жас-ни! Преди да открия темата имах 2 парфюма - един по-лек и един по-тежичък. Сега имам: 6 на айфел - 4 от които по 100, 2 на рефан, 1 на d&p и сега искам и аз прането, ма като ще го разхождам до София си струва да е поне 50мл Disappointed Relieved

# 262
Аз в уишлиста си имам и един, за който съм чувала ,че мирише на пране и тези белите сапуни за пране - BLV на Bvlgari, който е спрян от производство отдавна, но го има в имитация от Roxan. Там цените са поносими, обаче никога не съм поръчвала от Roxan и не знам като имиграционна парфюмерия дали са добри и качествени. Някой има ли опит с техни парфюми?

# 263
  • Deutschland
Да, супер са Роксан, но някой писа, че щели да ги спират. Аз им бях луда фенка, когато живеех в България. Няма да съжаляваш, изпробвай ги. Докато ги има...

# 264
Аз в уишлиста си имам и един, за който съм чувала ,че мирише на пране и тези белите сапуни за пране - BLV на Bvlgari, който е спрян от производство отдавна, но го има в имитация от Roxan. Там цените са поносими, обаче никога не съм поръчвала от Roxan и не знам като имиграционна парфюмерия дали са добри и качествени. Някой има ли опит с техни парфюми?
Здраствейте, а кой номер е?

# 265
Сега си взех versace DARK Diamond и versace light Diamond на Лъки и цената е 4.40 . Отдавна не бях ги взимала мислех ,че вече ги няма:blush:

# 266
Днес се напръсках с Marvelous elexit на Заг, хубав си е, страшно силен и се носи много елегантно.

Последна редакция: пт, 10 мар 2023, 12:17 от Анонимен

# 267
  • БГ
Здравейте,
търся сполучилива имитация на ESTÉE LAUDER BRONZE GODDESS. Видях че Заг са имали под номер 502, но е спрян
Sad.

# 268
Днес се напръсках с Marvelous elexit на Заг, хубав си е, страшно силен и се носи много елегантно.
На кой оригинал е аналог? И кой номер е?

# 269
На кой оригинал е аналог? И кой номер е?
Аналог е на HERMÈS Elixir Des Merveilles, 362.

Общи условия

Активация на акаунт