Сполучливи имитации на маркови парфюми - 49

• 71 636
  • 738
  •   1
Отговори
# 285
На лъки Олимпея доли е добра? От дълго време е и се чудя.
Да и обувката също ,взимай смело 6лв са

# 286
  • София
Понеже и на D&P нямам нищо, а виждам, че цените им са по - високи от повечето други имитации, поне заслужават ли си? За Romance и Ralph някой отзиви? За други техни, без Мюглер и Форд, с тях не се спогаждам. Знам, че има закачена публикация, но не мисля, че се актуализира често.
Благодаря!

# 287
  • У Диспансера ...♥♥♥
На лъки Олимпея доли е добра? От дълго време е и се чудя.
Да и обувката също ,взимай смело 6лв са
И отровата също е добра и трайна.

# 288
Бихте ли ми препоръчали някой парфюм с аромат на кокос?

# 289
Roxanne W28 BLV - Bvlgari вече е при мен. 🎉
Много хубаво ухае хем на омекотител, хем ми навява асоциации за вана с розови листа. Определено розов аромат, но не натраплив. Не усещам джинджифил или бял сапун, за който четох във Fragrantica. Има развитие и шлейф. Определено ще пробвам и други неща на Roxanne. Благодаря, че ме окуражихте да пробвам марката. Flowers Hibiscus

P.S. W28 май е имитация на Bvlgari Pour Femme, а не на BLV. От това, което четох във Фрагрантика, отговаря точно на Bvlgari Pour Femme.

Последна редакция: сб, 11 мар 2023, 13:50 от Questar

# 290
Привет дами. Наскоро пробвах в Дъглас аромата на Били Айлиш, нз дали има някакво име конкретно, но ме зашемети направо от първи мирис. Опаковката е златиста, във формата на дамска гръд, и част от врата. В аромата има какао, мн сладък много омайващ аромат е.. Има ли други от вас които са му фенове?
Цената онлайн в магазина е 109лв. за 100мл. Аз по принцип не съм голям фен на сладките аромати, но този ме впечатли много.. май скоро като събера пари ще си направя един подарък..

# 291
Има един аромат на Lattafa - Nebras, който спрягат като подобен на Eilish, дори много по-силен и траен. В емаг го има на хубава цена погледнете го ако искате.

# 292
  • Deutschland
Бихте ли ми препоръчали някой парфюм с аромат на кокос?

Coconut passion на Заг. Имитация на Виктория Сикрет. Имам го, много е хубав, ухае сладко и е траен.

# 293
  • София
Сполучлива имитация на Lancome Maison Magnolia Rosae някой дали знае да има?

# 294
Диор Joy имат Ла Рив. Никак не е лош, аз само го тествах защото го бях купила за майка ми. За Нарцизо незнам...

Благодаря ти Фрау, четох само положителни отзиви, но не го намирам наличен никъде. Дано го заредят в makeup.bg и ще го поръчам.

# 295
  • София
Знаете ли дали някоя от фирмите е направила имитация на Nejma 7?

# 296
  • Пловдив
Здравейте , от няколко месеца не съм влизала в темата и може би е коментирано, но Гиза вече нямат Ванила абсолю . Виждали ли сте го някъде другаде ? Или ако някой иска да размени /продаде, моля да ми пише.

# 297
  • BG-DE
Знаете ли дали някоя от фирмите е направила имитация на Nejma 7?
Доколкото знам няма такава, а и имитации се правят главно на по-масово популярни аромати.

# 298
Има един аромат на Lattafa - Nebras, който спрягат като подобен на Eilish, дори много по-силен и траен. В емаг го има на хубава цена погледнете го ако искате.
Днес пробвах Небрас и за мен е просто сладък парфюм, не е толкова близък, не е и толкова интересен, колкото Ейлиш, макар и за него някои хора да се изказват така.

# 299
Не ги познавам и двата, прочетох го във Фрагрантика за това споделих.

Общи условия

Активация на акаунт