Сполучливи имитации на маркови парфюми - 49

• 71 804
  • 738
  •   1
Отговори
# 345
Уоманити на Гиза хубав ли е?

# 346
Уоманити на Гиза хубав ли е?
А наличен ли е в Гиза?
Оригиналът ми е любим ,на Рефан е добро ,но на Гиза ,ако го има ще го взема .
Наличен ли е в Гиза и под кой номер е???????

# 347
  • Пловдив
Дами, може ли да ми кажете коя е най-добрата и трайна имитация или аналог на Delina или Delina Exclusif Parfums De Marley? Влюбих се в този парфюм, за пролет/лято...перфектен

# 348
  • Sofia
Дами, може ли да ми кажете коя е най-добрата и трайна имитация или аналог на Delina или Delina Exclusif Parfums De Marley? Влюбих се в този парфюм, за пролет/лято...перфектен
Не го намирам Womanity в каталога на Гиза.
Не е сложно да се търси - намирате каталог на олфакторните съответствия и следвате инструкциите как да го свалите.
Делина от Дивайн или Муссент.

# 349
  • Пловдив
Womanity го няма в каталога с Олфакторните съответствия на Giza и мисля, че никога не са го имали наличен.

# 350
  • Sofia
Сега получих Уоманити от Дивайн. Мноооого добър и като сходство и като трайност.

# 351
  • Пловдив
Сега получих Уоманити от Дивайн. Мноооого добър и като сходство и като трайност.
От къде могат да се поръчат тези парфюми на Дивайн? Другите мисля, че ги има само в Турция, имат магазин на Muscent и в Одрин, но за България не зная...

# 352
# 353

Имам Делина на СанСиро (по препоръка тук от момичетата) и е уникален, колко е 1:1 с оригинала нямам идея, но е красив и уникално траен. Много комплименти имам за този аромат и много колежки след мен си купиха. Имам и Delina Exclusif на Мускент и тя е страхотна, но е по сладка в нея усещам локум и рози. Любими са ми и двата аромата.

Последна редакция: чт, 16 мар 2023, 22:12 от Ilianapetrova

# 354
Giza са имали Уоманито,но не е наличен вече
https://giza-perfumes.eu/morski/205-parfyum-d302-uomani-ekskluziv.html

# 355
Да точно така,и аз така видях иначе щях да го поръчам

# 356
  • Сливен

Имам Делина на СанСиро (по препоръка тук от момичетата) и е уникален, колко е 1:1 с оригинала нямам идея, но е красив и уникално траен. Много комплименти имам за този аромат и много колежки след мен си купиха. Имам и Delina Exclusif на Мускент и тя е страхотна, но е по сладка в нея усещам локум и рози. Любими са ми и двата аромата.
Делина на Сан Сиро номер К268 ли е?

# 357
Да,номер 268 е.Аз също наскоро го получих,изключително траен е.

# 358
Момичета препоръчайте какво да налея на майка ми с тези нотки: white floral
woody
tuberose
fruity

# 359
  • София
Няма тубероза, но си е абсолютно белоцветен. Може да видите в списъците на първа страница кои фирми го предлагат
https://www.fragrantica.com/perfume/Versace/Vanitas-10574.html

Общи условия

Активация на акаунт