Сполучливи имитации на маркови парфюми - 49

• 71 704
  • 738
  •   1
Отговори
# 300
Нарцизо Pure musk го има Заг-никак не е лошо(не е мой тип просто) и е траен

Бихте ли ми казали номер на парфюма, за да го намеря?

# 301
  • София
Здравейте.
Кои според вас са най добрите имитации на Erba Pura u JEAN PAUL GAULTIER LA BELLE LE PARFUM? (Извинявам се за главните букви, копирах го директно от първия сайт).

За пръв път пиша в темата и съм абсолютен новак, но нещо в последно време ми се свидят тия пари дето давам за парфюми.

# 302
  • Sofia
Обожавам Erba Pura Sospiro на Martin Lion.

# 303
Erba pura взех на Martin lion, след като го прочетох тук. Но определено не е моя. Аромата обаче е траен и след пране и душ дори Simple Smile

# 304
  • София
Аз пък съм много доволна от Erba Pura - на Zag

# 305
Присетих се за Scandal by Night на JPG в изпълнение на Аристеа. Нещо, обаче не виждам Аристеа в София. Да знаете магазини с техни парфюми?

# 306
Присетих се за Scandal by Night на JPG в изпълнение на Аристеа. Нещо, обаче не виждам Аристеа в София. Да знаете магазини с техни парфюми?

В магазините на Ivis ги имат.

# 307
Учудих се, но открих парфюмите Martin lion в китайския магазин в ХИТ Младост!

# 308
  • София
Ехх да му се и не знае и крастааа! Не мирясах докато не се сдобих с Pure musc на Заг, след като го и похвалихте. Влюбена съм и имах оригинала ма не ми се дават пак 160лв. Та тъкмо му се радвам и смятам да поприключа да не ме изхвърлят от нас. За разлика от оригиналния започва доста агресивно, силно и наситено, даже и някакъв пушек усещах, сега като поулегна си е доста близък до оригинала, ноо категорично си остава по-наситен. Доволна съм. За изчезването - и с оригинала беше така - като поулегне и спирам да го усещам, но си е там - пробвала съм да си намокря където съм пръснала и се усеща, просто някак си странно носа ми свиква с него.

Последна редакция: пн, 13 мар 2023, 21:59 от roasted_pumpkin

# 309
Приноси ми се нещо сладко и сякаш бях чела тук отзиви за Midnight poison на Заг. Налях без да мириша. Блудкава работа плюс, че мирише слабо. Poison girl по-осезаемо сладък ли е? Взех да мисля, че съм се заблудила , заради сходството в имената.
Либре го нямат в Бургас и няма да го има поне десет дни. Нямало композиция за приготвянето му, каквото и да означава това. Но го помирисах и е вълшебен.

Пак да питам за нещо с божури. Предния път никой не ме отрази 😁

# 310
  • Ямбол
"за нещо с божури" 😉 се сещам за Envy Me Gucci

# 311
... Pure musc на Заг, след като го и похвалихте...
Аз не можах да го оценя на Заг (за съжаление,а много исках). Изпръсках 50 мл,някак ми се губеше,бързо изчезваше,липсваше му женствеността, която обичам и за 8-ми март си изпросих оригинала Innocent

В неделя минах случайно през Рефан  на Витошка и нямаше как да не вляза.......душих,душих и накрая пощурях по LIMITED BLEND TOBACCO ABSOLUTE.Купих напръсках се и щастлива се прибирам в къщи .Отварям шкафа с парфюми,за да го сложа при другите от същата серия ииииииииии виждам,че имам още един TOBACCO ABSOLUTE Laughing Това е риска като се затрупваш,но щом го купувам за втори пъти, значи доста ме е впечатлил Nerd

# 312
Влизам да се похваля с нови придобивки от Лъки, Олимпея и Dark Chocolate. Много съм доволна и от двата 100% ще си ги ползвам с удоволствие. Благодаря ви за съвета.
Тествах Олимпея в Нотино и по спомен тази на Лъки е много добра имитация.🤗 Шоколадчето е сладко блаженство и ми напомня на нутела, но е повече от това.. Усещат се и други нотки...

Последна редакция: вт, 14 мар 2023, 20:26 от Ilianapetrova

# 313
Здравейте! Подариха ми martin lion 25 номер и видях, че отговаря на alien. Според мен е сполучлива имитация и е траен.

# 314
Това ли е копие на NR Pure musk?

Общи условия

Активация на акаунт